Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    26. Siječanj 2021. 20:12

MTB

la_Reina_del_Sur, nisam FETašica, ali mislim da ti na estrofemu O nije bitna, samo debljina endometrija.

iris_iris, meni su ti koji ne rade vikendom užas. U našoj situaciji jedan dan može značiti ogromnu razliku, a kamoli dva dana. To mi je glavni kriterij za izbor bolnice/klinike.

J_b, to je zadnja injekcija koju si daješ, drugačija je od ostalih. U roku od 36h nakon nje ti dođe ovulacija. Dakle, ako je aspiracija u srijedu, u ponedjeljak navečer si daješ tu zadnju injekciju. Nakon štoperice kreće party. Naših živaca.MaloTele, da, tvoje bebe su odlučile to je to, tijelo je reklo dosta je čekanja i sve se poklopilo.

Dia85, dobar ti je ovaj zaleđeni, bez brige. Imamo mi treći dan i bolje i lošije od toga koji su upalili. Baš mi je žao radi svega. Prvi je postupak i nisu dobro procijenili tvoje tijelo. Ali ti imaš tog svog borca, nema razloga da ne bude dobitni!!!
    Inače, ako nisu došli do petog dana, to je do tvog muža, ne do tebe. Naše jajne stanice nose do trećeg dana, njihovi spermići do petog. Hihi. ICSI ti ne povećava šanse, sve je to isto. ICSI se radi kad se mora raditi.

SBjelis, tebi je tvoja trudnoća već popila mozak, mogu misliti kakva ćeš biti za koji dan kad počneš biti trudnica u pozitivnim danima.

MTB hvala ti, nadam se i ja da je jedan ali vrijedan borac.. al potiho planiram i dalje jer je nažalost realitet da su neki popunili i 5/6. mjesec..lakse mi je da imam plan b

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

26. Siječanj 2021. 20:12

mandarinkica

Miss dobrozafrkaje taj tvoj mališa.. krevet i mirovanje☺️Bitno da je sve ok. 🙏🏻

Sanjich ma nisam ja ništa pitala, samo sam ušla, nešto prije 8.. bile su dvije cure koje su ćakulale i još dvije možda koje su sidile odvojeno i 1-2 na nogama. Ne mogu se sititi koja se od vas zadržala unutra cilu vječnost.. pa je na kraju taman prije nego ću ja uci Xy morao napustiti tu sobu..
    stalno imam dole neke čudne (da ne napišem negativne) situacije, bas se prelomi na meni 👀

Ajme bas mi je zao.. Ja sam tako kad sam isla u stimulaciju tri uzv imala i svaki put neko drugi.. Sjecaju se cure da sam doktora jedva uhvavtila pred samu aspiraciju xD ali nekkao zaboravim te situacije s vremenom jer kad ko danas bas mi da vremena da sve pitam zaboravin na lose.. 
    Ja san ta sta je cakulala 🤣🤣 ja i prija obe u mrsica idemo pa smo dosle ranom zorom i pijele kavu a automata 😊

• Dia85
    26. Siječanj 2021. 20:15

SBjelis

Dia85

Drage sve,

prije svega čestitam našim novim trudnicama, posebno veselje je to pročitati, želim vam što više opuštenih trenutaka i samo pozitivnih vijesti!
    Danas je peti dan od oplodnje i nažalost javili mi da imamo samo jedan smrznuti zametak treći dan, preostale dvije nisu došle do stadija blastociste. Navodno je taj jedan desetostanični (ni to mi se ne čini skroz ok jer ni prebrzo ni presporo dijeljnje nisu ok, a prosjek trećeg dana je 8 stanica ak se ne varam). Dobra vijest je da je spermio bio dobar (muž čuda koristi od preparata već godinu dana u kontinuitetu), no naravno da se ja sad pitam jel s mojim stanicama sve ok. Dr kaže da je stvar lijekova za hiper koji nisu pogodovali sazrijevanju stanica do kraja, no meni se čini to i usprkos tome baš loš rezutat. Ne znam jel znate koji je sustav ocijenjivanja zametaka, o tome ne znam ništa i ima slabo na netu koliko sam googlala.
    MTB pitala si za folikulometrije, ja sam imala od petog dana svaki drugi dan sve do aspiracije.
    Dia85 baš sam neki dan to googlala… I pitala nekog ovdje. Mislim da ima nekoliko razl. metoda. Ali, kao što kaže MTB to je samo ocjena za vanjski dojam.. Pa sam nakon toga odustala. Ali ako ti išta znači… Meni je pisalo za dvodnevne C8G1 - 8 stanica, grade1; 6CG1 - 6stanica, Grade1…. A neki dan vidim mislim da je Mattan pisala da su njene 5dnevne ocjenjene kao 4aa i 5aa.. T osam malo googlala ali ništa pametno nisam našla…

SBjelis hvala ti puno

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

26. Siječanj 2021. 20:24

Sanjich a to si ti jedna od cakulona bila ☺️
    Ajme meni je uvik u nekoj prisi, ili ga zovu hitno na operacije, ili mora izaći iz sobe, ili su na UZV-u i studenti.. eto već nekoliko puta se prelomilo bas na meni, nikako se potrefiti normalna situacija, i da stignem reci nešto, pitati u miru.. kontam ići idući tjedan kod njega privatno tj nakon ovog aih..
    A sutra ću doći prije 7ipo..možda bude vise sreće

Nada 🍀
    26. Siječanj 2021. 20:24

Miss hvala Bogu da je sve ok, sve znas, polako.... bice sve u redu!

• *.Women_name.*
    26. Siječanj 2021. 20:34

Miss drago mi je da je sve ok. Hematom će otic, odmaraj 😘😘🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lucyinthesky
    26. Siječanj 2021. 20:46

MISS bome si nas sve zabrinula. Drago mi je da je malac ok, drži se, bit će sve uredu dalje, mora 🤞💙
    Dia85 razumijem te skroz, ja sam jedna od onih kojoj embriji propadaju treći dan 🙄😔Nadam se da će ti se ovaj jedan primiti, da je pravi 🤞🤞🤞
    MTB pitala si za folikulometrije kod dr Grbavca. Ja sam bila 2,6,8 i 11.dc.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    26. Siječanj 2021. 20:48

Sanjich znala sam da si ti ona koja cakula!

oharascarlett14@gmail.com

Libo1415
    26. Siječanj 2021. 20:52

Miss ❤ baš mi je drago da je sve dobro. Odmaraj i bude to Sve super! 
    Mare0208 I mm je imao enterokoka i vjerojatno ga još uvijek ima. Na zadnjem nalazu su mu napisali da je on njegova fiziološka flora a i sam urolog mu je rekao da ga se vjerojatno neće nikad riješiti 🤷‍♀️ neznam gdje ste vi radili ejakulat,mm je na svetom duhu i svaki put su mu napisali koje antibiotike preporučuju.

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

26. Siječanj 2021. 20:55

Miss 🙏💙 bit će sve dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.