Miss jako mi je drago da je bebač dobro. 💙
Vidjela sam da vas se dosta raspisalo o uputnicama za testiranje na koronu. Kad ste već kod uputnica moram reći da sam primijetila da je hrpa vaših gin. super i da vam daju različite uputnice za vađenje nalaza. Moja gin. je toliko škrta na uputnicama. Jako me danas naljutila. Znam da inače sve jedva daje, ali sam ipak pokušala pitati barem za vitamin D i nije mi htjela dati jer nisam imala napismeno da je MPO dr. tražio. Došla sam kod nje i na papu i briseve jer su mi rekli da donesem na konzultacije i nije mi ni briseve na kraju napravila. 😡 Kaže da će napravit poslije konzultacija. Ta žena... Uh! Nemam riječi za nju! Pravila mi je probleme kod 1.postupka za uputnicu za vađenje bete. Rekla da tražim tamo gdje sam išla u postupak. A oni su mi opet rekli da ne mogu dati za naš laboratorij jer nisam iz Zg. Na kraju je onda dala. Nakon ovog postupka hitno moram tražit drugog gin.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Miss bas mi je laknulo da je sve u redu!!!! Odmaraj,bit ce sve u redu. To je bas mali Herkules 🥰
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure, nema me bas jer sam sva leteca zdnje dane - dosla sam samo mahnuti i reci da uzbudjenje zbog petka raste! Strah me kariograma fuuulllll, a i nadam se da ce mi se svidjeti nova klinika i doktor. Imam nervozu kao pred prvi dejt. U 8 je kariogram, a u 10:30 spoj. Idemo u cetvrtak i ostat cemo u zagrebu do nedjelje, malo se podruziti s prijateljima.
Procitala sam zadnjih 20 stranica brzinski - istaknut cu samo Miss - tako mi je drago da je decko ok! Jucer sam bas razmisljala o tome kako nije fer da sve ovo moramo prolaziti da bi dosle do bebe, a onda nas jos u trudnoci cekaju ovakvi stresovi. Nadam se da je ovo zadnji stres i svo zlo s tim! Malac je ok i to je najbitnije.
A sto se tice uputnica meni moja uglavnom da, ali ove neke skuplje/rjedje skrtari i traz i da joj donesem potvrdu mpovca. Ja isprintam na obicnom bijelom papiru niz uputa i kazem da su mi to oni dali i upali mi 😂 jos ce me tuziti da krivotvorim nalaze! Ali jbmse, nek izvole dati, znaju u kakvim smo situacijama i s cim se sve teebamo nositi i onda nas jos oni s tim frustriraju.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jutroooo svima ❤❤
Shangaibaby kako ide 🙏
Slee pronaklo mi je u koju si se kliniku prebacila u ZG? Drzati ćemo figice!
Rina moja opce prakse i moj soc.gin.su koma po tom pitanju. Gin.ponekad da uputnicu ako posaljem povijest bolesti, ali bas na papiru sve crno bijelo da je MPO trazio te i te pretrage. Redovito mi cita bukvicu znam li koliko to kosta HZZO 😬 Npr.kada mi je pisao uputnicu za vajenje hormona, pitala sam mogu li dobiti uputnicu i za vadjenje vit.D, folne, feritina i B12. Kaze NE, znas li ti koliko to kosta HZZO? Hm, ravno 370kn, toliko sam to platila u Vinogradskoj. Nije htio dati, a samo kada vidim na izvatku za placu koliko svaki mjesec ide za HZZO, mogla bih 3 postupka godisnje u privat MPO klinici obavit, s uklj.ljekovima... A on mi neda uputnicu za vadjenje vit.vriuednosti 50 eur.. To me bas zivcira... Da ne kazem da sve radim privatno, sve.. Nisam u zivotu npr.cekala magnetsku, radila sam privatno, a bila sam barem 3x u zadnjih 5god.. Sad kad sam fkt knap s budzetom, zicam svaki put, nekad prodje nekad ne.. 😔
oharascarlett14@gmail.com
Sbjelis ja san inace u cekaoni ka smrt nikog ne gledam s nikim ne pricam.. Jer radim u velikom kolektivu i ne zelin da me itko vidi i prepozna jer nemam ugovor na neodreedjeno pa ne zelim da dodje do krivih ljudi..
A ovo sam sa prijom isla pa smo blebetale 🤣
La reina 😊 ima nas tu oooho hoo sa kbc split..
Sry curke sta sam se zadržala al morala sam imala sa sto pitanja i bas sam bez srama zeljela odgovore jer bi do sad uvijek usla izasla bez pitanja..
Zaboravila sam pitat ono za inofolic i gynositol sta smo raspravljale bile.. Sutra cu 😊
Popodne piskim lh 🤞 da mi bar urani malkoc O
Svima sretno danas 😘
Miss nadam se da si mogla spavati i da ces ovi tjedan do kontrole polako ❤️❤️ sve sam ti vec rekla al moram i tu da ne misle cure vidi je izbjegava ju ne komentira nista xD grlim i ljubim 😘😘💙💙
Jutroooo svima ❤❤Shangaibaby kako ide 🙏
Slee pronaklo mi je u koju si se kliniku prebacila u ZG? Drzati ćemo figice!
Rinamoja opce prakse i moj soc.gin.su koma po tom pitanju. Gin.ponekad da uputnicu ako posaljem povijest bolesti, ali bas na papiru sve crno bijelo da je MPO trazio te i te pretrage. Redovito mi cita bukvicu znam li koliko to kosta HZZO 😬 Npr.kada mi je pisao uputnicu za vajenje hormona, pitala sam mogu li dobiti uputnicu i za vadjenje vit.D, folne, feritina i B12. Kaze NE, znas li ti koliko to kosta HZZO? Hm, ravno 370kn, toliko sam to platila u Vinogradskoj. Nije htio dati, a samo kada vidim na izvatku za placu koliko svaki mjesec ide za HZZO, mogla bih 3 postupka godisnje u privat MPO klinici obavit, s uklj.ljekovima… A on mi neda uputnicu za vadjenje vit.vriuednosti 50 eur.. To me bas zivcira… Da ne kazem da sve radim privatno, sve.. Nisam u zivotu npr.cekala magnetsku, radila sam privatno, a bila sam barem 3x u zadnjih 5god.. Sad kad sam fkt knap s budzetom, zicam svaki put, nekad prodje nekad ne.. 😔
Sbjelis i ja sam isla privatno dok su bili povremeni pregledi tipa ginekolog jednom godisnje, rtg snimke. Magneti jer se dugo cekaju u kbc.. Ali cim sam krenula u mpo sam sve to zanemarila i sve trazim svoje doktore i sve mi daju bez ikakvog dokaza.. Doslovno pitaju zasto kad objasnim kazu ok.. Mozda da razmislis ili popricat s njima ili probat nac drugog.. Jer to puno znaci..
Jutro cure, hvala puno na ljubavi i podrsci koju mi pruzate,jako ste drage i pozitivne! Lijepo sam odspavala noc,i odmorila se....ali naodmarat cu se ja još 😂 krvi i dalje ima, nije vise bilo onih slapova kao jucer,ali nije da je nestalo skroz...nadam se da uskoro necu vidjeti ni kapi više do 8 mj. Taman kad smo dobili Harmony konacno predahnuli i opustili se,desi se ovo ..kao da ti neku tu veliku srecu u jednoj sekundi odnese..ali dobro, necemo tugovati, bitno da je s bebom sve ok,to je moj mali borac i izdrzat cemo sve 🙏🙏
Sretno svima danas ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Jutro cure ❤️
Baš čitam ovo za ne davanje uputnica..
Jel ti doktori misle da je nama doma baš dosadno i onda tražimo šta bi sve mogle vaditi na teret HZZO čisto da im napravimo malo troška. Meni je to presmiješno, pa ne ide njima iz džepa a i usput to je sve na nas teret ionako...
Moje su obje stvarno stvarno super i sve daju bez pitanja ali da bi se svadjala da ne daju, bome bi.. sve oni to meni uredno skinu s plaće svaki mjesec..
Ja sam čak sa sestrom moje gin komentirala da neke ovdje ne dobiju bolovanja i uputnice i rekla sestra svašta, kaže kao da vam ovo već nije dovoljno teško nego da vam i mi još radimo probleme..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss ❤❤ odmaraj, ni mrdac!
Sanjich kuzim ovo za cekaonu hihi
Manemoj ja mislim da oni imaju neki bidzet za koji odgovaraju. I onda ih imas svakakvih - koje boli briga, ali i onih koji se boje. Samo ne znam cega. Moj soc.gin je bas star, dosao je prosle godine, kad mi je najbolja soc gin, moja prva u zivotu, otisla u penziju. Kako je ona bila diiiiiva i supportive oko ovoga!! Majkomila... I onda kada me prvi put kada sam dosla osim sto sam ostala sam u cudu gdje je moja predivna ginekologica?! i on izgrdio znam li ja koliko kostaju brisevi koje trazim ja sam bila u soku i plakala taj cijeli dan. I onda pokusala naci zamjenu, od 5 ginekologa dobila sam 5 odbijenica - ova je T, ovaj odlazi iz HR, ovaj ide privat.. Ovaj ne prima trudnice!! I onda mi jedan kaze, ovo vam je koma vrijeme za traziti soc.gin, probajte kada prodje korona... Sad svi oko mene znaju da trazim i kada odu svome ili negdje cuju provjere prima li nove... Ma ono, uzas. U medjuvremenu sam skontala da ce mi ovaj koji mi je sada dati sve sto je na povijesti bolesti. I onda sam zicala MPO da mi napise sve na povoejst bolesti.. Ali ona ne zeli staviti stvari koje nije ona prep.npr.vitamine i svasta nesta sta bi ja provjerila.. A znate kkvi su mpo... Neki. Ova moja konkretno. Nekad je nazicam, ali je zadnje rekla striktno ne... 😁
oharascarlett14@gmail.com
Miss ❤❤odmaraj, ni mrdac!
Sanjichkuzim ovo za cekaonu hihi
Manemojja mislim da oni imaju neki bidzet za koji odgovaraju. I onda ih imas svakakvih - koje boli briga, ali i onih koji se boje. Samo ne znam cega. Moj soc.gin je bas star, dosao je prosle godine, kad mi je najbolja soc gin, moja prva u zivotu, otisla u penziju. Kako je ona bila diiiiiva i supportive oko ovoga!! Majkomila… I onda kada me prvi put kada sam dosla osim sto sam ostala sam u cudu gdje je moja predivna ginekologica?! i on izgrdio znam li ja koliko kostaju brisevi koje trazim ja sam bila u soku i plakala taj cijeli dan. I onda pokusala naci zamjenu, od 5 ginekologa dobila sam 5 odbijenica - ova je T, ovaj odlazi iz HR, ovaj ide privat.. Ovaj ne prima trudnice!! I onda mi jedan kaze, ovo vam je koma vrijeme za traziti soc.gin, probajte kada prodje korona… Sad svi oko mene znaju da trazim i kada odu svome ili negdje cuju provjere prima li nove… Ma ono, uzas. U medjuvremenu sam skontala da ce mi ovaj koji mi je sada dati sve sto je na povijesti bolesti. I onda sam zicala MPO da mi napise sve na povoejst bolesti.. Ali ona ne zeli staviti stvari koje nije ona prep.npr.vitamine i svasta nesta sta bi ja provjerila.. A znate kkvi su mpo… Neki. Ova moja konkretno. Nekad je nazicam, ali je zadnje rekla striktno ne… 😁
Ja sam u 4mj isla redom i dobijala odbijenice i onda osla na hzzo i oni mi govore da me niti jedan ne smije odbit i da odem tamo i trazim potvrdu da me nece primit.. Odma me primila 😊 oni to odbiju pa ako im upali
Sortiraj odgovore
Najstariji