SBjelis ma doktorica mi je legenda. Tko zna možda je i ona u tim vodama, bila ili jednostavno razumije žene 🤣🤣🤣 uglavnom ona mi je rekla da je tako nekako između 40 i 50 pa sam išla googlati i našla točnu informaciju koliko koja štoperica ima hormona hcg u sebi 😬😬😬
Misliš na dva frajera? 🤣 Da da u Drinkovića... Smijeh je bio jer mi nisu mogli kanilu staviti jer imam užasno tanke vene, pa je morao kolegu zvati, pa nije ni on mogao pa su žensku sestru pozvali, žena se isto namučila a ja gola iznad struka sjedim dok dolaze jedan po jedan i masakriraju me 🤣🤣
endometrioza
Dragi sestre, evo da javim jučerašnje stanje. Negdje popodne sam se počela loše osjećati, sve jači pritisak u trbuhu da više nisam mogla sjediti. Onda je postalo teško i ležati. Do večeri se priključila i mučnina, a trbuh kao u trudnice u 5. mjesecu trudnoće. Tvrd i kao balon. Od početka stimulacije sam sva napuhana, ali ono sinoć je bilo nešto izvanredno. Bila sam blijeda ko krpa i baš sam se loše osjećala. Korak do odlaska na hitnu. Popila sam iso sport i vode i uspjela zaspati. Jutros sam bolje. Trbuh i dalje napuhan ali ne bolan, ne stišće me više tako jako, nije mi više ni mučno. Pitam se što je to moglo bit. Zakašnjeli blagi vrlo kratki hiper? Ništa mi više nije jasno.
Hiper se zna pogorsat u trudnoci.. Rastom hcga u krvi zna postat problematici.. U kojoj si fazi nisam te uspjela pohvatati.. Cekanje na betu ili?
Dragi sestre, evo da javim jučerašnje stanje. Negdje popodne sam se počela loše osjećati, sve jači pritisak u trbuhu da više nisam mogla sjediti. Onda je postalo teško i ležati. Do večeri se priključila i mučnina, a trbuh kao u trudnice u 5. mjesecu trudnoće. Tvrd i kao balon. Od početka stimulacije sam sva napuhana, ali ono sinoć je bilo nešto izvanredno. Bila sam blijeda ko krpa i baš sam se loše osjećala. Korak do odlaska na hitnu. Popila sam iso sport i vode i uspjela zaspati. Jutros sam bolje. Trbuh i dalje napuhan ali ne bolan, ne stišće me više tako jako, nije mi više ni mučno. Pitam se što je to moglo bit. Zakašnjeli blagi vrlo kratki hiper? Ništa mi više nije jasno.
Moguće da je hiper. Može on nastupiti i poslije transfera (kao meni, ali meni je bio još blaži oblik) . Pij puno vode da to izbaciš iz sebe.. I brzo se oporavi ❤️
endometrioza
Libo žao mi je, drži se 💗
Flower zvuči kaotično, ali uhodat ćete se vi brzo i uživati u vašim bebačima
MTB ugodno štivo uz cašu vina
Meto da, to je ta hormonska terapija o kojoj sam čitala. Mene najviše brine što ta kao ''terapija'' treba trajati 8-12 mjeseci. Predug mi je to period da bi se netko tko je zdrav svaki dan filao hormonima, bez da će se znati ishod. I to ne mislim na ishod biopsije, nego općenito kako to sve utječe na tijelo u kasnijem životu. Al dobro je poslušati više mišljenja pa onda donijeti odluku
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Lucy ja sam se u Stu samo pojavila, nemam pojma jel se narucuje. Kazes da ne zivis tu i da ti je hitno za mpo, malo slazes da ti je hica pred postupak, zapravo ni ne lazes i nadas se da ce se smilovati.. steta sto nosimo maske pa vise ni face ne mozemo sloziti kako treba za umiliti se😩😁🙃
Drzim fige da uspijes izvaditi krv💪🤞🤞🍀
Hvala draga, ma budem se već nekako ubacila 😎
Ja ti idem u ponedjeljak vadit isto krv u vinogradsku pa dodji kad sam i ja 🤣🤣🤣 ubacim te preko reda 🤣🤣🤣🤣
Eto, mi i kad se ne pratimo, pratimo se 😁
SBjelis hvala ti na savjetima 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hiper se zna pogorsat u trudnoci.. Rastom hcga u krvi zna postat problematici.. U kojoj si fazi nisam te uspjela pohvatati.. Cekanje na betu ili?
čekam betu, koja je 2.2., danas sam 8.dpt ali trodnevnih, zato mislim da to nije mogla (ako je došlo do implantacije) još biti beta u krvi kod mene.
ne znam kako je vama bilo, ali niti u jednom momentu od kad sam se počela pikati moj trbuh nije što je bio prije. Sve me stišće, dakle konstantno sam napuhana. Ali ovo sinoć je kažem bilo vanserijski. ne znam, ja sam inače tip koji u bolnicu ide samo u nesvijesti. Što vam je bio pokazatelj da morate ić na hitnu momentalno?
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
e da, upravo sam zvala endokrinu u vinogradskoj, da se naručim na betu, kako su mi savjetovali na humanoj pa sam dobila info da se za betu ne naručuješ nego samo dođeš između pola 8 i pola 10. Zaboravila sam pitat jel moram bit na tašte, ali sigurna sam da ćete mi vi reći ?
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Moguće da je hiper. Može on nastupiti i poslije transfera (kao meni, ali meni je bio još blaži oblik) . Pij puno vode da to izbaciš iz sebe.. I brzo se oporavi ❤️
jesi išla na hitnu, odnosno obavijestila liječnika? inače ja pijem jako puno tekućine, vode i čajeva, budem još pojačala, hvala ti !
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
jesi išla na hitnu, odnosno obavijestila liječnika? inače ja pijem jako puno tekućine, vode i čajeva, budem još pojačala, hvala ti !
Nisam išla jer nisam imala napuhnuće trbuha. Osjećala sam užasnu napetost i trbuh je bio tvrd ali sam imala proljev i povratila sam nekoliko puta što je također pokazatelj. Nazvala sam ih da im kažem i rekli su da pratim trbuh i u slučaju da temperatura skoči iznad 37 i ako se napuhnem da im se javim u kliniku. Obavezno da pijem minimalno 2,5l tekućine i da pišem mail kakve su promjene ako dođe do njih. Hvala Bogu pa se s vremenom smanjilo pa nisam morala biti hospitalizirana. No ima ovdje cura koje su to prošle-bolnicu i vjerujem da će ti se javiti ❤️
endometrioza
Leia, drago mi je da si bolje danas! Držimo fige za 2.2. Vezano za stanje tijela, ja sam bila sebi sva nepoznata, napuhana, koda sam 100 godina T tijekom stimulacije...
Sofi hvala za info!
Dada, baš je mrak ginica, da sam bliže, bome bi potegla do nje!
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji