Miss sretno i drzim fige da je sve ok 🤞🤞💕
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Miss, sretno 🙏🙏
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Miss drži se, probaj ostati smirena, sigurno je sve ok, vjerojatno hematom glupi. Taj tvoj malac će biti pravi genijalac da nadoknadi mami sve ovo 💙
Javi nam se nakon pregleda, mislim na tebe ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss 🙏🏼 Javi nam se čim budeš mogla 🙏🏼
Hrabrice ja se pomakla s mjesta nisam. Trebala sam na operaciju, ali Covid-19, neke druge zdravstvene tegobe, odgodili operaciju za ljeto 2021. Zadnjih par mjeseci sam na Visanne, što su malo teže pilule koje bi mi trebale izazvati menopauzu, da mi se olakšaju bolovi, koji su naravno podivljali sa svakom novom stimulacijom. Probaj ipak na postupak se zapisati kod klinika koje rade preko HZZO, velik je to novac. Sretno endo sisterice 🥰
A joj mila moja, visanne su zlo, ja sam imala grozne nuspojave od njih i od srca se nadam da ih ti lakše podnosis ❤ Do kad ces ih uzimati? Do operacije? Nije ni ljeto toliko daleko, odradi operaciju i po svoje čudo ❤ Budem vidjela ima li ta klinika ugovor s hzzo. Jel znaš možda kako to onda ide u slučaju da i tako rade? Prijaviš se pa čekaš na red? Ili? Pitam jer mi moramo sto prije u postupak jer endo cesto bukne nakon poroda..pravo je čudo da još miruje 🙏
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Miss sretno!! Već si krvarila na početku i bilo je sve oke. Znam da je prestrasno to vidjeti, ali drago mi je da si odlučila otići na pregled. Ipak je bolje provjerit i ako treba uvesti duphastone. Vjerojatno je hematom ili isto kao i na početku trudnoće. Bit će sve oke. ❤️ Javi nam se❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MISS ❤️
Bravo da si odmah dogovorila termin! Nema druge! Drzimo fige
Sanjich, a možda su ovo 4aa i 5aa itd oznake za blastociste, a ovo što sam ja imala kod nekolikodnevnih..
oharascarlett14@gmail.com
Miss drzi se i sretno! Vjerojatno je hematom.
Kao što je Nikkita napisala, sjećam se da je moja prijateljica dobila za popit odmah 4 duphastona.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Mare0208 hoćeš li molim te napisati točno njegovu dijagnozu i problem jer je i je promaklo . Sestrična mi tu u Njemačkoj radi na odjelu urologije, također je u Hrvatskoj bila glavna sestra, u Sisku u bolnici, također na odjelu urologije. Vjerujem da zna ponešto o problemu, jer ipak je ona ta koja je izdavala nalaze i recepte, pa čisto da pokušamo da mu se pomogne, bar na neki način. Možda postoji nešto privatno da se kupi ili provjeren antibiotik koji možeš zatražiti 🙏❤️
Dada nema neke dijagnoze, sgram mu je normo. Ali je radio mikrobilosku analizu ejakulata i urinokulturu jer nas to traže u bolnici. Urinokultura mu je bila sterilna, a u ejakulatu fekalni enterokok. Prvi nalaz je bio manje od 10 na 4. Tad je dobio 10 dana ninur. Iza toga nalaz i dalje ista bakterija sada 10 na 4. Pa je pio medazol 10 dana, iza toga se povecalo na 10 na 5. Nakon toga je dobio fosfomicin 2 dana i tada je bilo 10 na 4. I nakon tog svega mu je jucer dala opet ninur 20 dana da pije. Iako je pio već nakon prvog nalaza i nije djelovao. Moj gin je rekao da njemu treba neki jaki antibiotik, da je ninur uroseptik i ne može riješiti tu bakteriju. A njegova dr tvrdi da je ninur i fosfomicin jedino što mu može dat jer se ostali antibiotici sa antibiogramu primaju intravenozno. Ima još na ovom zadnjem antibiogramu navedeno 8 antibiozika na koje je bakterija osjetljiva. Pa ne mogu vjerovat da mu baš ništa drugo ne može dat.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Mare0208, ma kakvo odustajanje radi glupe doktorice. Pravac urolog da vidite što se zbiva. MPO ili ne, on se toga treba riješiti radi sebe. A onda ćete dalje.
Miss, dobro si napravila. Ne bih ni ja išla na hitnu, često nemaju dobre aparate. Bolje je ići kod kvalitetnog privatnika kojem vjeruješ. Navijamo za tebe i malca.
Leia2.0, ja sam na folikulometrijama imala 11, 12, na aspiraciji su ih vidjeli petnaestak, a na kraju što sam vratila, vratila sam - ostalo je sve propalo. Jebga. Depra je logični dio vala u kojem se nalazimo. Pusti neka teče, samo piši tu s nama.
Hrabrica, u Hrvatskoj ti ugovor imaju Škvorc, IVF i BetaPlus. Čeka se nekoliko mjeseci, nije predugo. Evo, ja pouzdano znam da će se ovaj tjedan jedno mjesto u Beti za veljaču magično osloboditi.
💔💔💔
MISS❤️
Bravo da si odmah dogovorila termin! Nema druge! Drzimo fige
Sanjich, a možda su ovo 4aa i 5aa itd oznake za blastociste, a ovo što sam ja imala kod nekolikodnevnih..
Je da tebi je C za cells G za grade
Sortiraj odgovore
Najstariji