Lucyinthesky, trebaš se naručiti, ali termin dobiješ za 3 tjedna, a onda još 4 tjedna čekaš nalaze. Vidi je li ti to predugo za čekati.
ILI, samo se pojaviš, kažeš da ti je hitno, i oni te prime odmah. A onda 4 tjedna čekaš nalaze.
(najavili su da će biti 4 tjedna, javit ću kad dobijem koliko sam stvarno čekala na te nalaze).
*.Women_name.*, baš dobro da su ti nalazi dobri. Wooooohooo, sve ide kako treba ići.
Hvala ti, napravit ću se blesava i samo otići pa ću vidjet. Gdje točno moram doći i oko koliko bi bilo najbolje?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Teja1408 super da su nalazi dobri 👍i čestitam na curici 🤩❤️
Rita94 vjerujem da si tužna i zbilja je ružan scenarij proći stimulaciju i ostati bez transfera 😔Drži se i hrabro dalje 💪
Rita_55 žao mi je, bit će idući put bolje 🤞
Cure, imam pitanje, znam da ste nedavno pisale, ali jednostavno nisam pohvatala.
Trebam u Vinogradskoj obaviti obradu za trombofiliju, da li se moram naručiti i ako da, na koji način, mailom ili telefonski ili samo dođem(ako da, u koliko i točno gdje)?
Zahvaljujem 😊
Treba se naručiti, možeš i telefonski i mailom.. imaš kod njih na webu kontakt. Čeka se izmedju dva i tri tjedna.. vadjenje krvi je izmedju 7 i 11 ujutro ako se dobro sjećam.. kad sam ja bila su bile dvije žene koje nisu naručene i nisu primili ni jednu, sad valjda ovisi kakav im je dan 🤷
Hm, sad sam u dilemi da li da okušam sreću i idem na blef ili da sutra zovem i naručim se 🤔Hvala ti.
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Lucyinthesky, trebaš se naručiti, ali termin dobiješ za 3 tjedna, a onda još 4 tjedna čekaš nalaze. Vidi je li ti to predugo za čekati.
ILI, samo se pojaviš, kažeš da ti je hitno, i oni te prime odmah. A onda 4 tjedna čekaš nalaze.
(najavili su da će biti 4 tjedna, javit ću kad dobijem koliko sam stvarno čekala na te nalaze).
*.Women_name.*, baš dobro da su ti nalazi dobri. Wooooohooo, sve ide kako treba ići.
Hvala ti, napravit ću se blesava i samo otići pa ću vidjet. Gdje točno moram doći i oko koliko bi bilo najbolje?
Ja sam bila oko 8 ujutro, pustili su ih nekoliko kad su se plakali da im je hitno. Inače, po pravilima, puštaju trudnice, one koje nemaju prebivalište u ZG i još neke kategorije koje nisam zadovoljavala Anyway, sestra je tražila izgovor da pusti ljude koji su tražili da idu iako nisu naručeni, i pitala ih jednu po jednu kategoriju da li zadovoljavaju. I na kraju bi ih svejedno uzela. Ti možeš reći da ti je hitno radi postupka, što i jest. Doduše, piše na vratima da će odbiti sve nenaručene ako je gužva, ali nije bilo gužve kad sam ja bila.
Uđeš na glavnu portu, skreneš lijevo, prođeš kraj neke razrušene crkvice, i onda je desno ljubičasta zgrada. Tu se vadi.
💔💔💔
JB cak ni svijeza, trebala bi je pojesti nekoliko kila da bi imala ucinak kao koncentrirani sok😜 meni je od Biotte najbolji i od onaj iz DMa, iz tetrapaka.. po pola litre dnevno, obavezno hladan jer je jedino takav pitak🙈 😩 Cetrotide je supresija, sprijecava pucanje folikula, laicki, cuva ih dok rastu😉
Anchy obavezno jos koji sgam, dg ne daje na temelju jednog nalaza..🤞🤞💕
Sunny nasa dr je predlozila u slucaju da biopsija ne uspije, pikice za muza, ove sto mi koristimo za stimulaciju. Prvo im se hormoni spustaju na nulu i onda ih sa terapijom dizu onako kakvi bi trebali biti. Ima smisla, no nezz da bih ja dopustila muzu tu vrstu “lijecenja”, dugotrajan je to proces, a svakodnevno uzimanje hormona mi nije nikako prihvatljivo, posebno sta smo sve vec prosli.. biopsija se u pravilu ne ponavlja, mozda nakon nekog vremena zbog nade, no ako tu nema nista prvi put, nazalost je to to..😔
Sofi mah, mah🙋♀️
Miss draga, uzmi si vremena koliko trebas, probaj se zaokupiti sa svim samo da ti vrijeme brze prodje. Hematom se cijedi, zato i je sukrvica jos uvijek. Nadam se da ce sve boljke brzo proci da se konacno mozes opustiti i uzivati u trudnoci❤️
Mtb imas lijepe grudi i samo ti im se zele diviti, barem jedanput godisnje👌😁
Bozma detalji??!🙄
Libi estrofem se pripomoci itekako, jos malo fali🤞🍀
Rita94 zao mi je😔💕
Dada dr ti je zakon💪 Svi drugi bi nam rekli da pretjerujemo, u najmanju ruku. 😎 Sretnoo🤞🍀
Rita55 💕
Teja cestitam na curki i na zdravom nalazu😉🥰
Women jeeeeej, jako mi je drago da je sve super proslo💕💪🍀
Nadja zapravo ni ne znamo koliko smo jake💪 Nakon svakog udarca se ustanemo jos jaci💕
Mala 2705 tek si prestala sa utricima, trebat ce koji dan da krene menga. To snedjarenje je pokusaj probijanja menge koju su utrici zaustavili. Bolovi i ostale “radosti” su normalni u ovim vodama, a cesto i bolovi budu od crijeva, jer jos jedna blagodatost utrica- zatvor 😁🙈 zao mi je sto nije uspjelo😔😔
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Rita94 vjerujem da si tužna i zbilja je ružan scenarij proći stimulaciju i ostati bez transfera 😔Drži se i hrabro dalje 💪
Cure, imam pitanje, znam da ste nedavno pisale, ali jednostavno nisam pohvatala.
Trebam u Vinogradskoj obaviti obradu za trombofiliju, da li se moram naručiti i ako da, na koji način, mailom ili telefonski ili samo dođem(ako da, u koliko i točno gdje)?
Zahvaljujem 😊
Treba se naručiti, možeš i telefonski i mailom.. imaš kod njih na webu kontakt. Čeka se izmedju dva i tri tjedna.. vadjenje krvi je izmedju 7 i 11 ujutro ako se dobro sjećam.. kad sam ja bila su bile dvije žene koje nisu naručene i nisu primili ni jednu, sad valjda ovisi kakav im je dan 🤷
Hm, sad sam u dilemi da li da okušam sreću i idem na blef ili da sutra zovem i naručim se 🤔Hvala ti.
Na vratima piše tko ima prednost.. odbili su ženu kojoj je trebao nalaz za kardiologa. Pitali ju kad je kod kardiologa, rekla nekad u 2 mjesecu i rekli joj da onda stigne čekati.. a dok sam bila unutra su čak vikale na neku ženu da jel ona ne zna da je korona i da se treba naručiti..
Ako ti je usput ja bi iskreno otišla pa šta bude, bude.. čak i da viču malo ako te prime briga te. Jer ovo je baš previše, prvo čekaš 20 dana da dodjes na red i onda nalaze još mjesec dana. Izgubiš dva mjeseca bezveze. Ja sam pitala zašto se čeka mjesec dana. Rekao da su skupi reagensi pa čekaju da se skupi više ljudi, ja kažem pa super, onda možda bude i prije.. kaže on nema šanse da vam se posreći sa svim nalazima ranije.. baš super 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zahvaljujem 😊
Ja bih probala sreću ujutro, i ako ne ide se kasnije naručila. Ja sam se naručila preko maila, me volim zivkati (jer imam iskustvo da se bolnice rijetko javljaju na telefon).
💔💔💔
Inače, dio trombofilije se može još testirati u Petrovoj (bez naručivanja) a dio na Rebru (sa naručivanjem). Ne znam koliko to traje na Rebru, pobrkali su mi odgovore i na kraju nikad nisam dobila termin. Kako sam već imala u Vinogradskoj, nisam se dalje trudila oko toga.
💔💔💔
Ja sam bila oko 8 ujutro, pustili su ih nekoliko kad su se plakali da im je hitno. Inače, po pravilima, puštaju trudnice, one koje nemaju prebivalište u ZG i još neke kategorije koje nisam zadovoljavalaAnyway, sestra je tražila izgovor da pusti ljude koji su tražili da idu iako nisu naručeni, i pitala ih jednu po jednu kategoriju da li zadovoljavaju. I na kraju bi ih svejedno uzela. Ti možeš reći da ti je hitno radi postupka, što i jest. Doduše, piše na vratima da će odbiti sve nenaručene ako je gužva, ali nije bilo gužve kad sam ja bila.
Uđeš na glavnu portu, skreneš lijevo, prođeš kraj neke razrušene crkvice, i onda je desno ljubičasta zgrada. Tu se vadi.
Hvala ti. Nemam prebivalište u Zg, možda me to izvuče 😁
🧍♂️42-od astheno-normo
Ja sam bila oko 8 ujutro, pustili su ih nekoliko kad su se plakali da im je hitno. Inače, po pravilima, puštaju trudnice, one koje nemaju prebivalište u ZG i još neke kategorije koje nisam zadovoljavalaAnyway, sestra je tražila izgovor da pusti ljude koji su tražili da idu iako nisu naručeni, i pitala ih jednu po jednu kategoriju da li zadovoljavaju. I na kraju bi ih svejedno uzela. Ti možeš reći da ti je hitno radi postupka, što i jest. Doduše, piše na vratima da će odbiti sve nenaručene ako je gužva, ali nije bilo gužve kad sam ja bila.
Hvala ti. Nemam prebivalište u Zg, možda me to izvuče 😁
Savršeno, meni je na kraju bilo žao što sam čekala ta tri tjedna jer nemam ni ja pa sam mogla odmah. S druge strane, meni se stvarno nije žurilo, pa mi je OK i ovako, nalaze bih trebala dobiti prije postupka (prošlo je 2 tjedna, dakle još najviše 2 čekam).
Reci da ti je postupak idući mjesec, da ti nalazi hitno trebaju (taman za mjesec dana ti trebaju), da nisi iz Zagreba i vadi osobnu vani i lijepi je na čelo.
💔💔💔
MTB ❤️❤️
MaloTele tako je, svaki mjesec. Idući put sam naručena 19.2 ali neću morati ostati nego kao dnevna bolnica od 7h do negdje 13h. Dan prije se sama doma pikam svaka 3 sata, donesem epruvetice sljd dan na dan pregleda. Tamo pregledaju kako bebica napreduje i tako, onda domeka 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️