Ruska1986, MaloTele da, sad samo na prehranu pripazit. Napisat ću si danas popis sve hrane koju trebam izbjegavati i koju moram jesti pa po tome otići u nabavku i krenuti s prehranom. 😊
MaloTele hahahaha da, to su ti snovi 😂😂
Sbjelis 🥳🥳🥳
Leia wuhuuu testic uskoro, držim fige🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala MaloTele 😘 Najvise me zanima UZV dojki i papa. A i ova krv, mokraca.. Jbg nadam se da ce ave stimat 🙏
Ma bit će sve dobro. Javi nam nalaze 🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
jutro cure evo jedna andegdota zivota prije MPO-a ...isla sam vadit krv za markere hiv-a i hepatitisa i sjetila sam se kako sam prije 2 godine bila totalno neupucena u ovaj svijet kad sam sa suprugom dosla u repromed na prvi nalaz spermiograma i u cekaonici cula zenu kako prica s nekim likom (ocito sa svojim muzem) kako mora napravit test na HIV....a ja pravi hipohondar sam se usrala i kasnije govorim suprugu kao- nema sanse da idemo u ovu poliklinku pa tu bit ce neke skupe "eskort dame" dolaze sa svojim pimpom da se testiraju na zarazne bolesti naravno da sam za koji dan dobila popis sta treba sve za uc u postupak i odmah se sjetile jadne zene i kako sam ju besramno osudila ....
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Sbjelis bit ce sve dobro,mora bit,obavezno javi kad stignu nalazi da mozemo reci I told you so 😊🤗
Tuma pokusaj samo sto laganije,manje przenog i vise kuhanog, nije ti ni dobro odmah sve izbaciti, seci kolko mos, i puno puno vode pij,mos i nezaslađenog čaja, ko kad oces skinut kile a ne da ti se vjezbat 😂
Sto se tice snova, najgore mi je bilo to kaj se ja nisam s tim opterećivala,ono pa i beba bez glave je moja beba,kako mi to nije smetalo ako ta bez glave ne prezivi 😅😅🤦
Miss drago mi je da je bolje,sigurn si malo i mirnija nakon pregleda, samo miruj i proci ce, nemam nikakvih iskustva po tom pitanju ali znam da nije to nista nenormalno,samo eto tesko je nakon svega jos i to prozivljavati, ono nadas se bit Ce plus i to je to,a na kraju 100drugih stvari oko kojih se brines.. najgore je proslo,drzimo fige da ide samo na bolje 🤞 meni je uzv 8.2 😅 zaokupila sam se poslom i necacima pa mi cak i vrijeme prolazi,barem ovaj tjedan,vidjet cemo kak ce bit iduci,al jedva cekam 🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
jutro cure evo jedna andegdota zivota prije MPO-a …isla sam vadit krv za markere hiv-a i hepatitisa i sjetila sam se kako sam prije 2 godine bila totalno neupucena u ovaj svijet kad sam sa suprugom dosla u repromed na prvi nalaz spermiograma i u cekaonici cula zenu kako prica s nekim likom (ocito sa svojim muzem) kako mora napravit test na HIV….a ja pravi hipohondar sam se usrala i kasnije govorim suprugu kao- nema sanse da idemo u ovu poliklinku pa tu bit ce neke skupe "eskort dame" dolaze sa svojim pimpom da se testiraju na zarazne bolestinaravno da sam za koji dan dobila popis sta treba sve za uc u postupak i odmah se sjetile jadne zene i kako sam ju besramno osudila ….
😂😂😂😂 A ti ovako fina pa nisi htjela među eskort dame 😆😆😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Tuma super eto da su jetreni ok... A ostalo, sad ces na dijetu kao ja 😝 😂. Pripazi samo da ne jedes premasnu hranu, junk food i sl. I izbjegavaj ugljikohidrate. Bit ce to ok.
Ja tako nekad razmisljam, s obzirom da imam PCOS, zasto sam low responder? To inace ne ide jedno s drugim. 🤔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Rita7 hahaha, a sta ces kad ne znamo nista dok nam ne zatreba 😂😂
Malotele doci ce 8.2 brzo, bas se veselim 👏👏
Teja1408 jedva cekam i tvoj nalaz! Kako se ti osjecas,imas li tegoba? Ima li ijedna trudnica ovdje da je ovako dugo osjecala ovaj pritisak i probadanja...?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Malo tele najbolje je tako. Ako možeš, probat se opustit i uživat u trudnoći. Nažalost, ako se nešto loše mora desit i bude, ako ne ne, zamarala se ti time ili ne. 😊
Tiki ja koristim to babylove ulje, super je, brzo se upije, ali sad sam uzela i tu biobazinu kremu pa ću se i s njom mazat. 😊
Dobila sam nalaze i jetrene probe su dobre!! 🥳🥳🥳 Moram nositi urinokulturu u bolnicu, dobila sam željezo jer sam anemična i rekli su mi da lomicu tražim uputnicu za dermatologa. Guk je opet 5,1, al očito je to tako kod mene. I kolesterol i trigliceridi su mi visoki 🙈🙈
Super za nalaze, ovo je odlična vijest 👍😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Miss mene proslu sve zivo boljelo, al nemoj gledati na moju proslu i bojati se, svi smo mi razliciti i tako svaka trudnoca. Sad me ne boli apsolutno nista, a opet sam visokorizicna trudnica s hematomom. Ti samo odmaraj i drzi se kreveta sto vise.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ovo je na popisu pretraga, gledam i mislim kakav stupanj čistoće?! Pa skoro sam Djevica Marija koliko se malo seham!
− dijagnostički postupci: UZV (ultrazvuk) abdomena (žučni mjehur,žučni vodovi, jetra, gušterača, slezena, bubrezi, aorta, limfničvorovi), EKG, stupanj čistoće, PAPA test, TVUZV (transvaginalni ultrazvuk), UZV dojki za žene do 40 godina starosti ili mamografija za starije od 40
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji