Pozz cure neznam ima li koja problema sa svojim ginekologomu vezi testiranja prije samog postupka,punkcije transfera..
Moj je jedva poslao uputnicu za testiranje,i kao da naknadno donesem nalaz na kojem piše da se traži testiranje..jučer sam tražila dr da mi napiše nalaz nakon transfera dobila sam smjernice društva kliničkih embriologa na kojima se savjetuju testiranja i ja to pošaljem svom gin i on mi kaže da to njemu netreba jer on samo priznaje smjernice HZJZ 🤦
Ne kužim mislim da sve ustanove za humanu rade po istom principu pa neću valjda sama plaćati ta testiranja,ne tražim ga uputnicu jer mi se čačka nos dvaput u dva tjedna🤦🤦
Mandarinkica jesi me to ti pitala jel se tribas javit sestri na salter kad si usla 😊
Miss sretno!! Pametno da si se naručila odmah na pregled, bit ćeš mirnija kad vidiš da je sve ok. Vjerojatno je neki glupi hematom, sad u ovoj fazi se maternica širi, rasteže i podiže gore u zdjelicu pa može doći do krvarenja. Tako su bar meni objasnili. Znam da je teško, ali probaj se smiriti za svoju bebicu 😘🙏
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Nikitta, stigao mi danas onaj američki kolagen, preukusan je. ima vitamina D, C, B6, Selena, nadam se da će mi bit dobar, ipak je 3x jeftiniji od onoga
miss, žao mi je što to sve prolaziš, nadam se da će sve bit ok
Hrabrice ha gle, toliko dugo sam ih odbijala piti, a evo sad me život pritisnuo i nisam imala izbora. Jesi ih ti ikada pila i ako jesi, kako si ih podnosila? Počela sam ih piti 15.11.2020., (4dc), nakon par dana sam počela strašno i bolno krvariti i to je trajalo 10 dana, onda me doktor skinuo na 7 dana s njih, i onda sam ih opet počela piti 04.12.2020. Od tad ih pijem svaki dan bez prestanka. Nuspojave su bile užasne na početku, sada kao da se ipak za nijansu smanjuju, ali nažalost i dalje imam i plodne dane (koji su mi užas bolni) i bolnu ovulaciju, i bolne menge, i bolne odnose… Ali, rečeno mi je, a i istraživala sam, i tu su neke endo seke to pile, da im treba 3-5 mjeseci da prodjeluju, tako da sam valjda sada na pola puta. Moram ih piti do operacije, koja je u Beču, kod najvećeg stručnjaka za endo crijeva i odstranit će mi 5-6 cm crijeva 😭, endometriome s oba jajnika, i miom, i adenomiozu s maternice, razdvojit sve organe i sl. Zajebana i teška op., s dugim oporavkom, tako da sam trudnoću morala prekrižiti, pogotovo jer sam donijela odluku da temeljito uklone bolest s jajnika, da ne štede rezervu js. Razmišljamo o posvojenju. P.s. Ideja mog doktora je da ih pijem do operacije i nakon operacije of course. Vidjet ću, situacija mi se mijenja iz dana u dan. Što se tiče klinika koje rade preko HZZO, ja nisam išla, ali cure tu jesu, MTB je sve to istražila i ona ti zna detalje, koliko se čeka ako se sad zapišeš i sl.
O Bože ti stvarno radiš generalku na sebi i neka, samo hrabro! To može samo pomoći! I iskreno, nemoj odustati! Znam da ti je dosta ali ne diži ruke..moj kolega i njegova žena su pokušavali dugih 12 godina i konačno uspjeli dobiti jedno dijete. I znaš šta se onda desilo? Nakon toga je žena ostala prirodno trudna i to sa BLIZANCIMA ❤ Čuda se događaju ako vjerujemo u njih ❤ A visanne sam ti pila par mjeseci i morala prestati. Meni su utjecale na raspoloženje, na koncentraciju, pa su počele vrtoglavice i gubitak ravnoteže (prvi put dok sam bila za volanom, znači užasan feel loviti trake a gubiš se), znali su mi utrnuti pojedini prsti na rukama i šećer na kraju, pod tušem mi je toliko pozlilo da sam se jedva izvukla van, došla u boravak, legla i nisam imala snage običan mobitel dignuti koliko sam ostala bez snage. Tu sam povukla crtu i nakon toga su me poslali na operaciju. Evo i sad mi dođe muka kad ih se samo sjetim
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Mare0208, ma kakvo odustajanje radi glupe doktorice. Pravac urolog da vidite što se zbiva. MPO ili ne, on se toga treba riješiti radi sebe. A onda ćete dalje.
Miss, dobro si napravila. Ne bih ni ja išla na hitnu, često nemaju dobre aparate. Bolje je ići kod kvalitetnog privatnika kojem vjeruješ. Navijamo za tebe i malca.
Leia2.0, ja sam na folikulometrijama imala 11, 12, na aspiraciji su ih vidjeli petnaestak, a na kraju što sam vratila, vratila sam - ostalo je sve propalo. Jebga. Depra je logični dio vala u kojem se nalazimo. Pusti neka teče, samo piši tu s nama.
Hrabrica, u Hrvatskoj ti ugovor imaju Škvorc, IVF i BetaPlus. Čeka se nekoliko mjeseci, nije predugo. Evo, ja pouzdano znam da će se ovaj tjedan jedno mjesto u Beti za veljaču magično osloboditi.
Odlično, i moja klinika je među navedenima aaaali pretpostavljam da ipak postoji neka lista čekanja što je i fer prema curama koje su se ranije prijavile. Budem baš pitala svoju doc, moram ju zvati idući tjedan da prođe sve stare nalaze (dotle ja radim nove) pa ću/ćemo bit pametniji ...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Miss- drzim 🤞🤞🤞🤞na najjace da sve bude dobro 🙏🙏🙏
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Pozz cure neznam ima li koja problema sa svojim ginekologomu vezi testiranja prije samog postupka,punkcije transfera..
Moj je jedva poslao uputnicu za testiranje,i kao da naknadno donesem nalaz na kojem piše da se traži testiranje..jučer sam tražila dr da mi napiše nalaz nakon transfera dobila sam smjernice društva kliničkih embriologa na kojima se savjetuju testiranja i ja to pošaljem svom gin i on mi kaže da to njemu netreba jer on samo priznaje smjernice HZJZ 🤦
Ne kužim mislim da sve ustanove za humanu rade po istom principu pa neću valjda sama plaćati ta testiranja,ne tražim ga uputnicu jer mi se čačka nos dvaput u dva tjedna🤦🤦
Nisam sigurna, ali cure su pisale da su riješili uputnicu za testiranje kod liječnika opće prakse ako ginekolog ne radi ili iz nekog razloga "koči". Objasni situaciju i sa istim tim papirom uzmi uputnicu kod svih obiteljskog doktora. Sretno ❤️
endometrioza
Meni Covid uputnicu daje liječnik opće prakse, a za drugo testiranje mpo gin ili opet moja doktorica opće prakse... Moj prim ginekolog nikada
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Meni Covid uputnicu daje liječnik opće prakse, a za drugo testiranje mpo gin ili opet moja doktorica opće prakse… Moj prim ginekolog nikada
Meni uvijek socijalna ginekologica daje.. XD
Sortiraj odgovore
Najstariji