ericaa, ne znam ti pomoći. Ja čak ni ne znam zašto pijem shatavari i pomaže li mi štogod. Omegu pijem već godinama, obično onu koja je na akciji - nekad je to "obična", nekad 3-6-9.
Leia2.0, i tebe će mail zamrziti kao i mene.
Navijamo za predivnu betu.
Držmo fige da su doktori u pravu, vjerojatno su navikli na situacije kao što je tvoja.
Tanja79, a ne, ne. Q10 se pije do aspiracije. A vjerojatno mogu i omegu i magnezij piti do onda... Za shatavari možda ima smisla da prestanem sad, što je učinila, učinila je.
💔💔💔
Tanja ja nista ne vidim na linku, meke stravauzas reklame se dizu 🙀 Herc me uhvati svaki puta kada stiscem link 🙀🙀
Jesi trudna?
MTB oma mjenjam avatar i nick 😝
Ma obzirom na mutacije gledam prenatalae s aktivnim folatima. Sva sam u suplementima i vi ste krive! Ne spremas se samo ti za postupak nakon postupka 😂😂😂😂
Neki dan mi ne netko naveo prenatal s aktivnim folatim i ja sam zaboravila gdje i koji. I jos sam napravila prt scn ali niti tamo ne mogu naci 😁😭
Ali naisla sam na zanimljive stvari, pa ako je netko u istoj fazi evo linka… Svidja mi se sta ovaj Almagea prenatal ima i omegu.. Ovdje je presjek prenatal trzista:
https://vitamini.hr/znanost-industrija/industrija/odaberite-idealan-pripravak-za-razdoblje-trudnoce-14242/
Hehe, nisam jos al biću za 3 nedelje 😂😂🤪
Pise u linku : DA LI STE NEKADA VIDELI REKLAMU ZA CVARKE, NISTE, JER NEMA POTREBE !!!
A Mc Donald's 👎
Ja se castim gyrosom svaki put jad idem od doktora... Jer, bila sam dobra kod čika doce 😁🙈😋
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Erica mislim da je oke i da ga bar mjesec dana piješ. Inače je za sve suplemente potrebno 3 mj, ali ne može ti naškoditi 😊
MTB ja sam prestala piti kad sam se počela pikati 😊
Leia dobro da su te pregledali i da misle da je to sve još oke. Al 5l na dan😱😅
Sutra je velik dan. Sretno svima!! 🥰🥰
Ja sam bila na pregledu i sve je oke😊 curka ima 550grama i duge noge na tatu ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
ericaa, ne znam ti pomoći. Ja čak ni ne znam zašto pijem shatavari i pomaže li mi štogod.Omegu pijem već godinama, obično onu koja je na akciji - nekad je to "obična", nekad 3-6-9.
Držmo fige da su doktori u pravu, vjerojatno su navikli na situacije kao što je tvoja.
Tanja79, a ne, ne. Q10 se pije do aspiracije.A vjerojatno mogu i omegu i magnezij piti do onda… Za shatavari možda ima smisla da prestanem sad, što je učinila, učinila je.
hvala ti
Koliko čitam, vidim spominje se omega 3 najviše. Je li ok u proces ući i piti prenatal, omegu 3 i D vitamin, onaj od Solgara? Mislim nije da to smeta, jel? A shavatari ko i Maca, sličan je, ali čini mi se da i regulira hormone. Možda sam se kasno sjetila Blaženo kad sam zauzeta
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tanja79, kad očekuješ 1DC?
Tuma hvala.
Juhuuu, drago mi je da je malecka dobro
💔💔💔
ericaa, ne znam ti pomoći. Ja čak ni ne znam zašto pijem shatavari i pomaže li mi štogod.Omegu pijem već godinama, obično onu koja je na akciji - nekad je to "obična", nekad 3-6-9.
