MTB - hvala na detaljnom opisu razine umora koja me ceka 😂
Fascinira me da mozes putovati na drugi kraj RH i svejedno naci vremena svima odgovoriti i to s takvom preciznoscu, kao da citas i pratis cijeli dan. Bas si svestrana.
Shanghaibaby ima li kakvih novosti?
Isto pitanje i za Dia85?
Mislim na vas cure!
Nikitta 💜 kad si down budi down, ali isto tako nemoj se kaznjavati ako si dozvolis biti pozitivna. Svima nam to treba. Inace zabrazdimo u depresiju i onda se svasta moze dogoditi.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Nocas me probudilo jako i ostro, ali kratkotrajno, probadanje negdje po sredini trbuha, al onako duboko unutra. Rekla bih podrucje maternice. Slicno se ponovilo danas tijekom dana.
Znam da je nekolicina vas pricala da je osjecala to probadanje. No, po svemu sudeci moj malac je tek jucer dosao u fazu blastociste a danas se eventualno izlijeze iz opne. Ne znam je li moguce vec osjetiti ta vasa “sijevanja” u ovako ranoj fazi.
Jajnici su sve bolje, uspjela sam odraditi i setnju. Imam vec danima predmenstrualne grceve. Svaki dan sve jace. E da i grudi bole. Jako.
To bi bio to od mene sto se tice updejta (umor je i dalje prisitan, naravno😂) Ako se netko tako osjecao, podijelite 😂
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Nocas me probudilo jako i ostro, ali kratkotrajno, probadanje negdje po sredini trbuha, al onako duboko unutra. Rekla bih podrucje maternice. Slicno se ponovilo danas tijekom dana.
Znam da je nekolicina vas pricala da je osjecala to probadanje. No, po svemu sudeci moj malac je tek jucer dosao u fazu blastociste a danas se eventualno izlijeze iz opne. Ne znam je li moguce vec osjetiti ta vasa “sijevanja” u ovako ranoj fazi.
Jajnici su sve bolje, uspjela sam odraditi i setnju. Imam vec danima predmenstrualne grceve. Svaki dan sve jace. E da i grudi bole. Jako.
To bi bio to od mene sto se tice updejta (umor je i dalje prisitan, naravno😂) Ako se netko tako osjecao, podijelite 😂
Sve sto si napisala imala sam i ja kada je bio Fet...jedino nisam osječala umor...ali umor je od crinone on usporava.
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Ej cure,
Hvala svima na podršci i dobrim željama!💗
Zadržana sam u bolnici, jer mi je nakon budenja iz narkoze pozlilo. Osjecaj vrtoglavice i povracanje uz jako probadanje u trbuhu.
Dobili su 8 JS od toga 6 je oplodeno, a 2 su bile nezrele.
U sri bi trebao biti transfer ako se ista razvije.
Ekipa u bolnici je bila prva liga i stvarno su se odlicno pobrinuli oko svega.
Sada odmaram i nadam se dobrome.
Šaljite pozitivne vibre da mi moja muka nije bila uzaludna! 😅👍🥰
Niktta sigurna sam da su ti stimulacije pogorsale stanje. Jednostavno, pretesko je to nekom objasnit sto je ta podmukla bolest i koliko te zapravo progoni. Uclani se u grupu žuto uže na facebooku ako vec nisi. Ja sam tamo pisala i stavila slike prije stanja i sada. Mene sada boli recimo nekih 7 dana u mjesecu, a ostatak nije strasno. To je top. Dok sam bila na cajevima i biljkama, to je bio horor, od glasnih zvukova u podrucju abdomena (kolegice bi se smijale u uredu, kao da ti stomak cvrci jer si gladna, slicno tomu) do jakih grceva kao da ti netko zabode iznenada noz u to podrucje. Super je sta radis od doma, virujem da ti to olaksava zivot. Pokusaj i s kupkama i termoforom kad osjetis najjace bolove. Jednostavno, zelim ti samo da imas sto manje losih dana u mjesecu, da barem mozes popraviti kvalitetu svog zivota. Takodjer molim te vidi na internetu o jadrankinoj otopini jodu. Ja virujem da mi je i on puno pomoga.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Nikitta, mislim da ti je terapija kriva, danas je za tebe Ostaje mi to što se volimo jedini pravi lijek koji (provjereno) pomaže 🥰 (možda sam skroz u krivu, i ovo ti nema veze s vezom, oprosti ako je tako, evo meni je danas 1.dc, nisam svoja i nakon 20 godina mi je došlo da je slušam na repeat i puno mi je bolje, bolove ignoriram)
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
ShangaiBaby tooop!! 😍😍
Odmaraj i uzivaj da trabsfera! Drzimo palceve!!! ❤
oharascarlett14@gmail.com
MTB - hvala na detaljnom opisu razine umora koja me ceka 😂
Fascinira me da mozes putovati na drugi kraj RH i svejedno naci vremena svima odgovoriti i to s takvom preciznoscu, kao da citas i pratis cijeli dan. Bas si svestrana.
Shanghaibaby ima li kakvih novosti?
Isto pitanje i za Dia85?
Mislim na vas cure!
Nikitta 💜 kad si down budi down, ali isto tako nemoj se kaznjavati ako si dozvolis biti pozitivna. Svima nam to treba. Inace zabrazdimo u depresiju i onda se svasta moze dogoditi.
Draga Leia, slabije uspijevam pratiti..dobro sam, jucer bila na kontroli i na uzv sve super..a za zametke čekam sutra i utorak (5.dan) da vidim kako je, malo je reći da se nadam da će sve bit dobro🙂
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Lana111 - hvala na potvrdi da nisam jedina :)
Nikitta - da bar 😎 fingers crossed 🤞
ShangaiBaby - super za broj jajnih stanica i oplodenih, zao mi je jedino sto si lose podnijela anesteziju (od toga ti je lose ili sam nesto krivo shvatila?) drzimo fige da se sto bolje i pravilnije mnoze i da se ti oporavis !
Dia drago mi da si se javila, drzim palceve da su se fino podijelile i da te tvoji malci cekaju 🙏🏻
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Bok cure, u cet sam popila zadnju tbl duphastonea i danas sam dobila menstruaciju. Aliii kada se obrišem vise je smeđa krv, a na ulošku samo ugrušci. Jel to Mozda posljedica femara i duphastonea? I ispričavam se ako je glupo pitanje. Inace mi odmah krene normalno curit i bas nikad samo ugrušci bez nekog obilnijeg krvarenja
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Sortiraj odgovore
Najstariji