Ej cure,
Hvala svima na podršci i dobrim željama!💗
Zadržana sam u bolnici, jer mi je nakon budenja iz narkoze pozlilo. Osjecaj vrtoglavice i povracanje uz jako probadanje u trbuhu.
Dobili su 8 JS od toga 6 je oplodeno, a 2 su bile nezrele.
U sri bi trebao biti transfer ako se ista razvije.
Ekipa u bolnici je bila prva liga i stvarno su se odlicno pobrinuli oko svega.
Sada odmaram i nadam se dobrome.
Šaljite pozitivne vibre da mi moja muka nije bila uzaludna! 😅👍🥰
Super rezultat!! Drzim 🤞 za dalje. Oporavi se sto prije,ta glupa anestezija zna tako djelovat nazalost ali nece biti uzalud! 😘😘😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bok cure, u cet sam popila zadnju tbl duphastonea i danas sam dobila menstruaciju. Aliii kada se obrišem vise je smeđa krv, a na ulošku samo ugrušci. Jel to Mozda posljedica femara i duphastonea? I ispričavam se ako je glupo pitanje. Inace mi odmah krene normalno curit i bas nikad samo ugrušci bez nekog obilnijeg krvarenja
Meni je uvijek oskudno krvarenje kad sam na duphastonu uglavnom smeđe boje.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ej cure,
Hvala svima na podršci i dobrim željama!💗
Zadržana sam u bolnici, jer mi je nakon budenja iz narkoze pozlilo. Osjecaj vrtoglavice i povracanje uz jako probadanje u trbuhu.
Dobili su 8 JS od toga 6 je oplodeno, a 2 su bile nezrele.
U sri bi trebao biti transfer ako se ista razvije.
Ekipa u bolnici je bila prva liga i stvarno su se odlicno pobrinuli oko svega.
Sada odmaram i nadam se dobrome.
Šaljite pozitivne vibre da mi moja muka nije bila uzaludna! 😅👍🥰
Srećom pa ti je pozlilo nakon, a ne tijekom punkcije (ima nas i takvih 😏)! Imaš odlične rezultate oplodnje ovoga puta❤ Znači, isplatio se Proxeed🤘🤘 Iako, moguće da je i Elonva u pitanju, ili kombinacija obojeg! Bitno da su se stanice oplodile! Vjerojatno će te sutra pustiti doma? A ja ću sutra do knjižnice i posuditi ovu knjigu iz tvog avatara🐲
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Niktta i njen jod je od algi iz porodice kelp. A ja sam bila spremna probati bilo sta koje sam bolove imala. Tako da, ne bojim se eksperimentirati. A citala sam tvoju pricu s palcem i zubima. Prestrasno. Iskreno, ja se bojim zubara. Idem redovito ali isto imam prisutan strah. Morat cu osmice vaditi kod oralnog kirurga i to sve 4 i nemam pojma kako cu. A sto se palac tice, sretnica sam kojoj nokat ulazi u meso pa to bas moram pazljivo rezati svaka 4 dana. 😅 ne moze se nikom endo objasniti, majka mi kaze i ja sam imala jake mjesecnice ali ne razumi da to nije 5 dana i izdrzis i prodje. Ali dobro. Svakako probaj opet jod koji si pila, pokusaj jos s biljnim cajevima, guglaj, trazi, okreni nebo na zemlju da si barem malo olaksas.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Miss- slika je savrsenaaaa, prekrasna😍😍😍😍
Shangaibaby- brzo nam ss oporavi i navijam da se embriji lijepo razviju i da transfer bide uspjesan 💪💪🤞🤞❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Nikttai njen jod je od algi iz porodice kelp. A ja sam bila spremna probati bilo sta koje sam bolove imala. Tako da, ne bojim se eksperimentirati. A citala sam tvoju pricu s palcem i zubima. Prestrasno. Iskreno, ja se bojim zubara. Idem redovito ali isto imam prisutan strah. Morat cu osmice vaditi kod oralnog kirurga i to sve 4 i nemam pojma kako cu. A sto se palac tice, sretnica sam kojoj nokat ulazi u meso pa to bas moram pazljivo rezati svaka 4 dana. 😅 ne moze se nikom endo objasniti, majka mi kaze i ja sam imala jake mjesecnice ali ne razumi da to nije 5 dana i izdrzis i prodje. Ali dobro. Svakako probaj opet jod koji si pila, pokusaj jos s biljnim cajevima, guglaj, trazi, okreni nebo na zemlju da si barem malo olaksas.
Majo, ja sam sve četiri odjednom vadila pod lokalnom anestezijom, najbolja odluka koju sam donila. Doduše, ne znam jel radis i kojim poslom se tocno baviš, ako radis sa ljudima a ne mozes uzet bolovanje, malo ce bit nezgodno jer izgledaš ko hrčak jedno 2 tjedna, ja sam imala ogromne podljeve, kao da me netko tukao, al proslo sve nakon pola miseca. Al tako ces izgledat i ako ti vadi jedan po jedan zub. Bolje onda sve rijesit odjednom.
Prepisao mi je ibuprofen, uzela sam ga prva dva dana jer mi je rekao da moram, ne znan zbog cega, al stvarno nekih ogromnih bolova poslije nisam imala. Nađi samo kirurga kojem vjeruješ i koji je stručan.
I ako već sad imas česte upale umnjaka, bolje to riješi prije trudnoće-moj savjet.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara nemam upale. I jednu osmicu sam popravljala. Zapravo prosli tjedan sam isla zubaru da mi pregled sve prije nego krenem u postupke. Rekao mi je da me osmice cekaju prije ili poslije. Da su zubi koji nicemu ne sluze i vade se jer ostat zubi guraju prema naprid. Je je, radim uredski posao s ljudima. Svakako krecem sad samostalno pa necu imati prilike za bolovanje.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Čudovište 😂😂 imamo istu sortu prijatelja jelte?! Mai ja sam počela u to vjerovati, a vjeruj mi i čula sam da su me proklinjale neke ljubomorne babe. Jedan svećenik veli da se najviše na dan vjenčanja bacaju zle misli, tzv. uroci. Ne znam tko bi se time bavio, ali svakakvih spodoba po zemlji gmiže 🤬 Kako postoji ljubav, i dobro, tako mora postojati i obrnuti polaritet, tako si ja razmišljam. Zato sam i pisala nedavno Bozmi da meni samo egzorcist more pomoći 🤷🏼♀️😂 (nije smiješno). Da papa test uredan, kakve to veze ima s trudnoćom realno 🙈
Tam7 Točno.NK cells iz endometrija se kod nas ne rade. NK cells iz krvi su ti waste of time, jer su bitne stanice u endometriju. Baš sam maločas to pisala, kad sam spominjala ovaj par s YT koji nije uspio ni sa surogat majkom.
Rina89 opiši mi točno tegobe s mjehurom. Ja sam bila kod privatnika, prepisala mi je neke tablete koje sam uzimala, da se nagon za mokrenjem smanji, nije bilo loše, nisam nastavila, jer sam išla na op. palca, uvela Visanne, i onda sam se bojala to miješat.
Moje tegobe su prvenstveno preosjetljivost. Brzo ozebem pa me boli mjehur, a osjetim ga za vrijeme ovulacije, mjesečnice, a isto tako me boli i za vrijeme simulacije u postupku. Osjetim ga i za vrijeme odnosa. Također kao što si i ti rekla isprekidano mokrim. Međutim s tim sam se naučila nosit. Ono što mi najviše stvara probleme i zagorčava život su česte infekcije uzrokovane E. coli. Najveći problem je zapravo nakon odnosa. Ne znam kako to izbjeći. Probala sam sve savjete s interneta: pranje, D-manoza, mokrenje prije i poslije itd., ali nema svrhe. Također, kao što sam već i rekla probala sam svašta piti, ali ništa nije pomoglo. Dva puta sam bila u obradi kod urologa, ali ništa mi nisu pametno rekli i opet isto.
Te tegobe imam od operacije endometrotične čiste gdje su ujedno uklanjanjali i žarišta. Prije operacije nisam imala nikad probleme s mjehurom. Imam osjećaj kad kažem da imam endometriozu da se ni ne potrude nego misle da je posljedica svega.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Majo mogu li ja doc radit kod tebe 😂. Na MPO vise necu, nemam djecu, pa nemam sad nekih razloga za izostajat i kasnit, u ova 3 mjeseca sam se i nabolovala da nadoknadim ovih 40 godina sta niti prehladjena nisam bila, pa sam i s tim mirna. Dovoljno iskustva, a i preporuka imam....sad samo pitanje jesmo li u istoj bransi 😂
E da, jos jedna napomena, odlucila sam i manje virit na forum (iznenadila sam sama sebe kako me dobro ide), pa nema straha da cu zabusavat.
😁
Rina89 zaboravih odg a pitala su me za hiper. Kao nisam ga imala, ali imala sam jedno 3 dana proljev i užasne bolove još i danima nakon transfera… S tim da sam na transferu bila puna tekućine pa mi je to špricom vadila vam i rekla da je to bio vjerojatno slabi hiper ali ništa značajno i da pijem puno puno vode da se nebi pojavio naknadno. Malo je reći da sam 10 dana nakon aspiracije hodala kao upitnik, skoro četveronoške i da me sve živo dolje boljelo…
I neznam što bi mislila, možda je i to jedan od razloga zašto se nije primilo odmah. Baš sam bila katastrofa, i da sam bila pametnija i znala više stvari, vjerojatno bih preskočila taj mjesec… Jer eto odbilo mi se o glavu to moje da želim sve odmah i baš sad 🙈🙈🙈🙈 više sreće drugi put 🙏❤️
Dada I meni je već u 1.postupku bilo čudno da sam od 12 imala samo 2 blastice. Nisam tada još baratala sa znanjima o MPO, ali znala sam da mi je jedna žena rekla da je od 5 j.s. imala 3 blastice. Iz tog razloga odmah na konultacijama za 2.postupak sam svoju MPO dr. pitala što to znači. Znači li da imam lošu kvalitetu j. s. ili što, na što mi je rekla da je to neki prosjek. Ali stalno mi je to nekako čudno. Kao da nešto ne štima.
A također mi je bilo žao da nikad nisu probali koji vratiti 3.dan, a ove blastice smrznuti. Javljali su mi odmah da dođem 5.dan nakon aspiracije na transfer tako da ih zapravo u tome nije nikad ni hiperstimulacija spriječila u pokušaju.
Ajme, pa ti imaš hrpu smrtlića. Predivno!
Ja ti ne bih znala odgovoriti na pitanje. Nadam se da će već idući FET biti uspješan. 🤞❤️
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji