Nikitta ti baš imaš samo grozna iskustva s doktori a i zahvatima. Mislim da bih se na tvom mjestu bojala približiti uopće nekoj bolnici 😓
Maja zao mi je zbog puknutog folikula, al čini mi se da se to desi u čak i više od pola slučajeva prirodnih.... Super je da se dr odlučila za inseminaciju, pa nije sve propalo. Ak su ti prohodni jajovodi i dobar spermiograma, mislim da imate čak oke šanse 😊
Shanghaibabay ja bih isto trazila još jedno mišljenje. Ako se nešto može pomoći s jednom tableticom, vidi kod još nekog...
Lana slažem se s curama da bi trebala izvadit betu. Jer stvarno smo imali primjera di je beta bila jako mala, skoro neuhvatljiva testom a kasnije uzrokovala probleme (izvan maternica i blighted)...to su rijetki slučajevi, ali u mpo ipak češći nego inače.. Bolje provjerit i biti siguran.....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nina 89 užas draga moja, želim ti da što prije prođe! Jer to teroriziranje nije normalno više, jbt kao da smo zamorci pa ajmo nazvali, probaj sve što ti padne na pamet. I još kad se sjetim da i ja imam takvu maternicu i kronični nedostatak sreće muka mi dođe....
Maja555 možda ipak bude nešto od toga 💗 prirodnjaci su bzvze uvijek bili 🙄
MTB ja doma imam ovo ulje
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pa ako je nekome dobar neki liječnik ne mora značiti da je svima. Ja sam vam primjer toga jer sam slusala druge a od pocetka mi nije bilo ugodno i nisam se osjecala ok i na kraju sam najeb... Neka cura slusa svoj instikt, da sam bar ja tako.
MTB https://ibb.co/Mssn69C
Iz Slovenije, 50 eura je bilo... Pa istraži, meni je kupio tara bez posebnog razloga, ali mislim da je rekao da isto to ulje kod nas Krka stavlja na tržište...
Mojih par pacijenata je baš uzgajalo i pušili su, spavali bi nekad do 11, ja dođem vježbat s njima a oni još u ekstazi 😁 ali im je pomagalo, no to nije legalno pa evo možda ako ne bđeš što si mislila...
I btw sva ta ulja mi sjednu ko kamen na želudac, ulje crnog kima za alergije sam probala puno puta jer je top ali ne ide 🤮
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav dame. Evo da napravim mali update svojih faza postupka ☺️ sve se lijepo niže i super bi bilo da tako i nastavi.
14.1 popila zadnju kontracepciju
17.1 gospođa M stigla, ali kao da i nije 😛
20.1 dobila Pergoveris (preko veze 🤣🌼😂) i krenula bockanjem kojeg sam se toliko bojala, ali zbilja mi je PIS OF KEJK jer igla je kao vlas kose 😛😛
25.1. idem na prvu folikulometriju..
Vidim jsko mnogo novih trudnica, pa da ne nabrajam svaku, grupno cestitam. Jedino mamitaaaa flower tebi posebne čestitke što si na svijet donijela dva mala klupka. 🎈🎈
Cure sa lijepim nalazima, također sretno dalje i super da je sve ok. Kad smo kod nalaza moj AMH je 27pmol🎉. A cure koje čekaju postupke, uzv, i sve ostalo, SRETNO i pridružujem se 😘😍
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
Pa ako je nekome dobar neki liječnik ne mora značiti da je svima. Ja sam vam primjer toga jer sam slusala druge a od pocetka mi nije bilo ugodno i nisam se osjecala ok i na kraju sam najeb… Neka cura slusa svoj instikt, da sam bar ja tako.
Nemora znacit. Ali nemozes mi rec da njega kojeg svaki od drugih spec. Humane zove za savjet i pomoc nije najstrucniji.. Je.. To je činjenica. Nemora se svidit svakom i mene su na njega upozorili da il ga voliaća il ne.. Ali nemozes gledat ovi doktor mi trazi bolje nalaze pa iden u druge jer je brze.. Isto tako tvoj slucaj je iznimka i nemora znacit da bi ona pogriješila da je ostala u mrsica ako ti jesi sa svojom odlukom...
Ja jos jednom majo govorim ja ne vrijedan niti se zelim svadja.. Samo ti dajem savjet da ne žuria ne bitno s kojim doktorov.. Imas jos vrimena i ne tribas iskoristit sad dragocjeni mladost i godine na neke uz uzurbane postupke.. Nego imas tu slobodu dat i par mjeseci popravit sve sta se da i samim tim si nenormalno povecat sanse da se primi 🤞🤞❤️
Pa ako je nekome dobar neki liječnik ne mora značiti da je svima. Ja sam vam primjer toga jer sam slusala druge a od pocetka mi nije bilo ugodno i nisam se osjecala ok i na kraju sam najeb… Neka cura slusa svoj instikt, da sam bar ja tako.
Nemora znacit. Ali nemozes mi rec da njega kojeg svaki od drugih spec. Humane zove za savjet i pomoc nije najstrucniji.. Je.. To je činjenica. Nemora se svidit svakom i mene su na njega upozorili da il ga voliaća il ne.. Ali nemozes gledat ovi doktor mi trazi bolje nalaze pa iden u druge jer je brze.. Isto tako tvoj slucaj je iznimka i nemora znacit da bi ona pogriješila da je ostala u mrsica ako ti jesi sa svojom odlukom…
Ja jos jednom majo govorim ja ne vrijedan niti se zelim svadja.. Samo ti dajem savjet da ne žuria ne bitno s kojim doktorov.. Imas jos vrimena i ne tribas iskoristit sad dragocjeni mladost i godine na neke uz uzurbane postupke.. Nego imas tu slobodu dat i par mjeseci popravit sve sta se da i samim tim si nenormalno povecat sanse da se primi 🤞🤞❤️
zurila sam tipkat pa zvuci kao dragi sestra i brat xD
Nemora znacit. Ali nemozes mi rec da njega kojeg svaki od drugih spec. Humane zove za savjet i pomoc nije najstrucniji.. Je.. To je činjenica. Nemora se svidit svakom i mene su na njega upozorili da il ga voliaća il ne.. Ali nemozes gledat ovi doktor mi trazi bolje nalaze pa iden u druge jer je brze.. Isto tako tvoj slucaj je iznimka i nemora znacit da bi ona pogriješila da je ostala u mrsica ako ti jesi sa svojom odlukom…
Ja je kužim. Imam ciste koje svaki cas mogu buknit isto kao sto cura ima endo, to su bas gadne stvari kad ti nad glavom stoji nesto sto ti 100posto moze unistiti plodnost. I netko nema to vrijeme bas zbog takvih stvari.
Je, slucaj mi je iznimka, ali da sam slusala sebe ne bi mi se to sve dogodilo iako je doktor na glasu kao naj naj naj, drugima.
Samo kazem neka je slusala svoj instikt!
A iskreno vidit cemo sta ce biti s ovim, mozda opet odem i kod Mrsica. Nisam ga prekrizila. Ali svakako, mislim da nitko od njih nije los. Ja planiram jos koji prirodnjak odradit i kad vidim da nije uspilo, onda u stimulaciju.
Iskreno, doktori pa i sam Mrsic mi je reka da se endometrioza ne moze izlijeciti, a sad nakon uzv i njenih tragova kaze ti si Bozje cudo. Rekla sam mu za biljne dodatke koje sam pila, kaze to nije znanstveno utemeljeno. Oprosti ali ako ispred imas slucaj gdje se to dogodilo, imas svoje nalaze prije i poslije, zasto odmah to prekrizis. Tako da, mozda kad mi nakon par prirodnih dosadi ova utrka probam stimulaciju kod Mrsica. Do tada slusam sebe.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Cure 💗💗💗, posebno Nini ❤️
maja555 žao mi je što je folikul prsnuo, nažalost to je rizik prirodnjaka koji si ja od početka nisma imala živaca priuštiti 🙈🙈 možda da imam pravo preko preko socijala, da bi definitivno probala ali max dva puta 😁, no i doktorov savjet je bio ajmo na srednje jaku stimulaciju. Kad smo kod nje Dolly huraaa za Pergoveris ❤️. Dalje što se tiče prirodnjaka, podržavam te jer ako su ti prohodni jajovodi, uvijek imaš opciju B, a kod mene je ona prekrižena jer eto isto jeb.endometrioza učinila svoje pa pucamo odmah na veće šanse. Tebi želim od srca da uspije odmah 🙏❤️
Slee, Meto nisam u grupi, baš zbog tih teorija i razilaženja u mišljenju oko otopine. Ali koristim ju već godinu dana i izliječila mi je dermatitis do faze da nemam više, makar sam svjesna da će se vratiti i da je samo u fazi mirovanja jer eto slično kao endometrioza, umiri se ali zauvijek ostaje. Ja sam valjda obilježena samo tim podmuklim sranjima 🙊🙊
Leia. nisi jedina, ubija me u estrogen i progesteron, stalno mi se spava, to više nije normalno. Baš ono, budim se pospana 🙈🤣🤣 sad za par dana ponovo krećem, a već me šuta doza Estrifama 🙄
Sva sam vanredna još od stimulacije ali bar mi je tijelo odmorno i pitam se što bi bilo da sam odgodila prvi put ET, jer totalno sam katastrofalmog stanja išla.. Ali Bože šta je tu je..
.
najgore što sad ne osjećam nikakvu uzbuđenost kao za prvi postupak. Ne znam dali se još kome to desilo, osjećam se loše jer kao da me se ne dotiče, toliko hladne glave idem u sve, da nisam sigurna dali je to dobro ili loše 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji