Cure danas mi je 5 dan nakon transfera i donji dio leđa me ubija te opet bol kao kad imaš dobit. Ovako mi je bilo zadnja dva puta, prvi malo manje drugi malo više i ništa. Tako da opet mislim da će ishod biti isti.
👱♀️34👨🦰37. pcos i oligoasthenozoospermia imamo jednu curicu 9god i od tada nikako.
1 IVF kbcst smrznute 2 blastociste 1FET blastocista beta0, 2FET opet 0
Dada, vidi se da si u -0 i 1 dan.
petra30, ja bih išla na nekoliko konzultacija i ocijenila gdje mi najbolje leže. Dakle, tražiš od doktora uputnicu za konzultacije, i upišeš se u neku bolnicu. U isto vrijeme zakažeš konzultacije u nekoj (ili svima ) privatnim klinikama, ovisno koliko love imaš. Odeš kod svih, i vidiš što ćeš dalje.
Ali to sam ja, freak, koji je bio na 5 konzultacija.
Mattan, cikla!
💔💔💔
MTB- hvala😊 sad i to znam😊 samo ne znam kaj napraviti😂🙈 pricekat tu Petrovu ili odmah probat nazvat i privatne poliklinike🙈 fakat sam pocetnik🙈. Moram pricat s MM🙈. Mada od njega korist nikakva, znam da bude rekel da napravim kak mislim da je najbolje. A ja nemam pojma kaj je najbolje🙈😂. Od silne želje da mi olaksa sve ovo kaj nas ceka postaje potpuno beskoristan. Joj da me cuje sad 🙈😂
Ja sam od više njih čula za Samobor, kak im je tamo uspjelo, i to dosta njih od prve..
Al cure su duže u tome svemu, pa ti mozda one mogu reć bolje.
I sad ti budi pametan🙈. Tolko sam sama sebe izbombardirala informacijama da vise nist ne znam🙈😂
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
MTB- hvala😊 sad i to znam😊 samo ne znam kaj napraviti😂🙈 pricekat tu Petrovu ili odmah probat nazvat i privatne poliklinike🙈 fakat sam pocetnik🙈. Moram pricat s MM🙈. Mada od njega korist nikakva, znam da bude rekel da napravim kak mislim da je najbolje. A ja nemam pojma kaj je najbolje🙈😂. Od silne želje da mi olaksa sve ovo kaj nas ceka postaje potpuno beskoristan. Joj da me cuje sad 🙈😂
Ja bih nazvala poliklinike, da vidim kad imaju slobodne termine i onda usput otisla na konzultacije jos negdje uz Petrovu. Cisto da imas i plan B. Sto se tice privatnih poliklinika, uspjesnost je podjednaka, jer je i populacija takva, razlicite dobi. Od zena u dvadesetima do zena u cetrdesetima. Sanse su uvijek vece kod mlađih zena, no ima i starijih kojima uspije prije nego nekome mlađem. Sve je to podjednako, ovisi o tebi kako ce ti se koji doktori i poliklinika svidjeti. Bitno je i da ti budes zadovoljna i da se osjecas ugodno. Sretno!
Hvala cure na podrsci. Nadam se da je sve ok i javim se sutra kad dođem kuci ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sretno danas 💗
A sutra je uzbudljiv dan 🎉🎉
Dada haha, moguće da je to!
I sad ste me zabrinule sa endometrijem, meni je samo 5,3 a 11 DC… Nikad tako tanak nije bio 🤔
Leoni je imala problem sa tko tankim endometrijem, mislim da je njoj na 13dc bio nešto malo viši od 6 i uspjela je do FET-a to sredit i to dobro, ali neznam dali je koristila tada ciklu i u kojoj količini 😊 znam da ju sada koristi.
Uglavnom znam da je muku mučila sa tim i u svakom ciklusu joj je tako.
Pretpostavljam da je do transfera oko tjedan dana? Ništa, pumpaj ga kako znaš i umiješ, kakve si sreće od početka, još će ti radi toga pomaknuti transfer. 🙄🙄
endometrioza
Dada, vidi se da si u -0 i 1 dan.petra30, ja bih išla na nekoliko konzultacija i ocijenila gdje mi najbolje leže. Dakle, tražiš od doktora uputnicu za konzultacije, i upišeš se u neku bolnicu. U isto vrijeme zakažeš konzultacije u nekoj (ili svima
) privatnim klinikama, ovisno koliko love imaš. Odeš kod svih, i vidiš što ćeš dalje.
Mattan, cikla!
Meni se cini da bi najbolje prosla da dođem na konzultacije tebi 😂😊. Mislim da cu se uhvatiti mobitela i zivkati okolo (ivf, beta,skvorc) pa da cujem gdi se kaj nudi😂🙈.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Ja bih nazvala poliklinike, da vidim kad imaju slobodne termine i onda usput otisla na konzultacije jos negdje uz Petrovu. Cisto da imas i plan B. Sto se tice privatnih poliklinika, uspjesnost je podjednaka, jer je i populacija takva, razlicite dobi. Od zena u dvadesetima do zena u cetrdesetima. Sanse su uvijek vece kod mlađih zena, no ima i starijih kojima uspije prije nego nekome mlađem. Sve je to podjednako, ovisi o tebi kako ce ti se koji doktori i poliklinika svidjeti. Bitno je i da ti budes zadovoljna i da se osjecas ugodno. Sretno!
Hvala cure na podrsci. Nadam se da je sve ok i javim se sutra kad dođem kuci ❤️
Hvala🥰. Mislim da tak i bude😊
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Cure drage našla sam u čemu je problem, evo zašto ne ide 🤣🤣
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Inače cure u Skvorcu, jučer ja bila na pregledu i ostala u šoku. Preuredili su cijelu polikliniku, nema više one ružne narančaste boje 😂 sad je sve onak sivo bijelo moderno 😍😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada, vidi se da si u -0 i 1 dan.petra30, ja bih išla na nekoliko konzultacija i ocijenila gdje mi najbolje leže. Dakle, tražiš od doktora uputnicu za konzultacije, i upišeš se u neku bolnicu. U isto vrijeme zakažeš konzultacije u nekoj (ili svima
) privatnim klinikama, ovisno koliko love imaš. Odeš kod svih, i vidiš što ćeš dalje.
Mattan, cikla!
Meni se cini da bi najbolje prosla da dođem na konzultacije tebi 😂😊. Mislim da cu se uhvatiti mobitela i zivkati okolo (ivf, beta,skvorc) pa da cujem gdi se kaj nudi😂🙈.
Pa da, imati izbor je dobra stvar. Nazoveš sve, vidiš koje ti termine nude, odeš na neke konzultacije i jednostavno po feelingu odlučiš. Sve klinike imaju podjednaku uspješnost, tako da ne možeš pogriješiti. Više je stvar tko tebi više, a tko manje leži.
Moje konzultacije su preskupe, na žalost : skuplja lovu za postupke :
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji