Mtb omjer je ok, ali su mi uvijek govorili da je to malo visok fsh za moje godine. Sjećam se prvi put kad sam vadila, nisam imala ni 32 god a fsh mi je bio 9 i skoro duplo veći od lh. Od tada sam stalno uzimala kapi konopljike za snižavanje fsh, pa moguće da je to popravilo omjer.
Ruska1986 baš sam danas kupila tu kremu od biobaze jer sam čitala da su ženice zadovoljne s njom, baš mi je drago da si i ti potvrdila 😊 Uzela sam još i Babylove ulje za trudnice za koje isto kažu da je dobro, pa ću vidjeti.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Trudnice, meni se najbolje pokazalo bademovo ulje, hladno prešano od Kemiga. Ima ga kupit u boljim ljekarnama ili online, bočica 51,00 kn 100 ml. U 29. tt sam, mažem se od početka trudnoće, napola sam druge bočice. Sa tim da se ne mažem baš svaki svaki dan. Koža mi nikad mekša nije bila. Mislim da nisam sretnica koja neće dobit strije, al' zasad ništa (kuc kuc o' drvo). Mažem stomak, bedra, 🍑. Sve preporuke 😉😉😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mtb omjer je ok, ali su mi uvijek govorili da je to malo visok fsh za moje godine. Sjećam se prvi put kad sam vadila, nisam imala ni 32 god a fsh mi je bio 9 i skoro duplo veći od lh. Od tada sam stalno uzimala kapi konopljike za snižavanje fsh, pa moguće da je to popravilo omjer.
Ruska1986 baš sam danas kupila tu kremu od biobaze jer sam čitala da su ženice zadovoljne s njom, baš mi je drago da si i ti potvrdila 😊 Uzela sam još i Babylove ulje za trudnice za koje isto kažu da je dobro, pa ću vidjeti.
Moja sestra je isto uzela babylove ulje za trudnice, i kaže da joj je super koža, da je mekana, i da joj se ne peruta više jer otkad je trudna, užasno joj je suha koža.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_b ja sam tek danas počela mazati, pa ću vidjeti. Inače nemam problema sa suhom kožom, ali voljela bi izbjeći strije ako je moguće 😉 Probat ću sad s tim babylove uljem (miris mi je fin i ne masti se jako), pa bi možda malo promijenila jer nisam vjerna i volim mijenjati proizvode 😋 držat ću se samo Biobaze jer i inače koristim neke njihove proizvode i odlični su mi.
Sara hvala na preporuci 😊
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Definitivno biobaza u trudnoći, a poslije njihov balzam za bradavice 😄
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Ima li nešto što nije ulje? Ja jako ne volim taj osjećaj masnoće na koži, zato najčešće koristim losione koji se brzo upiju (nekad i maslace) i nemam nikakav osjećaj gadarija po svom tijelu
Suha mi je koža pa se moram mazati, a mrzim osjećaj npr ulja ili mlijeka na svojoj koži. Isprobala sam svašta, ali ništa me baš ne oduševljava.
S tim da ja tražim nešto bez kemikalija u sastavu, onih falablabla i slično : trudnica u negativnim tjednima :
💔💔💔
Ima li nešto što nije ulje? Ja jako ne volim taj osjećaj masnoće na koži, zato najčešće koristim losione koji se brzo upiju (nekad i maslace) i nemam nikakav osjećaj gadarija po svom tijelu
Suha mi je koža pa se moram mazati, a mrzim osjećaj npr ulja ili mlijeka na svojoj koži. Isprobala sam svašta, ali ništa me baš ne oduševljava.
S tim da ja tražim nešto bez kemikalija u sastavu, onih falablabla i slično : trudnica u negativnim tjednima :
Tako i ja. Namažem se i nakon 15 min pod tuš da operem svu tu masnoću sa sebe. Nema šanse da bi takva legla u krevet 😂 najveća mašćoba koju podnosim su labelo i krema za ruke 🙈🙈🙈 weirdoooooo 🤭🤭🤭🤭🤭
endometrioza
Cure ja bila na druzenju a skroz zaboravila javit haha vidin da me pazljivo pratite to mi je drago 😊 haha ma moja lh nista.. Bijela skroz! sutra me bas zanima kakvo ce bit stanje jer osjecam dosta desni jajnik kao neka probadanja...
Citam zaostatke docu ujutro kod xy cila otecena od nespavanja 🤣🤣🤣😉
Jutro! Ja se spremam na sistematski, upute:
Nemojte nista jesti ni piti 12h prije labosa. 2 sata prije pregleda abdomena popiti 2-3case vode. Hm.. A cijeli sistematski je sat i pol, dva.
Brijem, dodjem tamo upiskim se, obavim lab, natovarim se vodom, odem u shopping i vratim se za sat vremena na ostatak pretraga 😁
oharascarlett14@gmail.com
Jesi probala nuxe? Pa i Olival... Suho ulje, čim namazes se upije a koža je super od toga..
Nisam baš mjerilo jer se ja volim trackati ali ova dva gore se baš odmah upiju
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji