petra30, da, tako je jednostavno. Tebi tvoj ginekolog daje uputnicu, ti sama biraš gdje želiš ići. Postoje liste čekanja, pa je pitanje gdje ćeš prije dobiti termin za postupak. Nisu taj redoslijed obavezan takav kakav ti je on rekao.
Nazoveš sve koji te zanimaju, kažeš da bi na konzultacije i da želiš preko HZZO (ako želiš u privatnu kliniku) i vidiš što će ti reći kad imaju slobodne termine. Od privatnika, opcije su ti BetaPlus, Poliklinika IVF i Škvorc.
Jedina razlika je da prve konzultacije u privatnim klinikama platiš. U državnim bolnicama ne.
Lucyinthesky, woooohoooo. Da, tlaka je čekati 2h, ali barem nisi morala čekati 3 tjedna.
Sunny_, uvijek je to tako. Ako on ima išta spermića, onda si ti kritičnija i bitnija za pretraživanje.
Što se tiče uputnice, ja pošaljem mail, pošaljem scan svoje zdravstvene i napišem da je uputnica u sustavu. Ne šaljem im uputnice.
💔💔💔
MTB hvala ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure ja imam u zadnje vrijeme bas ruzne snove… Nocas sam sanjala da sam prokrvarila i da me primio jedan od groznih doktora koji me primio kad sam imala abrupciju. Sad me bas strah sutrasnjeg pregleda, nadam se da je sve u redu i da cu odahnuti…🙄
Tako ti i ja sanjam od početka trudnoće da se probudim i vidim krv na gacicama i tako. Valjda nam je to u podsvijesti nekakav strah. A ti si još prošla nažalost to sve, strah te i to je sve normalno. Bit će sve u redu sigurno ❤️ kad se probudis znaš da je to samo san i da je s tvojom bebicom sve dobro 😘 proći će i to sigurno
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women_name ja ju osjećam od 18.tt, par dana iza Božića sam ju prvi put osjetila. I sad ju još češće osjetim nisko nego oko pupka. Valjda to ovisi o položaju a i možda tamo ima manje masnih naslaga pa se bolje osjeti 🤷♀️
Dolly super broj oplodenih i što su dali 2 zamrznuti i ranije. Držimo fige da ove 3 dođu do blastice 🤞 jesi rekla da si u VV ili Vinogradskoj?
Leia, želim ti lijepo poduplanu betu i nek te pregledaju. 😊
Miss sretno danas!
Moguće daa, iako kažu da sad maternica svaki tjedan ide 1 cm gore. Obavijesti me kad ju osjetis u rebrima da se pripremim i na to 😂😂😂😂🙈🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Malo sam promijenila avatar i nick, znate već zbog čega 🤞🏼🤣🤣😍 i umjesto megića sutra bi mogla neki kebab ili gyros 😝😝😝
endometrioza
MTB- hvala😊 sad i to znam😊 samo ne znam kaj napraviti😂🙈 pricekat tu Petrovu ili odmah probat nazvat i privatne poliklinike🙈 fakat sam pocetnik🙈. Moram pricat s MM🙈. Mada od njega korist nikakva, znam da bude rekel da napravim kak mislim da je najbolje. A ja nemam pojma kaj je najbolje🙈😂. Od silne želje da mi olaksa sve ovo kaj nas ceka postaje potpuno beskoristan. Joj da me cuje sad 🙈😂
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure drage našla sam u čemu je problem, evo zašto ne ide 🤣🤣
MTB- hvala😊 sad i to znam😊 samo ne znam kaj napraviti😂🙈 pricekat tu Petrovu ili odmah probat nazvat i privatne poliklinike🙈 fakat sam pocetnik🙈. Moram pricat s MM🙈. Mada od njega korist nikakva, znam da bude rekel da napravim kak mislim da je najbolje. A ja nemam pojma kaj je najbolje🙈😂. Od silne želje da mi olaksa sve ovo kaj nas ceka postaje potpuno beskoristan. Joj da me cuje sad 🙈😂
Ja sam od više njih čula za Samobor, kak im je tamo uspjelo, i to dosta njih od prve..
Al cure su duže u tome svemu, pa ti mozda one mogu reć bolje.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Malo sam promijenila avatar i nick, znate već zbog čega 🤞🏼🤣🤣😍 i umjesto megića sutra bi mogla neki kebab ili gyros 😝😝😝
Mam sam i ja dodala sličku..
Ne škodi probat..
😂😂😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sretno danas 💗
A sutra je uzbudljiv dan 🎉🎉
Dada haha, moguće da je to!
I sad ste me zabrinule sa endometrijem, meni je samo 5,3 a 11 DC... Nikad tako tanak nije bio 🤔
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji