Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    28. Siječanj 2021. 22:54

MTB vrag mi nije dao mira i isla sam na vol.2 traziti onu veliku betu 🤦🤣 ipak sam posebna,njena je bila za 1000manja a vadila je 14 dan, znaci dan nakon mene 😆😂  to je to,sad mogu skidati dalje glave u snovima 😂😂😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Meto
    28. Siječanj 2021. 22:57

Lucy ja sam se u Stu samo pojavila, nemam pojma jel se narucuje. Kazes da ne zivis tu i da ti je hitno za mpo, malo slazes da ti je hica pred postupak, zapravo ni ne lazes i nadas se da ce se smilovati.. steta sto nosimo maske pa vise ni face ne mozemo sloziti kako treba za umiliti se😩😁🙃
    Drzim fige da uspijes izvaditi krv💪🤞🤞🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lucyinthesky
    28. Siječanj 2021. 22:59

MTB

Lucyinthesky

MTB

Lucyinthesky

MTB

Lucyinthesky, trebaš se naručiti, ali termin dobiješ za 3 tjedna, a onda još 4 tjedna čekaš nalaze. Vidi je li ti to predugo za čekati.
    ILI, samo se pojaviš, kažeš da ti je hitno, i oni te prime odmah. A onda 4 tjedna čekaš nalaze.
    (najavili su da će biti 4 tjedna, javit ću kad dobijem koliko sam stvarno čekala na te nalaze).

*.Women_name.*, baš dobro da su ti nalazi dobri. Wooooohooo, sve ide kako treba ići.

Hvala ti, napravit ću se blesava i samo otići pa ću vidjet. Gdje točno moram doći i oko koliko bi bilo najbolje?

Ja sam bila oko 8 ujutro, pustili su ih nekoliko kad su se plakali da im je hitno. Inače, po pravilima, puštaju trudnice, one koje nemaju prebivalište u ZG i još neke kategorije koje nisam zadovoljavalaAnyway, sestra je tražila izgovor da pusti ljude koji su tražili da idu iako nisu naručeni, i pitala ih jednu po jednu kategoriju da li zadovoljavaju. I na kraju bi ih svejedno uzela. Ti možeš reći da ti je hitno radi postupka, što i jest. Doduše, piše na vratima da će odbiti sve nenaručene ako je gužva, ali nije bilo gužve kad sam ja bila.
    Uđeš na glavnu portu, skreneš lijevo, prođeš kraj neke razrušene crkvice, i onda je desno ljubičasta zgrada. Tu se vadi.

Hvala ti. Nemam prebivalište u Zg, možda me to izvuče 😁

Savršeno, meni je na kraju bilo žao što sam čekala ta tri tjedna jer nemam ni japa sam mogla odmah. S druge strane, meni se stvarno nije žurilo, pa mi je OK i ovako, nalaze bih trebala dobiti prije postupka (prošlo je 2 tjedna, dakle još najviše 2 čekam).
    Reci da ti je postupak idući mjesec, da ti nalazi hitno trebaju (taman za mjesec dana ti trebaju), da nisi iz Zagreba i vadi osobnu vani i lijepi je na čelo.

Hvala ti još jednom i manemoj također 😊
    Smislit ću nešto, tlaka su mi te pretrage i hodanje po doktorima, ali nema mi druge.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Siječanj 2021. 23:00

MaloTele

MTB vrag mi nije dao mira i isla sam na vol.2 traziti onu veliku betu 🤦🤣 ipak sam posebna,njena je bila za 1000manja a vadila je 14 dan, znaci dan nakon mene 😆😂 to je to,sad mogu skidati dalje glave u snovima 😂😂😂

Naći ću ja veću betu od tvoje, bez brige. Na žalost, moram čitati diplomske studentima s medicine pa nemam toliko vremena čitati stare teme po  forumima 
    Eh da, kad budemo dijelili tvoju djecu, ja ću rado jedno s glavom, hvala lijepa 

💔💔💔

Libo1415
    28. Siječanj 2021. 23:29

🌼TiKi🌼

Libo

Tiki kako ti je bio prezreo? Meni je kad sam bila u stimulaciji bio 10,2.
    Ako netko zna, jel moguće da se on do idućeg četvrtka još zadeblja? Ili se nakon ovulacije više ne zadebljava?🤔

Prezreo u smislu da je izgledao kao da je ovulacija vec prosla. Inace, meni je dr. objasnila da je jako bitno da endometrij bude trolinijski prije punkcije. Kad sam prvi put ostala trudna, bio je svega 7,2mm, ali je bio po njoj divan, trolinijski, na dan AIH - a. I ja sam mislila da je bitna ta debljina, ali eto kod mene ocito sve nesto naopako pa i taj endometrij. 🤷‍♀️

TIKI  i ostale cure hvala na savjetima 🤗. Valjda će onda i kod mene sve biti dobro do idućeg tjedna. 🤞
    Piknula ja stopericu konačno 💉 
    Ovaj tjedan mi je baš koma...umrla nam je kolegica na poslu i baš mi nije do ničega... 
    Držim svim curama fige i da stvarno što prije sve ostanemo trudne(one koje već jesu,da imaju mirnu trudnoću)! 🙏😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Lucyinthesky
    28. Siječanj 2021. 23:47

Meto

Lucy ja sam se u Stu samo pojavila, nemam pojma jel se narucuje. Kazes da ne zivis tu i da ti je hitno za mpo, malo slazes da ti je hica pred postupak, zapravo ni ne lazes i nadas se da ce se smilovati.. steta sto nosimo maske pa vise ni face ne mozemo sloziti kako treba za umiliti se😩😁🙃
    Drzim fige da uspijes izvaditi krv💪🤞🤞🍀

Hvala draga, ma budem se već nekako ubacila 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    29. Siječanj 2021. 01:00

MISS mislim da je stvarno vrijeme da se baciš na ljenčarenje! Istina, sve dok tipkaš ovdje, svašta promišljaš...
    MTB i curke, hvala za pojašnjenje oko potrošnje JS. Nisam znala da napada cijela vojska svaki mjesec, mislila sam da kreće samo jedan :P
    Ovo su DOBRE VIJESTI :)
    Teja1408 💕 predivne vijesti, sve je dobro! I još curka! A sad nam priznaj - što si potajno priželjikivala?
    MTB super za mamo! Ne može sad baš svaki frajer koji pazi na tvoje intimne djelove biti zgodan! Dovoljno da je bio nježan.. ;) Ja sam mamo radila prošle godine, ove sam godine rekla da neću, napravili smo UZV dojki. Vjerojetno moraš kontrolirati radi kombinacije - tkiva dojki i stimulacija... ali najbolje da ga pitaš :) Znam da tražiš načina da mu se vratiš! Hihi Ja imam cistice i one fibro..nešto pa kontroliram od faksa, svakih godinu dana, ako poraste neka cista onda dodjem da 3mj ili 6 mj i tak. 
    Ovaj gin na sistematskom nije za potrošnju, trast mi. Ali je bio jako supportive i sigurna sam da bi si dobro počakulali. 
    J_b bravo za lijepu sluznicu... Mislim da to znači da hormoni dobro pripremaju maternicu ;)
    Sunny, ahahaha gimnastičarka i boksač!
    Tuma, više ćevosa, manje sjemenki! Ovaj, više sjemenki.. :P
    Rita94 full mi je žao. Proći će i tuga za koji dan, soobito kada kreneš u nove pobjede. 
    MaloTele, ma idemo mi po više beba, barem 40ak, za sve ovdje! Woooho
    Dada, mrnjau.. :P Maca sprmna - skoro! Još hormoni :P Čekaj, ova 2 na magnetu su u Drinkovića? Ijao! Jasam svako malo na magnetu, stalno nešto lomim :P
    Dada ahahha pa ti si legendaaa: Štoperica od 5000iu je u pretvorbi beta 41.5. TI IMAŠ PROJEKT. U stvari, znanstveno istraživanje. Nije niti to loše, vrijeme brže prodje dok se okupiraš drugim stvarima :)
    Sofi, welcome. Okolini ne pričam, samo 2 frendice. Ne mogu se gombati s zapitkivanjima i iščekivanjima okoline. Jedva gombam svoje. Odnos, ne pitaj.. 
    Rita55 grlim te. Samo hrabro.. Jednom će se desiti. 
    Dolly 💕

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    29. Siječanj 2021. 01:36

Maja samo spavaj! I.. sretno :)
    Nikitta 💕 da cirkulacija u palcu proradi
    Mala ako je taka bol, znaš što ti je činiti.. Ja nisam imala bolove. Slušaj svoje tijelo, zovi gin. odnosno dr.koji te vodi.. Meni je M došla 3 dana nakon prestanka uzimanja terapije.
    Anchy možeš sve vaditi u ZG, ista stvar. Ako ćeš vaditi u Zavodu za transfuziju (Petova3), pazi oni primaju samo papirnate uputnice.
    Libo držim fige da se zadeblja! Potpisujem Manemoj vezano za estrofem.. Žao mi je za kolegicu, božemoj
    Woman name, neka si i to riješila! 
    Lucyinthesky MTB ti je sve rekla. Ja sam sigurna da ako im obj.da će te pustiti. Taman posla da kreneš u postupak kasnije radi naručivanja, a samo se u Vinogradskoj naručuje! MTB kako ti ne zadovoljavaš niti jedan kriterij?! Pa ti si trudnica u negativnim tjednima!

sbjelisi
    29. Siječanj 2021. 02:14

Kakav dan! Sada sjela procitati konacno u miru svoje nalaze. Sve je super, osim cvarci mi se vide na cijeloj KKS, a bome i na dupetu! Ubila me biokemijska, sad je vrijeme da se uozbiljim. Dr.je odmahnula rukom, kao malo je to poviseno neka ne brinem.. 
    Svejedbo, treba svakako doci u kondu.
    Cike su me najvise mucike obziron da stalno pratim ciste, ali one su cini se low responderice, bas mi je drago. Maternica je bez priraslica, čista, pravilnog oblika, pravo sluzava obzirm na 23dc, jos je vidio i zuto tijelo koje je ocito odradilo svoje.. Zadebljana 10mm, spremna za T.. A mišica ❤ Doci ce i to.. Jajnico su okej. Ugl.sretna sam, jako me ovo mucilo, prva mi je stimulacija. 
    Papu cekam,  gljivoce tamanim Cennastenom na 2 fronta... I sada cekam M da naprqvim hormone 2dc i vidimo gdje smo i sta cemo.
    MTB i ja sam danas u cekaoni proatudirala nekoliko radova an temu IVF.. Nismo normalne. 😬

flower93
    29. Siječanj 2021. 02:56

Kratko javljanje - blizanacka trudnoca je teska, ali ono sto te ceka kasnije je kaos. 🤦‍♀️ Kronicno sam iscrpljena, a tek je treci dan iza mene. Hranjenje svakih 2,5h. Jedan popisan, drugi pokakan. Mali decko javi ima pokakanu pelenu, krenem rijesavat, sve odradim, onda me popisa. Sve ispocetka. Fkt fkt nije lako, ali naravno da se sve isplati jer su maleni prekrasni i vec sad ih volim neopisivo. No, na ona sva raspravljanja - vratiti dva ili ne, blizanci su bas zahtjevni, barem ispocetka. Da mi nema supruga koji je full uz mene kao fizicka pomoc, ali i emocionalna, ne bih to zasigurno mogla. Nadam se da ce biti kasnije lakse 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.