Dada, vidi se da si u -0 i 1 dan.petra30, ja bih išla na nekoliko konzultacija i ocijenila gdje mi najbolje leže. Dakle, tražiš od doktora uputnicu za konzultacije, i upišeš se u neku bolnicu. U isto vrijeme zakažeš konzultacije u nekoj (ili svima
) privatnim klinikama, ovisno koliko love imaš. Odeš kod svih, i vidiš što ćeš dalje.
Ali to sam ja, freak, koji je bio na 5 konzultacija.
Mattan, cikla!
Meni se cini da bi najbolje prosla da dođem na konzultacije tebi 😂😊. Mislim da cu se uhvatiti mobitela i zivkati okolo (ivf, beta,skvorc) pa da cujem gdi se kaj nudi😂🙈.
Pa da, imati izbor je dobra stvar. Nazoveš sve, vidiš koje ti termine nude, odeš na neke konzultacije i jednostavno po feelingu odlučiš. Sve klinike imaju podjednaku uspješnost, tako da ne možeš pogriješiti. Više je stvar tko tebi više, a tko manje leži.
Moje konzultacije su preskupe, na žalost : skuplja lovu za postupke :
😂😂😂😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dia85, spolni hormoni mislim da ti ne trebaju za FET. Ionako ne možeš ništa oko njih sad napraviti. Eventualno da ideš u novi postupak, ima smisla sve ponoviti (i DHEA-S) da vidiš trebaš li možda piti DHEA. Ovako ne, tri mjeseca će ti biti poremećeni nalazi hormona radi stimulacije.
Osim D vitamina i feritina, vadi još vitamin B12, folnu, GUK, inzulin natašte, za štitnjaču TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG. Koliko ti je prošlo od štoperice? Na TSH utječe porast bete u organizmu…
Na PCOS ti sumnjaju radi inverzije FSH i LH.
Hvala ti MTB! U novi postupak planiram u 5.mjesecu ako FET ne uspije. Ponovit ću ih (hormone) onda u travnju. Stopericu sam primila 19.1. navecer.
OK, onda ima smisla ponoviti spolne sa menstruacijom u travnju. Iako, sumnjam da će ti doći menstruacija dok si trudnaA mi ovdje mantramo da ti FET bude uspješan i da onda jako jako dugo ne moraš razmišljati o stimulaciji.
Za ostalo, mislim da možeš sad vaditi nalaze. Možda da pričekaš još do petka pa da bude 2 tjedna od štoperice, do onda će ti se TSH vjerojatno vratiti na normalnu ako i jest podivljao.
Hvala ti na tim željama!😊 I ja se nadam,al mi je lakse da imam plan B i da nešto napravim dok cekam
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Dia85, spolni hormoni mislim da ti ne trebaju za FET. Ionako ne možeš ništa oko njih sad napraviti. Eventualno da ideš u novi postupak, ima smisla sve ponoviti (i DHEA-S) da vidiš trebaš li možda piti DHEA. Ovako ne, tri mjeseca će ti biti poremećeni nalazi hormona radi stimulacije.
Osim D vitamina i feritina, vadi još vitamin B12, folnu, GUK, inzulin natašte, za štitnjaču TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG. Koliko ti je prošlo od štoperice? Na TSH utječe porast bete u organizmu…
Na PCOS ti sumnjaju radi inverzije FSH i LH.
Hvala ti MTB! U novi postupak planiram u 5.mjesecu ako FET ne uspije. Ponovit ću ih (hormone) onda u travnju. Stopericu sam primila 19.1. navecer.
OK, onda ima smisla ponoviti spolne sa menstruacijom u travnju. Iako, sumnjam da će ti doći menstruacija dok si trudnaA mi ovdje mantramo da ti FET bude uspješan i da onda jako jako dugo ne moraš razmišljati o stimulaciji.
Za ostalo, mislim da možeš sad vaditi nalaze. Možda da pričekaš još do petka pa da bude 2 tjedna od štoperice, do onda će ti se TSH vjerojatno vratiti na normalnu ako i jest podivljao.
Hvala ti na tim željama!😊 I ja se nadam,al mi je lakse da imam plan B i da nešto napravim dok cekam
Naravno, ja se već naveliko pripremam za postupak u 5 mjesecu, iako idem na postupak sad (za manje od 2 tjedna!!!).
Plan B nas čini lucidnima, inače bi pošandrcale skroz.
💔💔💔
Dada umiiirem!
Btw ja ne znam zasto mjenkas avatar? Zato jer mozes?
Petra, cure su ti svw lijepo napisale. Kada krenes, stvari ce se posložiti. Brijem na Petrovu ces ionako najduze cekati. Tako da lijepo to posaljes uputnice i trazis konzultacije, a doj cekas kontaktiras ostale. Pa koki ti se svidi kod njih rez. termin preko HZZO. Ionako nemaju prije 3.ili cak 4.mj. frei. U medjuvremenu ce ti odg.iz Petrove kada si na konzultacijama pa ces znati kada rez. Hzzo termine kod privatnika 😉
Ja i dalje cekam M 😭😭, danas 29dc. Hebemu, vev je trebala doooc! Sad ce me zajebavat pred vikend da nemam gdje vadit hormone, aaaaa
oharascarlett14@gmail.com
Cure, ja se sjetila da imam baby watcher. I isla ga ukljuciti ne s prevelikim ocekivanjima jer sam tek u 12tt. Kad ono, nasla sam bebine otkucaje za manje od minute... Naravno da sam se rascmoljila kao mala beba, ali sam mirnija puno jer znam da je moja mrvica tu ziva i nadam se (sutra cemo saznati) zdrava 😍❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure, dobro jutro. Dobila M pa sam malo usporena od tablete i neproduktivna i čitam s nerazumijevanjem
prijavljujem dobre briseve
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
SBJelis, nas nekoliko koje smo greškom promijenile nick prije transfera smo ostale trudne prošle godine. Pa od onda cure masovno mijenjaju nickove i čak često i upali.
Bude došla menga. Samo se opusti.
A onda se uz put i poseksaj, jer znamo da se tako rade djeca - kad se opustiš
Tiki
💔💔💔
Cure danas mi je 5 dan nakon transfera i donji dio leđa me ubija te opet bol kao kad imaš dobit. Ovako mi je bilo zadnja dva puta, prvi malo manje drugi malo više i ništa. Tako da opet mislim da će ishod biti isti.
Viki nemam svojeg iskustva, ali imam prijateljicu koja je sve ovo prosla... Par dana nakon transfera sam isla do nje, na moje pitanje kak se osjeca, žalosno mi je rekla upravo tvoje rijeci. "Isto ko i zadnja dva puta, sve me boli i cekam da procurim". Te rijeci su mi se bas urezale jer im je taj transfer bio uspješan i sad imaju bebu.😊
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure, dobro jutro. Dobila M pa sam malo usporena od tablete i neproduktivna i čitam s nerazumijevanjem
prijavljujem dobre briseve
Woooohoooo, to je bilo bitno!!
💔💔💔
SBjelis eto to i McDonalds je MTB zaboravila na prvoj stranici napisati. To su ti mantranja... Ali dobro bar nisam stavila NadimakDada 🤣🤣🤣🤣
Mi smo mjesec dana umirale od smijeha 😂
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji