Flower čestitke, divota ❤️❤️
Nina89 ovo je bilo bolno za čitati, a kamoli za proziviti. Užas.
Mare208 meni su kapaule origana bile teške za želudac, odlicne, ali to podrigivanje.... Ulje ni ne osetim da sam popila, zato sto se uzima sa maslinovim.
Ja se sad zainatila da uzimam 3*200mg Q10 i kao kamenje da sam popila, setim se pa uzmem kasiku maslinovog ulja pre svake kapsule, i sad milina.Eto, moj savet je - rokajte maslinovo ulje
MTB koristim i ja taj Natrol melatonin, ili kako se vec zove. 10 mg. Ne primerim da mi utice na san.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dada tako je meni bilo za drugi.. nikakvo uzbudjenje, imala sam osjećaj da ga idem odraditi samo..i cijelo vrijeme mi bilo tako.. pričala sa sestrom u klinici i ona rekla da je to samoocuvanje, jer jednom si se veselila i ništa se nije dogodilo pa je lakše sad ako ne osjećaš ništa.. i bila je u pravu jer sam na negativan test tri dana non stop plakala dok sam prvi put test dosta dobro podnijela..
Tako da kužim te.. sve je to normalno 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nego gdje je ta MTB kad ju trebaš.. od silnih dejtova mi ne stigne odgovoriti 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Flower cestitam, neka su vam zivi i zdravi, a tebi mamita brz oporavak. Super da ne moraju u inkubator, bas me veseli, kad se sjetim mog Noah na ivici zivota i smrti doktorovom greskom nije mi dobro.. Presretna sam radi tebe ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ hocemo slikicu cim prije 🤩😥
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
A trombofilija, uredna? Nemas mutacije?
Draga Slee,
Hvala ti puno na savjetu!💗
Sve drugo mi je ok, osim tog jedinog nalaza koji ne stima, ali ocito koči sve! 😔
Vidjeti cemo sto ce proizaci iz ovog postupka sada. Prvi put pijem i taj andol.
Nadam se da će ti pomoći andol.
I mene brinu moje imunološke pretrage. Ponavljala sam ih pa čekam rezultate. Ovdje sam prvi put čula da može imati utjecaja imunološko stanje na postupak tako da nikad nisam pitala ima li nešto što mogu dodatno piti. Baš me zanima što će mi reći na konzultacijama na to.Rina89 da nemos vjerovati da samo jedan faktor moze tako utjecati na ukupan ishod svega…😔 Zelim ti srecu i da rezultati budu ok!
Evo ja sam sva utučena od svega toga, a sutra me čeka punkcija. Nekako imam dojam kao da se nisu dovoljno potrudili oko svega toga.
Hvala! I ja tebi želim da sve prođe uredu. Sretno sutra na punkciji. Poznat mi je taj dojam da se nisu dovoljno potrudili oko tebe, međutim nadamo se da će unatoč tome sve biti u redu! 🤞
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Nikitta baš mi je žao da si morala prolazit svašta kroz život. 😢
I ja nekad mislim da sam pravi baksuz i da se kod mene mora sve zakomplicirati. Jedan primjer je to da sam već u 1.postupku imala hiperstimulaciju s groznim simptomima i hospitalizirana. To se dogodilo i u drugom, ali nije bilo tako strašno kao u prvom gdje nisam mogla prestati povraćati dok nisam bila hospitalizirana. Također imam zdravstvenih problema na izvoz. Ali kao što si i sama rekla, jako sam sretna da imam divnog muža koji mi je veliki oslonac i razonoda.
Vidjela sam da pišeš o urinarnim infekcijama. I ja imam D-manozu uvijek u blizini, međutim kad me jako uhvati ni ona ne pomaže i još uvijek nisam našla ništa što bi moglo osim koja tura antibiotika. Ni ulje origana nisam mogla piti zbog želuca...
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Rina89 oprosti što upadam 🥰
Vidim da smo sestre po dijagnozi sa sasvim ok amh, pa me zanima, pošto vidim da si u simulacijama skoro svaki put, a s prethodno dobrim brojem oocita. Čak si i blastice vraćala, pa ako možeš da podijeliš samnom, što se desilo sa ostatkom pošto vidim da nigdje ne spominješ 🐧?? Nisu se sve razvile pa nemaš smrzlića ili je nešto drugu u pitanju osim endometrioze? ❤️ Mislim... Kao da endometrioza nije dovoljna sama po sebi 🙈🙈🙈
Neznam i ne sjećam se jesam li pitala možda, previše informacija mi se tu vrti i jednostavno nemogu sve pohvatati a tvoj me potpis baš zainteresirao 🙄
endometrioza
Maja555 ma naravno,slusaj sebe i napravi kako osjecas... Mozda bas ovaj put kad se najmanje nadas uspije!! ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Flower- 😍😍😍😍😍 ovo su prekrasne vijesti, od srca ti cestitam i zelim brz oporavak a malim anđelima puno zdravlja i da lijepo napreduju😍😍😍
Nina89- ovo je strasno sto si prosla, svaka ti čast na hrabrosti tolikom strpljenju. Neka si se na kraju izborila za sebe. Pa to je bilo pravo mučenje, ja mislim da to ne bih izdrzala. Iskreno ne bih pristala na tu situaciju s lijekovima jer mi je to uvijek upitno hoce li sve otici kako treba. Ja sam prosla vakum-dilatacijsku kiretazu pod općom anestezijom i nisam nista ni osjetila. Samo sam govorila doktoru u sali da mi nista ne poduzima i ne “čačka” dok ne zaspem😂Cim sam se probudila sam normalno jela, za dva sata isla doma, dva dana lagano krvarila,15 dana odmirovala doma i ubrzo je sve bilo iza mene. Iz sveg srca ti zelim da se ne moras vise vraćati u bolnicu i da se sto prije oporavis i da to traumatično iskustvo bude daleko od tebe❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
maja555- zao mi je sto je tako završilo, isto sam prosla u jednom “prirodnjaku”, isto sam dobila štopericu ali sam osjetila da je folikul “prsnuo” 3 sata nego mi je bio termin za štopericu, i završilo s inseminacijom. Nazalost, taj put neuspješno. Ne mora značiti da kod tebe nece biti uspjesno🤞🤞🤞Bila sam ljuta kao pas, ali jednostavno neke situacije se ne mogu predvidjeti. Meni je folikul prsnuo vec na 15mm jer sam taj dan bila na folikulometriji i isto vece primila štopericu. Inace bi mi prsnuo na 17-18mm, ali to liječnik nije mogao znati da ce taj put biti drugačije . Eto desava se svasta, nemoj da te to obeshrabri, samo hrabro naprijed❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji