MISS bome si nas sve zabrinula. Drago mi je da je malac ok, drži se, bit će sve uredu dalje, mora 🤞💙
Dia85 razumijem te skroz, ja sam jedna od onih kojoj embriji propadaju treći dan 🙄😔Nadam se da će ti se ovaj jedan primiti, da je pravi 🤞🤞🤞
MTB pitala si za folikulometrije kod dr Grbavca. Ja sam bila 2,6,8 i 11.dc.
Zao mi je😑, nama je to novi moment nakon soka prošle godine i lošeg spermiograma..sad je to bolje al ocito stanice nisu,nemam pojma..bit će bolje valjda
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
MISS bome si nas sve zabrinula. Drago mi je da je malac ok, drži se, bit će sve uredu dalje, mora 🤞💙
Dia85 razumijem te skroz, ja sam jedna od onih kojoj embriji propadaju treći dan 🙄😔Nadam se da će ti se ovaj jedan primiti, da je pravi 🤞🤞🤞
MTB pitala si za folikulometrije kod dr Grbavca. Ja sam bila 2,6,8 i 11.dc.
Zao mi je😑, nama je to novi moment nakon soka prošle godine i lošeg spermiograma..sad je to bolje al ocito stanice nisu,nemam pojma..bit će bolje valjda
Kao da sam sama to napisala, samo par godina unazad 🤦♀️❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala vam na OGROMNOJ podrsci, ovoliko poruka ne dobijem ni za rođendan .bas sam sretna sto vas imam ❤️
Ne brinite,samo odmaram do daljnjega, do iduceg pregleda, svi me tetose vec i ne mrdam nigdje dalje kauca i wc-a.
Hrabrica ne uzimam aspirin,nisam nikako..tako da nije od toga, ne znam zasto se to stvara ..
Tuma hematom je bocno od bebe tj od gestacijske , s desne strane..kaze da je velik 1cm,a da znaju bi i do 5 cm pa da to kao nije strasno i da je jedina terapija odmaranje i utrogestani..
Ruska1986 pitala sam ga za utrogestan vaginalno ili oralno utrici ili duphastone .on smatra da oralno nema ni upola tako dobro djelovanje nego kad se stavlja vaginalno i da to nema nikakve veze sto krvarim,da slobodno stavljam od dole...i da svi progesteroni sto se piju oralno uzrokuju manjak koncetracije ,vrtoglavice ili glavobolje...tako da ,slusat cu doktora .
MTB ❤️ nasmijala si me kako si se zaustavila na autocesti.. eto,mozes promijeniti pregled na 2.2 umjesto 16.2 ..ocito da ce se ova beba pregledavat svaki tjedan 😂
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss pravog malog borca imas,nadam se da te i vani nece nastaviti zajebavat tako 😉 samo miruj i odmaraj, proci ce i ovo 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Hvala vam na OGROMNOJ podrsci, ovoliko poruka ne dobijem ni za rođendan .bas sam sretna sto vas imam ❤️
Ne brinite,samo odmaram do daljnjega, do iduceg pregleda, svi me tetose vec i ne mrdam nigdje dalje kauca i wc-a.
Hrabrica ne uzimam aspirin,nisam nikako..tako da nije od toga, ne znam zasto se to stvara ..
Tuma hematom je bocno od bebe tj od gestacijske , s desne strane..kaze da je velik 1cm,a da znaju bi i do 5 cm pa da to kao nije strasno i da je jedina terapija odmaranje i utrogestani..
Ruska1986 pitala sam ga za utrogestan vaginalno ili oralno utrici ili duphastone .on smatra da oralno nema ni upola tako dobro djelovanje nego kad se stavlja vaginalno i da to nema nikakve veze sto krvarim,da slobodno stavljam od dole…i da svi progesteroni sto se piju oralno uzrokuju manjak koncetracije ,vrtoglavice ili glavobolje…tako da ,slusat cu doktora .
MTB ❤️ nasmijala si me kako si se zaustavila na autocesti.. eto,mozes promijeniti pregled na 2.2 umjesto 16.2 ..ocito da ce se ova beba pregledavat svaki tjedan 😂
Odlično, dobro da si otišla, sad si mirnija. Samo nemoj mališu nazvat Herkul kako ih je više tu predložilo
Miss super i neka te tetose. Dok hematom ne nestane ustaj samo na wc 😊 i oke, djeluje mi malo to. Čitala sam da je bitno da je manji od gestacijske, tako da je i to dobro.🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruska1986 pitala sam ga za utrogestan vaginalno ili oralno utrici ili duphastone .on smatra da oralno nema ni upola tako dobro djelovanje nego kad se stavlja vaginalno i da to nema nikakve veze sto krvarim,da slobodno stavljam od dole…i da svi progesteroni sto se piju oralno uzrokuju manjak koncetracije ,vrtoglavice ili glavobolje…tako da ,slusat cu doktora .
Odlično, dobro da si otišla, sad si mirnija. Samo nemoj mališu nazvat Herkul kako ih je više tu predložilo
Haha nouuu, to mi je samo palo na pamet da je borac kao Herkul... Jadničak, još mu samo to ime fali u životu 😅😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cijeli dan sam leteća, tek maloprije sam ušla u kuću, tako da sam ja još na kućnim uratcima od sinoć Sbjelis, a na što drugo bi mi potsjećala slika nego na rog jednoroga
Znači brojiš sitno do FET-a, jedva čekam
, gatala bih ti odmah ali neću jer onda bi i ostale navalile, a nemam baš vremena
Anksimoron pusa i tebi, drago mi je da si došla pozdraviti nas! Iako ni mene nema baš...
MTB čitam po redu, vjerojatno su ti kasnije cure odgovorile, ja sam išla svaki drugi dan nakon prve folikulometrije ( 7dc)
Sanjich vidiš da ima rješenja protiv bolnog transfera, držim 🤞🤞 da ovog puta bude sve išlo laganini i ok!
Iris Iris nadam se da nisi više na Sv. Duhu, općenito ne mogu vjerovati da je zakonski dopustivo uopće raditi stimulacije koje zahtijevaju toliko tjelesne i mentalne pripremen, a onda jednostavno izjaviti da ne rade vikendom😡 Zašto žene uopće idu tamo?!
Dia85 žao mi je zbog situacije sa stanicama, većinu nas iznenadi (ne)kvaliteta jajnih stanica... Pokušaj sada malo poraditi na tome, iako još nije ništa otpisano☀️
Ana123456 što se stresiraš oko testova na covid, to je sada iza tebe 🙌👍🥰
Miss joj tako mi je žao što si opet prolazila kroz tako veliki stres, bitno da je sada sve dobro, grlim 💜💜💜 Moraš mirovati, nema ti druge...
Shangaibaby javi se da čujem kako si i kako se razvijaju stanice...
Ja sam bila danas kod svog ginića, nemam nikakvih cisti, sve izgleda uredno. Rekao je da možda imam lagani grč crijeva od posla (znamo se) i cijele ove sitaucije oko postupaka i izvanmaternične, dao mi je Rudakol da mi se malo opuste crijeva. Na brzinu sam pobrojala antralce, 5-6kom.. slabo. Ali nemam se snage oko toga sekirati, stvarno mi baš treba odmor od svega ovoga. 🙉 Ponovila sam briseve i papu, iako imam relativno friške nalaze, zatim feritin i d vitamin. Inzulin, guk, hormoni; to nisam ponavljala, bilo mi je sve ok prije i to dva puta za redom. Ako me mpo pošalje, onda ću.
Laku noć curke!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada hahahaha ja sam isto tako sinoc, plus sta nisan oka sklopila ka da iden prvi put u zivotu, a kao nije mi nista, kakva podsvijest u mene 🙄🙄
Cekam sutra izvještaj sta ce bit kod tebeeee, pratimo seee 🤗
Sanjich, Mandarinkica znaci ima nas iz KBC Split, samo sta sam ja kod Marusicke 😁😁 bila sam i ja jutros pa opet u petak ☺
Miss cuvaj se, lezi, miruj, ne mrdaj - bit ce sve super kako i triba bit 😇 od mene imate ti i mali zvrk molitvicu veceras 💙
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji