Pozz cure neznam ima li koja problema sa svojim ginekologomu vezi testiranja prije samog postupka,punkcije transfera..
Moj je jedva poslao uputnicu za testiranje,i kao da naknadno donesem nalaz na kojem piše da se traži testiranje..jučer sam tražila dr da mi napiše nalaz nakon transfera dobila sam smjernice društva kliničkih embriologa na kojima se savjetuju testiranja i ja to pošaljem svom gin i on mi kaže da to njemu netreba jer on samo priznaje smjernice HZJZ 🤦
Ne kužim mislim da sve ustanove za humanu rade po istom principu pa neću valjda sama plaćati ta testiranja,ne tražim ga uputnicu jer mi se čačka nos dvaput u dva tjedna🤦🤦
Ja sam za prvo testiranje pitala dr. opce prakse, a i pitat cu i za drugi put, ako (kad) dođe do transfera.. Nisam se ni sjetila da bih mogla pitat ginekologicu.🙈
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Mare0208 hoćeš li molim te napisati točno njegovu dijagnozu i problem jer je i je promaklo . Sestrična mi tu u Njemačkoj radi na odjelu urologije, također je u Hrvatskoj bila glavna sestra, u Sisku u bolnici, također na odjelu urologije. Vjerujem da zna ponešto o problemu, jer ipak je ona ta koja je izdavala nalaze i recepte, pa čisto da pokušamo da mu se pomogne, bar na neki način. Možda postoji nešto privatno da se kupi ili provjeren antibiotik koji možeš zatražiti 🙏❤️
Dada nema neke dijagnoze, sgram mu je normo. Ali je radio mikrobilosku analizu ejakulata i urinokulturu jer nas to traže u bolnici. Urinokultura mu je bila sterilna, a u ejakulatu fekalni enterokok. Prvi nalaz je bio manje od 10 na 4. Tad je dobio 10 dana ninur. Iza toga nalaz i dalje ista bakterija sada 10 na 4. Pa je pio medazol 10 dana, iza toga se povecalo na 10 na 5. Nakon toga je dobio fosfomicin 2 dana i tada je bilo 10 na 4. I nakon tog svega mu je jucer dala opet ninur 20 dana da pije. Iako je pio već nakon prvog nalaza i nije djelovao. Moj gin je rekao da njemu treba neki jaki antibiotik, da je ninur uroseptik i ne može riješiti tu bakteriju. A njegova dr tvrdi da je ninur i fosfomicin jedino što mu može dat jer se ostali antibiotici sa antibiogramu primaju intravenozno. Ima još na ovom zadnjem antibiogramu navedeno 8 antibiozika na koje je bakterija osjetljiva. Pa ne mogu vjerovat da mu baš ništa drugo ne može dat.
Napravit ću screen tvog odg i poslat ću joj da pitam zna li što o tome. Ali sutra nekada jer sada radi. Pa ti javim kada mi da neku povratnu informaciju . Prati par dana forum, boldat ću ti nick pa se nadam da ćeš se pronaći kada ti se javim 😊😊😊
endometrioza
Bozma daj link još jednom please. Malo mi je sumnjivo što je finog okusa, nema nikakvih aditiva, dodanih okusa? 🤣🙈 Imam kolagena još samo za danas, tako da sam svakako planirala novu turu naručiti.
https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/biotech-usa-collagen-liquid-1-lit-p14992
za 2 dana je došao, taman sam jučer potrošila staru zalihu, danas stiglo. Uzela sam tropsko voće, preukusan mi je, kao oni sirupi za djecu. Nadam se da će bit dobar, a vidjet ćemo
Ana123456 meni daje gin i nije nikad stvarala probleme oko toga, ali moze ti dati i lijecnik opce prakse.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mislim da ću ubuduće pitati svog doktora opće prakse uputnice ako bude trebalo,on je pristupačniji..
Hvala cure
Ps uspila sam jučer ja imati trasfer 2blastice sad čekamo betu🙏
Mislim da bi mi i gin dao, ali to moram zvati telefonom po bar 50,60 puta bez zezancije, pa mi je lakše OM poslat mail 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mislim da ću ubuduće pitati svog doktora opće prakse uputnice ako bude trebalo,on je pristupačniji..
Hvala cure
Sretnoooo💪👍🤞😍
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
https://ibb.co/wrfD5YB evo doslovno 245 puta jedan dan 🤔 🤯
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dada, hvala ti punooo! ❤ Pratim forum. Vidjet ću, nadam se, tvoju objavu.
Vezano za upitnicu za covid testiranje, ja sam pitala svoju dr opce prakse tko daje pa mi je rekla moj soc gin.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Hvala cure
Sretnoooo💪👍🤞😍
Hvala🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji