Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    26. Siječanj 2021. 19:11

Miss ajme hvala Bogu. Baš smo napeto čekale. 
    Sad stvarno ali stvarno miruj kako je i doktor rekao. Sve na ovom svijetu može čekati.. ti lijepo lezi, neka te tetose i pokušaj biti što opuštenija ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Hrabrica
    26. Siječanj 2021. 19:14

Miss ne znam uzimas li aspirine ali evo info ako ih uzimas obrati pažnju,meni su aspirini stvarali hematome nakon ivf-a. Kad sam ih  dogovoru sa doc prestala uzimati, riješila sam se hematoma i krvarenja. 🙏

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

sbjelisi
    26. Siječanj 2021. 19:14

Pami ti si vracala 3.dan? Kako to? Vidim da svi forsiraju blastice pa me zanima... Oprosti ako si pisala, promaklo mi je. I sto je a ostalim stanicama, vidim da ih je bilo 5

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    26. Siječanj 2021. 19:17

MISS

Evo me ..Beba je ok, raste i kuca srce ❤️ imam hematom , koji po doktoru nije nista strasno velik i kaze da misli da je najgore izaslo sto se krvi tice i ugrusaka..ali da se s hematomom nikad ne zna, da stavljam utrogestan i strogo mirujem, pa kontrola za 7 dana ..pao mi je kamen sa srca , mislim da smo i ja i muz posijedili danas ..isplakali smo se ko nikad i iskreno bas sam mislila na najgore kad sam vidila koliko je bilo krvi + bolovi kao kontrakcije i pritisak + probadanje kroz straznjicu. U jednom momentu nisam mogla ni hodat ..bas sam se prepala…ogorman je ovo stres i cini mi se da nikad nece ni proci..ali nema veze,sve cu istrpit samo da beba bude ok…hvala svima na brizi ❤️🙏

Joj svako malo sam provjeravala dal si se javila. Hvala Bogu da je sve oke s bebicom ❤️❤️ mislim da sad moraš baš strogo mirovati, al dobro je da je hematom. Jel rekao di je? Ispod ili iznad bebe? Duphaston nisi dobila? Dobro ako misli da je većina izašla, znači da će se smanjit i krvarenje pa ćeš se moci opustiti opet malo. Sve je u redu i sad samo polako. ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    26. Siječanj 2021. 19:17

Bozma Nikitta smije li se kolagen uzimati kad se prep.za pistupak? Ja sam ga uzimala ali sam prestala.. Ne znam smijem li. 

oharascarlett14@gmail.com

Any_35
    26. Siječanj 2021. 19:19

Miss- kakav dan, hvala Bogu da je sve ok💪💪💪❤️Odmori se i opusti se, lavić je dobro, najvaznije.Čuvaj se❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Ruska1986
    26. Siječanj 2021. 19:22

MISS

Evo me ..Beba je ok, raste i kuca srce ❤️ imam hematom , koji po doktoru nije nista strasno velik i kaze da misli da je najgore izaslo sto se krvi tice i ugrusaka..ali da se s hematomom nikad ne zna, da stavljam utrogestan i strogo mirujem, pa kontrola za 7 dana ..pao mi je kamen sa srca , mislim da smo i ja i muz posijedili danas ..isplakali smo se ko nikad i iskreno bas sam mislila na najgore kad sam vidila koliko je bilo krvi + bolovi kao kontrakcije i pritisak + probadanje kroz straznjicu. U jednom momentu nisam mogla ni hodat ..bas sam se prepala…ogorman je ovo stres i cini mi se da nikad nece ni proci..ali nema veze,sve cu istrpit samo da beba bude ok…hvala svima na brizi ❤️🙏

Ajde super vijest! Sada samo miruj i ne mrdaj! Ali mi i dalje nije jasno zasto ti ne daju utrice il duphaston oralno.. Ako krvaris i dalje.. Al bitno da je sve ok 💜❤🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Teja1408
    26. Siječanj 2021. 19:25

Miss 💕💕💕 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    26. Siječanj 2021. 19:30

MISS dragom Bogu hvala da je sve dobro ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Mare0208 evo već se javila... Uglavnom rekla je da pita doktoricu koliko je koštala diploma 🤣🤣 uglavnom Ninur je uroantiseptik a ne antibiotik i nema apsolutno nikakve veze sa ejakulatom i da nasilno liječenje i uzimanje istog, na dobru urinokulturu može samo štetiti... Fosfomycin je jednokratni antibiotik, 3 g.. Ali mora se jednostavno napraviti kultura ejakulata i dati antibiotik po antibiogramu. Najbolje se javiti dobrom specijalistu i to što prije riješiti. A na svoju ruku bi prestala uzimati Ninur do samog pregleda u Agramu. Eto to je bio njezin odg. Nadam se da je potvrdilo to da se definitivno obratite nekom stručnijem od te doktorice 🙏❤️ javi kako je prošlo 🥰

endometrioza

Matkiša 😎
    26. Siječanj 2021. 19:31

Tuma mobitel mi ima neko automatsko biranje, tako da stisnen to, stavim na zvučnik i ne živciram se više 😊
    Sbjelis to mi je novi mlađahni doktor!
    Miss 💗💗💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.