Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libo1415
    01. Veljača 2021. 20:28

MTB ti si stvarno super! Sve znaš! Hvala ti. 😘 Ja se nadam da će se dosta zadebljati do četvrtka 🙏 neznam dal je stvarno tih 7,2 bilo pretanko...idem sad proučavati papire kad sam bila u stimulaciji da vidim kako je tamo bio 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 20:30

Libo

MTB ti si stvarno super! Sve znaš! Hvala ti. 😘 Ja se nadam da će se dosta zadebljati do četvrtka 🙏 neznam dal je stvarno tih 7,2 bilo pretanko…idem sad proučavati papire kad sam bila u stimulaciji da vidim kako je tamo bio

Ne drži me za riječ, ali mislim da treba biti 8-12. Tako da nemaš brige, u par dana ti se sigurno fino podebljao.

💔💔💔

01. Veljača 2021. 20:31

Dada ja sam ovaj put odlucila uzet bolovanje.. Prvi fet nisam ali ovaj mislim da je bolje da ne radim. Posao kao posao mi je okej ali psihicki dosta stresa, sjedim cijelo vrijeme a to nije preporučeno iza fransfera,  i s obzirom na moj traumaticni transfer bas mislim da mi treba odmor pa sta bude bude 🤞🤞

01. Veljača 2021. 20:32

MISS

WomenName ajme sta te tako pilaju,pa valjda ti najbolje znas kako se osjecas,kad ces hodat,kad ces lezat, grozno mi je to mjesanje u sve..ja Bogu hvala imam srece,svi me tetose,maze i paze,cak i pretjeruju,kad idem u wc vec je panika ..ali dobro je,zasad mi pase, nadan se da tako nece bit do kraja ali iskreno spremna sam na sve samo da sve bude ok.
    SBjelis gledam Netrlix,citam i stalno mi netko dolazi u goste pa mi prolazi vrime ok.
    Dada,Libo sretno na transferima i vama …bas me veseli ovaj 2 .mjesec !

Veljača će ti proletit samo u praćenju naših fetova 🙃🙃🙃 😘🌷💙

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 20:36

Libo meni je endometrij bio dobar uvijek, ali sam preventivno ga pila. I eto uvijek je bio na dan transfera oko 10 mm, kasnije ga nisam pila jer kažu da nije dobro ni da je predebel

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Libo1415
    01. Veljača 2021. 20:36

MTB

Libo

MTB ti si stvarno super! Sve znaš! Hvala ti. 😘 Ja se nadam da će se dosta zadebljati do četvrtka 🙏 neznam dal je stvarno tih 7,2 bilo pretanko…idem sad proučavati papire kad sam bila u stimulaciji da vidim kako je tamo bio

Ne drži me za riječ, ali mislim da treba biti 8-12. Tako da nemaš brige, u par dana ti se sigurno fino podebljao.

Da,tako mi je i rekla u četvrtak da mora biti min 8. Sad sam gledala papire od stimulacije i tamo mi se za 2 dana podebljao za 0,8 s time da nisam ni ciklu ni estrofem koristila. Sad sam od četvrtka na cikli i estrofemu pa će valjda onda još tih 1mm se zadebljati 🙏 tjesim sama sebe...🤷‍♀️🤦‍♀️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    5.postupak +❤️

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 20:37

MISS lijepo ❤

oharascarlett14@gmail.com

🌼TiKi🌼
    01. Veljača 2021. 20:38

Libo ja sam pila pola litre na dan do transfera, Biottin. Oni ce procijeniti, bitno da je endometrij trolinijski. Ja sam prvi put zatrudnila s endometrijem 7,2 na dan inseminacije, pretpostavljam da se eventualno do implantacije zadebljao do 8, 8.5. I normalna je crvena boja urina, ne brini. 
    Woman name samo ti slusaj svoje tijelo i zanemari komentare okoline. 😘
    Miss drago mi je da si ok, samo se cuvaj i polako ❤️
    MTB nalaz 17-OHP ti je uredan

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Libo1415
    01. Veljača 2021. 20:41

*.Women_name.*

Libo meni je endometrij bio dobar uvijek, ali sam preventivno ga pila. I eto uvijek je bio na dan transfera oko 10 mm, kasnije ga nisam pila jer kažu da nije dobro ni da je predebel

Meni je isto u stimulaciji bio ok. 10,2mm a sad što se događa neznam 🤷‍♀️ vidjet cu u četvrtak u 8 što će biti. 
    Jesi ti bila kod dr.Š ili kod doktorice? Ja sam u prvom postupku sve kod doktora obavljala a sad me prebacili kod doktorice 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    5.postupak +❤️

Leia3.0
    01. Veljača 2021. 20:42

MTB - da, prema tom mom skromnom iskustvu s vadenjem 17-OH progesterona, mislim da je tvoj dobar, jer su meni rekli je problem ako je povisen. Ipak ti to gurni Gicu pod nos pa nek on kaze sto misli. Tko zna kakvu korelaciju to vuce sa svim ovim nasim hormonima koji su bitni u postupku. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.