Cure ja imam u zadnje vrijeme bas ruzne snove... Nocas sam sanjala da sam prokrvarila i da me primio jedan od groznih doktora koji me primio kad sam imala abrupciju. Sad me bas strah sutrasnjeg pregleda, nadam se da je sve u redu i da cu odahnuti...🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Women_name ja ju osjećam od 18.tt, par dana iza Božića sam ju prvi put osjetila. I sad ju još češće osjetim nisko nego oko pupka. Valjda to ovisi o položaju a i možda tamo ima manje masnih naslaga pa se bolje osjeti 🤷♀️
Dolly super broj oplodenih i što su dali 2 zamrznuti i ranije. Držimo fige da ove 3 dođu do blastice 🤞 jesi rekla da si u VV ili Vinogradskoj?
Leia, želim ti lijepo poduplanu betu i nek te pregledaju. 😊
Miss sretno danas!
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure ja imam u zadnje vrijeme bas ruzne snove… Nocas sam sanjala da sam prokrvarila i da me primio jedan od groznih doktora koji me primio kad sam imala abrupciju. Sad me bas strah sutrasnjeg pregleda, nadam se da je sve u redu i da cu odahnuti…🙄
Normalno da te strah i da se podsvijest igra s tobom u snovima. Probaj prije spavanja razmišljati o nečemu jako lijepom, opustit se što više... Imala sam i ja par ružnih snova vezanih uz trudnoću, a nisam prošla kroz tako tešku situaciju kao ti. Čitala sam da su ti snovi normalni jer se mi brinemo i ti se strahovi odražavaju kroz snove.. Bit će sve oke ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sunny_, već vidim, kad izvadiš 17OHP i dođu ti nalazi, i ti ćeš kao i ja doći ovdje i pitati žene zašto si to ono vadila i što ti nalaz govori.
Tiki, baš mi je žao radi snova. S druge strane, prirodni su. Tvoja podsvijest pušta da oni najgori strahovi izađu vani. Držimo fige da sve bude u redu sutra i da vidiš svoju prekrasnu bebicu.
💔💔💔
Tiki sve ce biti okej.
Leia cekamo izvjestaj od dr. I betu! ❤
Ja cekam M, samo da dodje do četvrtka 🙏 inace cu malo morgen vaditi hormone 2dc 😬😭
oharascarlett14@gmail.com
MTB i meni ste nabili grozmju savkesti sta ga uopce ne uzimam, a ja bi one neke s okusima sta je Bozma linkala a Bozmi sada ni tragaaaaaaaaa 😭😭
Bozmaaaaa, javi seeee
oharascarlett14@gmail.com
MTB i meni ste nabili grozmju savkesti sta ga uopce ne uzimam, a ja bi one neke s okusima sta je Bozma linkala a Bozmi sada ni tragaaaaaaaaa 😭😭
Bozmaaaaa, javi seeee
Ma fuj ti s okusima, ne može biti dobro ako je ukusno
💔💔💔
Curke, imam pitanje za vas vec iskusne lavice... Meni je moj ginic nakon kaj smo obavili te prve nalaze, rekao da imamo sad vise opcija i da idemo s prvom ,a to su konzultacije u Petrovoj. Drugu opciju nisam skuzila uopce jer si je mumljal iza maske 😂🙈. A kao trecu je spomenul poliklinku Škvorc u Samoboru, (jos je mumljal i nesto za Betu plus),kao to u slucaju da mi se ne svidi u Petrovoj. Mene sad zanima kak ste vi dosle do svojih termina i postupaka u tim privatnim poliklinikama, naravno preko HZZO-a? Nazovem i narucim se? Nekak sumnjam da je tak jednostavno 🙈😂.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Rita 55divno iznenadjenje na kraju, predivna beta😍🌸🍀
Leia malo me brine tvoje stanje. . Kako beta raste tako se i hiper pogorsava😞 Nazz ti dr danas i pitaj za savjet ponovo, postoji li neki lijek da krenes s njim koji kao trudnica mozes koristiti. Ja sam pila Dostinex, nezz bas da se on moze u t🤷♀️ Piskis li kako treba? 🌸🍀
Women zao mi je za nerazumijevanje bliznjih😖
Radi onako kako se osjecas, bitna je jedino potpora TM💪
Drago mi je da je sve super proslo🤗💪🍀🌸
Mattan slazem se za crijeva😉☝️💪
Leoni 😘
Lucy javi nam da su te primili na vadjenje krvi💪😁🤞
Anchy ja bi danas popodne odradila keksic na vasem mjestu i to bi bilo idealno za sgam, kod nas (nekad🙈) ako smo apstinirali duze je bilo gore, nepuna tri dana se pokazalo najidealnije😉 Sretnoooo🤞🤞🍀
Cekam listu da vidim gdje je tko tocno❤️
Hvala što misliš na mene :)
Primili me, ali bome sam čekala 2 sata, smrzla sam se 😳
Veselim se pratiti te u postupku 😊🤞
Leia2.0 nadam se da ćeš biti bolje i da će se hiper što prije riješiti 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB vjerojatno krenuli smo u ovo sve zbog lošeg spermiograma. A sad je moj popis pretraga 5 puta duži od njegovog
postane zarazno.
Imam pitanje. Sad sam nakon pola sata kopanja po egrađaninu uspjela naći uputnicu koju mi je soc. ginekolog tamo stavio za prve konzultacije na humanoj. To izgleda ovako https://ibb.co/x3nC4x1
to je sad kao uputnica? ja to sad mailom pošaljem u Petrovu i tražim termin ili?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji