_Dolly_, fantastični rezultati! Navijamo za transfer u četvrtak! Kako to da sutra smrzavaju dvije? U kojoj to klinici (slobodno dodaj u potpis u kojoj si klinici).
💔💔💔
Cure, evo mene! Dve duge nedelje, ludnica na poslu kao da će sledeće nedelje Bozic!
Ritta, Leia pa čestitam! Kakve divne, divne vesti
Dada hej pa ja dolazim u 10:45, rekli su da će mi raditi i UZ I da treba da se dogovorimo oko terapije. Mislim da ce to trajati sigurno bar pola sata. Lako mogu da završim taman kada ti budeš došla. Kako izgledaš? Ja imam dugu, tamno smedju kosu, nosim naočare i visoka sam 170cm.
Ja od sveg posla nisam stigla ni da budem uzbuđena, evo tek sada me malo hvata i opet neka blesava nada da možda ovaj put može biti dobro. 😄 srećni sedmi put 🤣🤣🤣
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Bokic, samo da javim, oplodilo se 5 j.s od 7 :)
ET vjerojatno u cetvrtak jer su sve ok. 2 ce sutra smrznuti, a ostale se idu razvijati do blastice, ako sve propadnu, ici cu iduci mjesec u fet. Nadam se da nece. Laku noc svima i cestitam na pozitivnim betama. Cure koje ovaj tj takoder idu u ET ili fet, sretno 🌼💞
Ajmo reci da imam male privilegije, psst 🤫🤫
U VV sam.
Trazila sam da mi zamrznu treci, te dvije koje su malo losije, jer se bojim da nebi izdrzale dalje. Ali sa time riskiram da cu mozda ici tek iduci mjesec sa njima u fet, ako od ovih 3 nijedna ne prezivi do cetvrtka, sto se nadam da hoce bar jedna . Nazalost to do tada necu znati. Ja cu biti spremna, pa sto bude.
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
ET vjerojatno u cetvrtak jer su sve ok. 2 ce sutra smrznuti, a ostale se idu razvijati do blastice, ako sve propadnu, ici cu iduci mjesec u fet. Nadam se da nece. Laku noc svima i cestitam na pozitivnim betama. Cure koje ovaj tj takoder idu u ET ili fet, sretno 🌼💞
U VV sam.
Trazila sam da mi zamrznu treci, te dvije koje su malo losije, jer se bojim da nebi izdrzale dalje. Ali sa time riskiram da cu mozda ici tek iduci mjesec sa njima u fet, ako od ovih 3 nijedna ne prezivi do cetvrtka, sto se nadam da hoce bar jedna . Nazalost to do tada necu znati. Ja cu biti spremna, pa sto bude.
Super da ste se dogovorili tako. I ja se nadam dobiti da mi smrznu trodnevne idući put, ako budu kvalitetne.
💔💔💔
Dolly juhuuuu još jedna ajme ajme ❤️🥰🥰
MTB a da šarmiraš dečka na aspiraciji, pa sve bude moglo 😁😁 btw čitala sam da je još neka cura tako, neznam tko ali mi zvoni da je bilo nešto tipa toga radi kvalitete pa da ne propadne 😊 svakako lijepo od njih da su htjeli, osim ako nije jaka privilegija, ha?ha? Dolly 🤣🤣
TirelessIvy ja sam ti mala metar i šumska jagoda od 164 cm, crna kosa, također naočale 😁 i rekli su mi 1.
Etage - dakle gore sam, a uzv je inače dolje u prizemlju 😁 ali možda se sretnemo, tko zna 🥰🥰❤️
To je samo u pola sata razlike jer obično dođem 15ak minuta ranije 😊
endometrioza
U VV sam.
Super da ste se dogovorili tako. I ja se nadam dobiti da mi smrznu trodnevne idući put, ako budu kvalitetne.
U privatnim klinikama to traziti mozes, jer ti placas, i za svoj novac imas pravo traziti, u nadi da ce odobriti, a ovdje mozes pokusati fino sa doktorom pa ako je blagonaklon, vrijesi pokusati takoder...ja imam poznanstva pa sam nekako jeeeedva uspjela.
Hvala ti na lijepim zeljama. Svima hvala 🌼💕.
Nisam bas pratila, malo su mi dani uzurbani i jedva se stizem naspavati pa nekada virnem ovdje, cesce citam nego sto pisem.
Ima li nas puno ovaj tjedan? MTB ti vodis evidenciju, budem ujutro bas virnula malo☺️
B-V. V.
01/2020 AIH neuspjesan
2🍦(3D)+2🍦(5D)
5,1mm, imamo 💛
_Dolly_, pa ja sam u prošloj klinici MOLILA da mi zalede one koji su izvrsni treći dan (imala sam ih više naprednih) i nisu htjeli jer to nije politika kuće. Četvrti dan svi pocrkavali.
Ali dobro, sad sam i ja odraslija, pa ću bolje pregovarati u ovoj klinici.
💔💔💔
E da, nema trailera. Tko želi znati koliko koga ima, nek čita jutarnje postove.
💔💔💔
Dolly juhuuuu još jedna ajme ajme ❤️🥰🥰
MTB a da šarmiraš dečka na aspiraciji, pa sve bude moglo 😁😁 btw čitala sam da je još neka cura tako, neznam tko ali mi zvoni da je bilo nešto tipa toga radi kvalitete pa da ne propadne 😊 svakako lijepo od njih da su htjeli, osim ako nije jaka privilegija, ha?ha? Dolly 🤣🤣TirelessIvy ja sam ti mala metar i šumska jagoda od 164 cm, crna kosa, također naočale 😁 i rekli su mi 1.
Etage - dakle gore sam, a uzv je inače dolje u prizemlju 😁 ali možda se sretnemo, tko zna 🥰🥰❤️
To je samo u pola sata razlike jer obično dođem 15ak minuta ranije 😊
Neznam o cemu govoris, sve je regularno 🤪😝
S tim da gle, od te 2 mi nitko ne jamci da ce sutra biti ok, cak ni od ove 3 bolje. Nadam se da bude sve u redu. Rekli su da su sanse super da prezive i pravilno se dijele.
B-V. V.
01/2020 AIH neuspjesan
2🍦(3D)+2🍦(5D)
5,1mm, imamo 💛
_Dolly_, pa ja sam u prošloj klinici MOLILA da mi zalede one koji su izvrsni treći dan (imala sam ih više naprednih) i nisu htjeli jer to nije politika kuće. Četvrti dan svi pocrkavali.
Ali dobro, sad sam i ja odraslija, pa ću bolje pregovarati u ovoj klinici.
Reci im iskustva sa proslog postupka, insistiraj na tome. Doduse pitaj ih to i ranije, da znas mozes li racunati na to. Zasto nebi to ucinili. Zao mi je da se to desilo jer sad bi imala smrzlice, a ovako su oni tebe dobro zeznuli. Pregovaraj svakako :) sretno 🤞✊
B-V. V.
01/2020 AIH neuspjesan
2🍦(3D)+2🍦(5D)
5,1mm, imamo 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji