Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Veljača 2021. 12:39

rita7

ericaa cesitam na urednim birsevima! ja ocekujem svoje drugi tjedan, gdje si ti u postupku?
    Dada cek cek nisam dobro skužila Mcdonalds je neki preporuceni suplement???MTB znaaam da si ti na dobrom režimu hranjena, svaki put kad napišeš me štrecne da bi trebala poraditi na tome, ma nije da jedem baš preloše ali znam da bi za ovo bilo bolje bit stroži hhh, inace ako nisi kupila caj lista mline imaš od subana po raznim ljekarnama ja kupila u prvoj ljekarni koju sam naišla–
    inace moja saga sa zaraznim bolestima se nastavlja (nakon sto sam mislila da u klinici "pimpovi" vode svoje zene na testiranje za HIV) dobim jucer nalaz sa 10 kratica (hepatitisb,c, hiv i sl.) i sve negativo a na jednom pise pozitivno malo je rec da sam izgubila svu krv u tijelu valjda, skoro mi srce stalo jer ne znam ni sta ta kratica znaci a cinilo se da ne moze nikako bit dobro da je na tom nalazu nes poz. ali evo mozda se pisalo o tome ali ako nije a ima i drugih "pametnih" kao i ja to je samo dokaz da sam cijepljena za hepBpa da se isto netko ne prepadne :D
    ps. rita (zaboravila koji broj hehe) cestitam na lijepom iznenađenju :)

rita7 Da da, embrij prvo mora okusiti krumpiriće iz megića prije nego oči otvori 😂😂😂🤣 može i čvarke 😂🤣
    Joj e MTB kad budeš trudnica za par dana, mirisat će ti čvarci znaš kako 😂

endometrioza

sbjelisi
    02. Veljača 2021. 12:39

Tiki hvala. Mislim da cu te drmat, imaju super svega cega meni kronicno nedostaje. Pored toga, imam jos taman proxceeda dok ovo ne stigne.
    Ericaa bravo za briseve, koliko si ih čekala? 

oharascarlett14@gmail.com

🌼TiKi🌼
    02. Veljača 2021. 12:49

SBjelis da imaju sve sto meni treba, od aktivne folne, omege do zeljeza i vit d. Novalac je ok isto, ali je on meni jako tesko sjedao na zeludac pa sam ga prestala piti. U prosloj trudnoci sam pila elevit, ali je on sad otpao jer nema omegu i jos neke vit meni bitne. Probaj Almageu pa ces vidjeti pase li ti ili ne. Ima na trzistu stvarno puno tih prenatala i sve vise ih ima taj aktivan oblik folne, sto je super. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 12:53

SBjelis, probaj sve promijeniti, nemaš šta izgubiti. 
    Dobro je pripremati se. Jesi li izvadila ENA?  

rita7, ritual nakon transfera je otići na krumpiriće u McD (ili ih naručiti).
    Ja sam pristojno pojela samo krumpiriće, cure ovdje uzmu čitav double meni. Kad je bal, nek je maskenbal. 
    Jesam, na režimu sam, hranim se ko djevica , ali ne bi to rekla da me vidiš, godine iživljavanja na hrani su ostavile traga.

Dada, bila trudna, nisu mi mirisali čvarci. Moja beba ima ukusa, baš kao i mama. 

💔💔💔

sbjelisi
    02. Veljača 2021. 13:09

MTB NE VADIM VIŠE NIŠTA, samo sranja ispadaju! Sada se fokusiram na suplemente 😋😂
    Jos se nisam niti hematologu uglavila, soc.gin na odgovara 😲😝😭😂🙀

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    02. Veljača 2021. 13:12

rita7

ericaa cesitam na urednim birsevima! ja ocekujem svoje drugi tjedan, gdje si ti u postupku?
    Dada cek cek nisam dobro skužila Mcdonalds je neki preporuceni suplement???MTB znaaam da si ti na dobrom režimu hranjena, svaki put kad napišeš me štrecne da bi trebala poraditi na tome, ma nije da jedem baš preloše ali znam da bi za ovo bilo bolje bit stroži hhh, inace ako nisi kupila caj lista mline imaš od subana po raznim ljekarnama ja kupila u prvoj ljekarni koju sam naišla–
    inace moja saga sa zaraznim bolestima se nastavlja (nakon sto sam mislila da u klinici "pimpovi" vode svoje zene na testiranje za HIV) dobim jucer nalaz sa 10 kratica (hepatitisb,c, hiv i sl.) i sve negativo a na jednom pise pozitivno malo je rec da sam izgubila svu krv u tijelu valjda, skoro mi srce stalo jer ne znam ni sta ta kratica znaci a cinilo se da ne moze nikako bit dobro da je na tom nalazu nes poz. ali evo mozda se pisalo o tome ali ako nije a ima i drugih "pametnih" kao i ja to je samo dokaz da sam cijepljena za hepBpa da se isto netko ne prepadne :D
    ps. rita (zaboravila koji broj hehe) cestitam na lijepom iznenađenju :)

Ejla, U Rijeci sam. Imala sam uvijek uredne briseve, ovo su treći ove godine ali prebolila sam Koronu pa me ipak bilo malo strah, da nije pao imunitet. 
    SBjeliš danas je 3 tjedna da sam ih radila i danas sam nazvala i bili su gotovi, možda su bili i prije ali nisam zvala jer mi nije hitno, mislila sam da idem u veljači pa sam požurila sa svime. Inače budu za oko 15ak dana...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 13:24

SBjelis

MTB NE VADIM VIŠE NIŠTA, samo sranja ispadaju! Sada se fokusiram na suplemente 😋😂
    Jos se nisam niti hematologu uglavila, soc.gin na odgovara 😲😝😭😂🙀

Hihihi. 
    Krene ta ovisnost, ha? 

💔💔💔

Anči 💕
    02. Veljača 2021. 13:26

Meto sviđa mi se tvoj savjet 🙈 mogla bi te poslušat haha 🙈

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Veljača 2021. 14:05

Istražujem kad bih trebala prestati piti shatavari. Na početku postupka, prije pikanja?

💔💔💔

Matkiša 😎
    02. Veljača 2021. 14:08

Imam već spremni ciklu u hladnjaku 😁😁
    Iako doktor kaže da je to sve ok, jer mi tijelo nije ni blizu O i da kad krene zadebljat će se normalno kao i uvijek, bumo vidjeli... Do tada živjeli! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.