Tanja79, a ne, ne. Q10 se pije do aspiracije.A vjerojatno mogu i omegu i magnezij piti do onda… Za shatavari možda ima smisla da prestanem sad, što je učinila, učinila je.
hvala ti
Koliko čitam, vidim spominje se omega 3 najviše. Je li ok u proces ući i piti prenatal, omegu 3 i D vitamin, onaj od Solgara? Mislim nije da to smeta, jel? A shavatari ko i Maca, sličan je, ali čini mi se da i regulira hormone. Možda sam se kasno sjetilaBlaženo kad sam zauzeta
Da, znam da je shatavari nešto za hormone, i da se smije piti i kad piješ Euthyrox (za razliku od mace, koju se ne smije onda piti).
Ali iskreno, pojma nemam je li mi nešto pomogla ili ne.
Ova omega 3-6-9 je mislim kakti fora jer poštuje omjere koje bi trebali imati u tijelu. Ne zamaram se time... još. Nešto moram ostaviti i za drugi postupak
Možeš to troje piti u postupku do aspiracije. Ja ću još i Q10 piti.
💔💔💔
Pozdrav,
Mene su sad zvali da je sutra FET. Držite fige, javim se iza toga. Već sad štrikam od euforije i bojazni da će pigvinčeki preživjeti i da će stvarno prebaciti sva 3 i da sva 3 imaju šanse,a ne samo ovaj najbolji.
Danas se moram prebaciti u ZEN zonuinače sam živčenjak po prirodi.
Sutra je veliki dan, 4 vas je na FETu!
4fet.a i jedna aspiracija..
Bit ce veselo sutra..
Sretno svimaaaaa
😘😍👶
o bemu miška!!! super, sretno nam svima <3
Nadam se da će i koje pozitivne bete ovaj tjedan!
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Tanja ja nista ne vidim na linku, meke stravauzas reklame se dizu 🙀 Herc me uhvati svaki puta kada stiscem link 🙀🙀
Jesi trudna?
MTB oma mjenjam avatar i nick 😝
Ma obzirom na mutacije gledam prenatalae s aktivnim folatima. Sva sam u suplementima i vi ste krive! Ne spremas se samo ti za postupak nakon postupka 😂😂😂😂
Neki dan mi ne netko naveo prenatal s aktivnim folatim i ja sam zaboravila gdje i koji. I jos sam napravila prt scn ali niti tamo ne mogu naci 😁😭
Ali naisla sam na zanimljive stvari, pa ako je netko u istoj fazi evo linka… Svidja mi se sta ovaj Almagea prenatal ima i omegu.. Ovdje je presjek prenatal trzista:
https://vitamini.hr/znanost-industrija/industrija/odaberite-idealan-pripravak-za-razdoblje-trudnoce-14242/
Hehe, nisam jos al biću za 3 nedelje 😂😂🤪
Pise u linku : DA LI STE NEKADA VIDELI REKLAMU ZA CVARKE, NISTE, JER NEMA POTREBE !!!
A Mc Donald's 👎
Ja se castim gyrosom svaki put jad idem od doktora… Jer, bila sam dobra kod čika doce 😁🙈😋
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
I JA ĆU BITI DOOOOOOOBRAAAAAA
oharascarlett14@gmail.com
ericaa ako ti je ovo dovoljno vitamina, pređi na femibion, makar mislim da je to sve isto sranje drugo pakovanje 😁
https://ibb.co/SyGHP5H
VM juhuuuu, budi sretna, i čak i da se poduplaju, da napokon dobiješ po ono za što se boriš. Ako ih bude previše, uzet ću ja jedno 🤣🤣🤣🤣
Bome nas se sutra naredalo... I od Sanjich neka prijateljica ima FET, ali ne želi nam se pridružiti 🤔😁
Sretno nam bilo, čitav tjedan nam je ispunjen ali sutra je udarnoooo, neznam dali je bilo kada tako?
endometrioza
Cure sretno svima sutra 😍😍
Ja sam se uspijela ubacit sljedeci tjedan i u Osijek na konzultacije 🥳
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji