Cure koje su pile ciklu...koliko ste vi pile dnevno?🤔
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Cure koje su pile ciklu…koliko ste vi pile dnevno?🤔
Ja sam pila do transfera 2dcl dnevno
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jel ste to nabavljali domaci sok od cikle.. Ili moze i ovaj sto "ostane" od cikle iz teglice🙈?
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Hej MISS ❤ a ti miruj i odmaraj. Što radis kroz dan?
Woman Name, ni ja ne volem ta pametovanja. Ali sam skuzila da umjesto da se nerviram probam tu energiju uloziti u to da ignoriram. Za moje i njihovo dobro! 😝😂❤
Drzite se, curke!
oharascarlett14@gmail.com
Ajme i ti si ovaj tjedan na FETu 🥰🥰🥰🥰
Koliko nas je to već 7,8? 😊❤️
endometrioza
Jel ste to nabavljali domaci sok od cikle.. Ili moze i ovaj sto "ostane" od cikle iz teglice🙈?
Ja sam kupila u mulleru i u konzumu...malo sam pretjerala jer mi urin crvenkasti 🙈 jučer sam popila 7dcl...🤷♀️
*Women_name* Jesi ga ti isto pila da ti se zadeblja endometrij?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Ajme i ti si ovaj tjedan na FETu 🥰🥰🥰🥰
Koliko nas je to već 7,8? 😊❤️
Da,u četvrtak prvo ujutro u 8 imam ultrazvuk zbog endometrija koji je prosli četvrtak bio 7,2mm pa ako bude iznad 8mm iza 12h mi vraćaju moju bebu 🙏
Ovaj tjedan je stvarno pun transfera i bit će i punooo bebica 🙏😉😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Ivevk, samo FSH i LH je bitno drugi/treći dan ciklusa, ali mi odmah vadimo sve da ne idemo dva puta. Super da si dobila uputnicu.
Lucyinthesky, već sam mislila da me namjerno ignoriraš.
Leia2.0., meni su godinama malo govorili da imam PCOS, malo da imam PCO like jajnike. A nikad me nitko nije slao na pretrage. Tad sam još bila mlada, pa nisam guglala, slijepo sam vjerovala doktorima (e, da, postojalo je vrijeme kad MTB nije radila sve moguće nalaze i pila sve moguće suplemente ). Dakle, misliš da mi je dobar nalaz 17OHP?
miss, bez brige, uskoro će se hrpica nas pridružiti tebi u trudničkoj kuknjavi, a ti ćeš nas tješiti. Da, vjerujem da si iscrpljena. Te boli koje nisu prejake ali su konstantne izlude čovjeka s vremenom. Nadam se da će ti popustiti uskoro i da ćeš moći uživati u drugom tromjesječju.
*.Women_name.*, zanemari komentare i slučaj svoje tijelo. Kad se dijete rodi, nećeš se bojati da će ti ispasti iz pipice ako se naprežeš niti ćeš stalno provjeravati gaćice jesi li prokrvarila. I onda ćeš raditi ono što je najbolje za tvoje dijete, baš kao i sad.
Libo, ovisno koliko ti treba zadebljati endometrij, neke su znale i po litru dnevno piti ako je endo bio jako pretanak.
Ivevk, piju kupovni sok od cikle. Biotta, Fructal, ...
Ako endo nije pretanak, ne morate ga piti. Ja ga npr nisam uopće bila jer je endometrij cijelo vrijeme bio OK.
💔💔💔
Libo, nisi pretjerala, to je normalno. Neke cure su imale krvavo crveni urin od cikle.
💔💔💔
WomenName ajme sta te tako pilaju,pa valjda ti najbolje znas kako se osjecas,kad ces hodat,kad ces lezat, grozno mi je to mjesanje u sve..ja Bogu hvala imam srece,svi me tetose,maze i paze,cak i pretjeruju,kad idem u wc vec je panika ..ali dobro je,zasad mi pase, nadan se da tako nece bit do kraja ali iskreno spremna sam na sve samo da sve bude ok.
SBjelis gledam Netrlix,citam i stalno mi netko dolazi u goste pa mi prolazi vrime ok.
Dada,Libo sretno na transferima i vama ...bas me veseli ovaj 2 .mjesec !
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji