Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    19. Siječanj 2021. 18:30

Tess dobro dosla! Ja ti savjetujem da odes na vise mjesta na konzultacije - birala bih jednu od ove tri koje je mtb zapisala + bolnice ovisno iz kojeg si grada. Koji vam je tocno problem? 
    Lucy a zasto onda ne naprave icsi?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Ruska1986
    19. Siječanj 2021. 18:31

MTB

Ruska1986, nisu ti ovdje samo brat i sestro, sad ti je tu i prijatelju

johm

pozdrav prijatelju, želim da mi pomogneš, hvala ovoj dobroj kreditnoj kompaniji što je pomogla meni i mojoj bolesnoj supruzi koja je bila u bolnici s iznosom zajma od 9000 američkih dolara, pa dragi moj prijatelju ako trebaš hitan zajam, kontaktiraj ih danas na goodloancompany01@gmail.com ili
    WhatsApp putem +447441466029

Pa prijatelju 😂😂😂 Nista, idem zvat i brata i sestru pa da se dogovorimo

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 18:34

A sad red zanimljivih vijesti: moji nalazi 
    Došla i papa, svi ginekološki nalazi su uredni. Odahnula sam.
    Danas bila na sistematskom. Sise su mi savršene (ne da se hvalim, ali baš su mljac ). Radila samo UZV, idući tjedan Mamo. 
    Krvni nalazi:
    - nemam celijakiju, jupiiiii
    - nisam trudna, beta je 2.2, jupiiiii
    - imam antitijela na Covid, jupiiii
    - štitnjača izgleda OK (TSH 1,26 (ref 0,27-4,2), FT3 4,7 (ref 3,1-6,8), FT4 18 (ref 12-22), anti TG 13,9 (ref do 115), anti TPO 13,4 (ref do 34)) - TSH znam da je OK, može netko komentirati ostalo?
    - feritin, B12, folna, sve OK (je li feritin 64,4 (ref 10 do 120) dovoljno za MPO?)
    - kortizol 376 (ref 171 do 536) - zaboravila sam zašto sam ovo odlučila vaditi, ali izgleda dobro, zar ne? 
    - D vitamin nije dobar - o tome u idućem postu
    - inzulinska rezistencija - o tome u idućem postu

💔💔💔

Lucyinthesky

Slee

Tess dobro dosla! Ja ti savjetujem da odes na vise mjesta na konzultacije - birala bih jednu od ove tri koje je mtb zapisala + bolnice ovisno iz kojeg si grada. Koji vam je tocno problem?
    Lucy a zasto onda ne naprave icsi?

Pa rade ga,ali radi se o tome da iako spermij njima "na oko" izgleda ok, morfološki itd, jednostavno nije dobre kvalitete, ne nosi dobar genetski materijal, ima fragmentacije itd. Do 3 dana je sve na jajnoj stanici, a od 3 preuzima ulogu spermij i tu kod nas nastaju problemi. Nije taj spermiogram ultra loš, varira i popravi se čak i do normo, ali za sada nema uspjeha.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986

MTB

Uff. Kocka je bačena. IVF. Gić. Valjda ne griješim.
    Baš me strah.

Sretnoooo 🙏🏻🙏🏻 jel to znaci da onda tek u 5om mjesecu ides l ?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 18:35

Ruska1986

MTB

Ruska1986, nisu ti ovdje samo brat i sestro, sad ti je tu i prijatelju

johm

pozdrav prijatelju, želim da mi pomogneš, hvala ovoj dobroj kreditnoj kompaniji što je pomogla meni i mojoj bolesnoj supruzi koja je bila u bolnici s iznosom zajma od 9000 američkih dolara, pa dragi moj prijatelju ako trebaš hitan zajam, kontaktiraj ih danas na goodloancompany01@gmail.com ili
    WhatsApp putem +447441466029

Pa prijatelju 😂😂😂 Nista, idem zvat i brata i sestru pa da se dogovorimo

Imat ćeš uskoro čitavu četu 

💔💔💔

flower93
    19. Siječanj 2021. 18:35

MTB

Baš me strah.

Pola uspjeha ti je vec povjerenje u doktora i u kliniku u koju ides. Nacin na koji su danas postupili u Beti je katastrofalan i vjerujem da ne bi opusteno krenula u novi postupak s njima, tako da imaj povjerenja u svoju odluku. Sve se dogadja s razlogom. 😉

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 18:36

Ruska1986

MTB

Baš me strah.

Sretnoooo 🙏🏻🙏🏻 jel to znaci da onda tek u 5om mjesecu ides l ?

Ne, idem u drugom na plaćanje. A već imam termin rezerviran u petom. I dogovorila da čim dobiju ugovor, rezerviram odmah i 8 i 11 mjesec  Nema predaje!!!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 18:37

flower93

MTB

Baš me strah.

Pola uspjeha ti je vec povjerenje u doktora i u kliniku u koju ides. Nacin na koji su danas postupili u Beti je katastrofalan i vjerujem da ne bi opusteno krenula u novi postupak s njima, tako da imaj povjerenja u svoju odluku. Sve se dogadja s razlogom. 😉

Hvala  Kako se ti držiš danas? Dokad će te ta djeca maltretirati bez da ih možeš povući za nosiće?

💔💔💔

Lucyinthesky
    19. Siječanj 2021. 18:39

MTB

A sad red zanimljivih vijesti: moji nalazi
    Došla i papa, svi ginekološki nalazi su uredni. Odahnula sam.
    Danas bila na sistematskom. Sise su mi savršene (ne da se hvalim, ali baš su mljac). Radila samo UZV, idući tjedan Mamo.
    Krvni nalazi:
    - nemam celijakiju, jupiiiii
    - nisam trudna, beta je 2.2, jupiiiii
    - imam antitijela na Covid, jupiiii
    - štitnjača izgleda OK (TSH 1,26 (ref 0,27-4,2), FT3 4,7 (ref 3,1-6,8), FT4 18 (ref 12-22), anti TG 13,9 (ref do 115), anti TPO 13,4 (ref do 34)) - TSH znam da je OK, može netko komentirati ostalo?
    - feritin, B12, folna, sve OK (je li feritin 64,4 (ref 10 do 120) dovoljno za MPO?)
    - kortizol 376 (ref 171 do 536) - zaboravila sam zašto sam ovo odlučila vaditi, ali izgleda dobro, zar ne?
    - D vitamin nije dobar - o tome u idućem postu
    - inzulinska rezistencija - o tome u idućem postu

Ja mislim da je prva liga što je ginekološki dio dobar 👍Jesi i cistu riješila?
    Ovo za cice je isto super, zbilja bitno. Ja sam isto to obavila pred koji dan i jako sam se bojala. Isto sve uredno, a nakon toga mi je dr rekla da joj je pao mrak na oči kad sam joj rekla da sam bila u tri stimulacije u godini dana i da bolje da mi ne priča šta sve one našem tijelu mogu učiniti. Rekla je da dođem svakih cca 6-7mj dok sam u postupcima. Ukratko bila sam sretna što je sve ok, ali s druge strane me bacila u bed.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.