_Dolly_, ti radiš ono što misliš da je najbolje za tebe i tvoje bebe. Tako i treba, zato smo mi lavice i majke. Da, kocka je, ali je kocka našeg života, ničije tuđeg.
Hvala na savjetu, budem krenula u pregovore čim budem vidjela kako napreduju folikulometrije.
Dada, TirelessIvy, uživajte u druženju. Slobodno malo popričajte kako sam vam ja super.
💔💔💔
Sanjich pa i ti danas ideš😽
JB sretno na aspiraciji, da dobiješ što više jajčeka🤘😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sanjich, Dia, MTB, Meto, i ako je jos netko pisao, oprostite ak sam zaboravila - ne mogu rec da su me pustili “samo tako”, nedjelju sam provela tamo na pretragama i pregledima. Vadili krv i dala urin. Zbog povisenog jednog faktora sam dobila heparin injekcije koje dajem svaki dan, a gledao me na uzv i mjerio jajnike. Ogromni su. I izmjerio kolicinu tekucine u douglasu. Prema svemu tome smo zakljucili da mogu ici kuci i dobila uputu da puno pijem i da se hitno javim ako budu teskoce s disanjem i ako ne mokrim. Ja sam isto uvijek za odlazak kuci, trebate samo vidjeti na sta lici hitna ginekoloska gore 🤦🏻♀️
Ali ssd ionako idem gore vaditi betu i po novu dozu injekcija pa cu pitati. Za 5 cm mi se povecao opseg trbuha, znaci tekucina se skuplja. Prijavit cu to obavezno. Veceri su najgore. Bol neizdrziva. I da, to se pogorsava s porastom bete, a koliko mi je poznato beta raste do 10,12 tjedna, zato sam pitala ima li netko iskustva da me utjesi da necu ovako jos dva mjeseca 😭
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dollykoji dobri rezultati oplodnje! 🔝 To si mogla komotno pustiti i do petog dana! 🤭 Sve više mi se sviđa ta Vinogradska, jel oni rade i vikendom?
Dadakompa moj iz zadnjeg postupka, želim ti svu sreću svijeta danas 🌺🌺💜😘
TirelessIvysretno i tebi na UZV, nadam se da ćete se sresti vas dvije i požlabrati uživo🤘
Ubacili su nam reklame na forum 😣
Rade i vikendom.. Imaju dežurne liječnike i sestre. Ja sam bila u nedjelju na folikulometriji.. A bilo je zakazanih aspiracija. Bilo je više žena nego radnim danom 🙈😊
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Dollykoji dobri rezultati oplodnje! 🔝 To si mogla komotno pustiti i do petog dana! 🤭 Sve više mi se sviđa ta Vinogradska, jel oni rade i vikendom?
Dadakompa moj iz zadnjeg postupka, želim ti svu sreću svijeta danas 🌺🌺💜😘
TirelessIvysretno i tebi na UZV, nadam se da ćete se sresti vas dvije i požlabrati uživo🤘
Ubacili su nam reklame na forum 😣
Hvala ti draga., sutra je taj dan 🥰❤️
Nadam se da ćeš se i ti oporaviti pa da ćeš brzo u nove pobjede. Kako si dali je beta pala? ❤️
Mislim da je Dolly rekla da je na Vrhovcu :) u svakom slučaju baš divan pristup. Nadam se da će sve biti ok. 🙏🥰
MTB baš nas je punooooo, još da se ostale cure jave kad su u FETu pa da poduplamo popis 😊😊😊😊😊😊
endometrioza
AuroraB, pobrkala si dane. Vidim, i tebi je počela trudnoća u negativnim tjednima
Leia2.0, držim fige za ogromnu betu danas i da ti pomognu oko hipera u bolnici.
💔💔💔
Aurora je uzbudjena pa je pobrkala datume 😝😉
oharascarlett14@gmail.com
Jučer ste mi nabili grižnji savjesti (znate koje ste ) pa sam sad digla Q10 na 200mg dnevno. Ipak mi se čini previše odmah skočiti na 600, sad ću do aspiracije piti ovako. I ako ne uspije, onda ću dignuti još za idući postupak.
💔💔💔
Leia2.0 hvala za info o povezanosti 17OHP i PCOS 💪 stavljam i to na popis pretraga. Sretno danas na vađenju bete 🤞 i obavezno se još jednom posavjetuj oko hipera 🍀
Dada sretnoooo sutraaa 😍 to je tvoja beba 💪
TirelessIvy također, sretno sutra na UZV 🤗🤗
Dolly 5/7 je odličan rezultat. Navijamo za blastice 🍀🤗
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Leia moram te razocarati i reci ti da simptomi hipera, ako nastupe zajedno s trudnocom, nekad mogu potrajati cijelo prvo tromjesjecje dok raste beta hcg... Naravno, ne mora znaciti da ce tako biti kod tebe, obicno traju do dva tjedna simptomi pa se smiruju. Terapija je mirovanje i puno puno tekucine. Prati koliko piskis, kako dises i drzim fige da sto prije prođe. 🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji