Odakle znate sve te fore, kojeg je sastava koji lijek i za sta se daje - manje LH, ovo ono.. 😲
oharascarlett14@gmail.com
Malo tele najbolje je tako. Ako možeš, probat se opustit i uživat u trudnoći. Nažalost, ako se nešto loše mora desit i bude, ako ne ne, zamarala se ti time ili ne. 😊
Tiki ja koristim to babylove ulje, super je, brzo se upije, ali sad sam uzela i tu biobazinu kremu pa ću se i s njom mazat. 😊
Dobila sam nalaze i jetrene probe su dobre!! 🥳🥳🥳 Moram nositi urinokulturu u bolnicu, dobila sam željezo jer sam anemična i rekli su mi da lomicu tražim uputnicu za dermatologa. Guk je opet 5,1, al očito je to tako kod mene. I kolesterol i trigliceridi su mi visoki 🙈🙈
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jutro cure. Pitale ste za lijekove u stimulaciji. Nisam iskusna po tom pitanju jer je tek prva stimulacija iza mene, ali mogu reći da sam dosta dobro podnijela ovaleap što se tiče psihičkog stanja. Očekivala sam da ću poluditi i izluditi muža, ali to se (srećom) nije dogodilo. Ni sad na utrićima ne osjećam neko PMS ludilo. Iskreno, više sam bila nervozna u svojim prirodnim ciklusima i PMS-ovima. Tako da što se tog dijela tiče, ponovila bih ovaleap.
Druga stvar je rezultat, premda sam primala manju dozu lijeka, očekivala sam ipak malo bolji rezultat, iako me svi uvjeravaju da je to sasvim normalan rezultat. Tak da nemam pojma. Vidjet ćemo kako će sve ovo završiti.
Od trenutnih simptoma (7dpt) imam još samo bolne grudi i predmenstrualne menstrualne grčeve. Čak više nisam ni umorna. Evo, ne znam kako će to sve završiti. Planiram test piškiti u nedjelju, to će bit 10dpt trodnevnog, 2 dana prije bete.
Jao, veselimo se testicu 😊😊 i nadamo debeloj crtetini 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aurora evo za Gonal pise Za zene s teskim nedostatkom LH i FSH i koje ne reagiraju na klomifen...nesto. Ajme, sta vi mene tjerate! 😂😂😂😂😂😂😂😂
Malo tele najbolje je tako. Ako možeš, probat se opustit i uživat u trudnoći. Nažalost, ako se nešto loše mora desit i bude, ako ne ne, zamarala se ti time ili ne. 😊
Tiki ja koristim to babylove ulje, super je, brzo se upije, ali sad sam uzela i tu biobazinu kremu pa ću se i s njom mazat. 😊
Dobila sam nalaze i jetrene probe su dobre!! 🥳🥳🥳 Moram nositi urinokulturu u bolnicu, dobila sam željezo jer sam anemična i rekli su mi da lomicu tražim uputnicu za dermatologa. Guk je opet 5,1, al očito je to tako kod mene. I kolesterol i trigliceridi su mi visoki 🙈🙈
Onda bi svakako morala na prehranu malo pripazit, mislim... Ne jest masno i to...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Onda bi svakako morala na prehranu malo pripazit, mislim… Ne jest masno i to…
Al super da su jetrebi nalazi ok! Ovo se sigurno da izregulirat sam prehranom
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Tuma odlicno za jetrene probe 🎉🎉🎉vjerujem da je olakšanje ipak, malo laganija prehrana i bit Ce dobro 🤗🤗 meni je guk uvijek oko 6 tako da znam da cu borbu vodit s time, u tatinoj obitelji su svi imali dijabetes i povisen Secer,sjecam se da je imao spesl prehranu,puno vode i setanja, tako da se moze to izregulirati 🤞🤞
Sbjelis drzimo fige da sistematski bude okej 😊😊
Ja sam nocas sanjala da nosim trojke i da jedna beba nema glavu jer sam ja mala (152cm) pa se njena glava nije imala di smjestiti u meni i kao nisam se puno s tim opterećivala jer sam bila uvjerena da se samo dvije moraju roditi 🤦🤦😅😅😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Leia ajmeeeeeeeeeee jedva cekam pishanje!!
Tuma bravo za jetrene probe 🎉
Hvala MaloTele 😘 Najvise me zanima UZV dojki i papa. A i ova krv, mokraca.. Jbg nadam se da ce ave stimat 🙏
SBjelish sretno na sistematskom,bit ce sve ok 🙏
Ruska1986 hvala!.
Malotele ima jos nesto krvi,ali nema ugrusaka, samo mi je stalno pritisak u maternici, cak me nekad stomak i na dodir boli, sad ne znam jesu li to crijeva ili sta..vidit cemo...strogo mirujem i cekamn pregled u utorak opet 🙏
Kad je tebi uzv??
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji