Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lana1111
    24. Siječanj 2021. 11:02

Nikitta

Lana1111 hvala, ma koja snaga, to se zove ne imanje izbora 🤷🏼‍♀️😂 Svanutće mi, milom ili silom. 😁 Negdje za 10-15 godina kad izgubim mengu, ali onda će biti prisutni drugi zdravstveni izazovi, pa starenje tijela blablaaaa. Ako budem živa naravno, jer ne utvaram si da ću živjet dug život. Za sad moram prihvatiti da je bol neizbježna, psihički se pripremiti svaki put na loš ishod, bolove i to je to. Bogu hvala da barem postoje tablete protiv bolova, anestezije, medicina. Kako su ljudi prije 20. stoljeća živjeli kad su se razbolili, mi još imamo sreće.
    Miss hvala što vjeruješ za mene, kad ja već ne mogu. 🙏🏼🥰

Lako je davati savjeti i lako je bilo što govorit nekom tko nije u njegovoj koži...ali molim te...pokusaj promjenit stav i ne razmisljat negativno...nikako se psihicki pripremat na loš ishod....znas kako kažu kako zracis tako privlacis...svaka nasa negativna emocija ima snažan utjecaj ...ne kaze da moras ali bar molim te pokusaj bar malo pozitivnije gledat...kako sam rekla na pocetku lako je davat savjete....tesko je jako to primjenit ...svatko misli da je njemu najgore,svatko se bar 100 puta zapitao zasto bas ja....ja sam sigurna da ces ti doci do svog cilja....jer si hrabra i snazna...samo pokusaj promjenit svoj stav i vec ces napravit veliki pomak....❤

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
    2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
    3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
    4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
    5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
    6.stimulirani u cekanju

Slee
    24. Siječanj 2021. 11:03

Sto se tice mog odnosa prema ivf i javnosti, ja to javno govorim svima jer znam kako je meni bilo kada sam usla u sve ovo i kada nisam znala nista o tome. Ovako imam osjecaj da pomazem nekome tko mozda potajno gugla o svemu. 
    Dok smo u postupku ne govorim ljudima, osim roditeljima jer ipak moramo putovati do bolnice i cesto nam cuvaju psa. Drugima ne govorim dok sam u procesu jer mi treba mir i jer sam se opekla prvi put kd sam na sva zvona pa sam trebala svima i na sva zvona objaviti da nista od toga. 
    Kada jednom dodjem do bebe, mislim da cu jos otvorenije o svemu! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Lana1111
    24. Siječanj 2021. 11:05

Nymeria.

Nikitta
    Nemam šta drugo napisati, šaljem zagrljaj draga. ❤
    Život tolko nije pravedan, znam divnih ljudi pa uključujući tebe kojima je stalno neke prepreke postavlja i uvijek do svega dodju velikom mukom, a s druge strane znam tolko nezahvalnih budala koji ima sve ide. Hoće dijete, evo ga, hoće drugo evo ga, posao, stan, kuća sve ko po špagi i onda još kukaju. 😫 Pa da ih tavom po glavi lupiš kak su nezahvalni i nesvjesni svoje sreće. 🤦‍♀️
    I ja sam u nekom crnilu, uz mpo naravno i druge drame uvijek, nastojim ih ignorirati inače al jučer sam pukla, stalno vodim brigu od drugima…i uvijek si tu za sve i dosta mi je toga pogotovo još kad to nitko ne cijeni i još te pita pa kaj si ti napravila za mene. 😔
    Onak baš se čovjek osjeća posrano… 💩 i ponekad to ignoriraš al ponekad nemreš i satre te to.
    Valjda je jučer bio neki loš dan…meni u svakom slučaju je…
    Jedva čekam proljeće…neku pozitivu…valjda će nam svima doći bolji i sretniji dani. 🙏
    Nemamo šta drugo nego vjerovati u to. ❤

Nymeria potpisujen svaku tvoju rijec...ocito sto si veca budala to bolje prođes....ali kako si napisala...ipak treba vjerovat🙏❤

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    6.stimulirani u cekanju

Slee
    24. Siječanj 2021. 11:08

I malo o meni: danas sam se probudila s tako bolnim cicama da to u zivotu nisam osjetila. Inace sam psihicki ok, ali ovi simptomi trudnoce (jer jos beta nije dosla na nulu) me ubiju u glavu! Jucer je, da prostite, ispao jedan veci komad za kojeg se nadam da je to taj koji je ostao. 
    Donijela sam i nedjeljnu odluku: zelim manje vremenna provoditi na internetu i bolje iskoristiti dane. Vjerojatno cu samo pred spavanje doci skicnuti sto ima i javiti svoje novosti. Mislim da mi je to pametna odluka jer bas osjecam posljedice konstantnog skrolnja, istrazivanja, pisanja. Mozda ne izdrzim pa cu vam opet tu dosadjivati svakih pola sata, ali vjerujem da cu bar neko vrijeme uzeti pauzicu od cijelodnevnog boravka na internetu, pa tako i ovdje

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Lana1111
    24. Siječanj 2021. 11:08

Slee

Sto se tice mog odnosa prema ivf i javnosti, ja to javno govorim svima jer znam kako je meni bilo kada sam usla u sve ovo i kada nisam znala nista o tome. Ovako imam osjecaj da pomazem nekome tko mozda potajno gugla o svemu.
    Dok smo u postupku ne govorim ljudima, osim roditeljima jer ipak moramo putovati do bolnice i cesto nam cuvaju psa. Drugima ne govorim dok sam u procesu jer mi treba mir i jer sam se opekla prvi put kd sam na sva zvona pa sam trebala svima i na sva zvona objaviti da nista od toga.
    Kada jednom dodjem do bebe, mislim da cu jos otvorenije o svemu!

Slee isto tako ja ...kada sam u postupku znamo samo ja i mm...jer me jako smara kad mi se postavljaju pitanja....sama rijec kako si ?stvara mi unutarnji nemir...a kamoli kad je neuspjeh ...savjet biti ce jednom itd...ne mogu to podnjet...zato nitko ne zna...isplacem se sama i krenem dalje ...kako god znam i umijem

6.stimulirani u cekanju

MISS
    24. Siječanj 2021. 11:11

Hvala svima! 
    Slee sutra bi trebao doci nalaz Harmony testa, cekam to pa cemo onda lagano govoriti ljudima...zasada znaju samo familija i kumovi! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Slee
    24. Siječanj 2021. 11:11

Nikita sve mi je jasno i sasvim ima smisla! Onda ti ja zelim da te jednom iznenadi nesto pozitivno, da kada budes gledala najmracnije i najcrnije na sve dodje nesto najljepse ikada i ostavi te zatecenu 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• maja555
    24. Siječanj 2021. 11:26

Nikitta znam da me razumijes o cemu pricam. Mislim endo me natirala da odem radit sama za sebe, kako bi pojedine dane mogla raditi od doma u lezem polozaju ono sto je hitno. Takodjer, bilo je i razdoblje kad nisam imala drustveni zivot, kad jednostavno ne mozes nesto dogovoriti i obecati jer nisi sigurna oces moc tada. Bilo je situacija kad sam pala u nesvistu od bolova, srica svaki put samnom bio muz. Bilo je situacije kad me doma vozi muz od kolegice jer se grcim od bolova. Jer ne mogu hodati, kamoli voziti. Pokusavas se svaki dan boriti, ali ti udarci te ubiju jer vidis da ipak ne mozes kontrolirati svoje tijelo, da oni gospodari tobom. Nekako sam se pomirila s tim ali nije lagano pogotovo osobi koja je nekad bila druzeljubiva, prstala od energije i cesto vodila glavnu rijec u drustvu. I cini mi se cinis takva! Virujem da u potpunosti potpisujes svaku moju rijec. Ali svakako, sad sam bolje, los dan si prihvatim da je takav i sutra opet krenem u nove pobjede. A da me strah stimulacija i pogorsanja bolesti je. 
    Svakako, saljem ti virtualni zagrljaj i milijun poljubaca i nadam se da ce se i tebe smiriti stanje s endo i da ce te 2021.iznenaditi na lip nacin.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Slee
    24. Siječanj 2021. 12:42

Nikitta

Slee odlična odluka za nedjeljno smanjenje skrolanja, i sama to često radim. I odmah se osjetim bolje. Mene cice od Visanne neviđeno bole, suosjećam. Odlazi to iz tebe, bit će to dobro, nećeš trebati na kiretažu. 😘

Hvala! Iako je plan da ne bude samo nedjelja, vec za cijeli tjedan! 

Hvala ti :)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

ericaa
    24. Siječanj 2021. 13:05

Miss slika je predivna 😍😍😍
    MalaM dobrodosla,i ja sam u Rijeci,moze s tobom muz na konzultacije jer se zbog korone odvijaju na poliklinici. Nece moci dolje na odjel humane,tamo ti treba negativan kovid test. Ali,to ce ti oni sve objasniti,mozda su nesto i promijenili. Svakako sretno i super da ste krenuli! 
    A vezano za govorenje drugima,sve se svodi kako se tko osjeca. Ja,recimo,prvo nisam bas bila s tim da kazemo,i onda kad smo rekli redom roditeljima,prijateljima,obitelji shvatili da imamo neizmjernu podrsku,suosjecanje,zelju da nam se pomogne,nitko nije vise krenuo u razgovor kad ce konacno djeca,nego ili cekaju da mi spomenemo fazu postupka ili pitaju samo povremeno u kojoj smo fazi. I saznala sam za nekoliko parova da su bili u mpo i da ih je bilo sram reci. Ne zelim sad bas stavit status na fejs ali isto tako zelim pomoc nekome tko se bori jer mi nismo imali nikog,tj. Nitko nam nije iz prve ruke reci nista. Mislim da necu bas na sva zvone govorit da cekamo betu jer s negativnim rezultatom cu se lakse nosit sama s mm a ne da i druge tjesimo. Ali neke stvari reci mi je ok i ako me netko pita tko treba krenuti drage volje cu mu pomoci s onim sto znam. Lakse je u drustvu ❤
    Ja vikendom isto se trudim bit manje na netu al danas je kisa pa cu dan provest doma 😒

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.