Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    19. Siječanj 2021. 18:59

Čudovište

Cure sa lh trakica, da li je ovo pik? Jos cu za par sati jednu testirati.
    https://ibb.co/G0yDvPd

Blizu je al nije još pik (pišni jednu oko 20 sati ).
    Pik je kad su obe iste jačine ili je crtica jaca od testne😘

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 19:00

Lucyinthesky

MTB kako god bilo, želim ti sreću. Htjela sam ti samo ukazati na to da nigdje nije idealno, čisti da ne bi imala prevelika očekivanja.
    Pisala sam u detalje za +i - stvari u Ivf-u. Baš me sad zanima da li rade razliku za postupke preko Hzzo-a i ove koji se plaćaju.
    Ovo forsiranje pilula kod ovih ne kužim, čudan neki sistem 🤷‍♀️

Ne očekujem idealno. Daleko od toga. AuroraB su totalno sjebali. Znam da se moram pobrinuti za sebe, i nekad i izboriti za sebe i ok sam s tim. Vidjet ću kako će biti, nekako pokušavam birati ono što će biti najbolje za moje tijelo. Moje nadanje je da ću do kraja ove godine ostati trudna, imati zdravu trudnoću i porod živog zdravog djeteta. Pretjerujem li? 
    OK, OK, ako ćemo iskreno, nadam se i nekolicini smrzlića 
    Podsjeti me što je ono bilo minus, ako ti nije problem?

💔💔💔

BAJOMA
    19. Siječanj 2021. 19:00

MTB

Uff. Kocka je bačena. IVF. Gić. Valjda ne griješim.
    Baš me strah.

Saljem 🤗🤗🤗.

Meto
    19. Siječanj 2021. 19:01

Napisem post za cijeli dan i iskljuci mi se mob, nista nije spremio😨
    Mtb zao mi je zbog Bete, evo im 🖕 za covid💆
    Ludakopatka sretan prvi rodjendanko❤️ Pokazi i nama tortu😋 
    Mattan jao, tebi kao da je potreban neki dobar detox.. zao mi je zbog svih boljki 💪🍀 
    Lucy hocemo li vise docekati taj pravi spermij🤞🤞💪
    Gdje je Bozma vec treci dan?🙄
    Erica ja se stvarno ne razumijem u tvoje stanje, osim sto su cure vec pisale..🍀
    Cudoviste nije pik, izgleda da ce u noci biti ili rano ujutro..🤷‍♀️
    Ruska stjeces ti nove prijatelje, neka poznanstava, tko zna sta sutra nosi dragi prijatelju😂 Oh Džone, Džone😜
    Leia mantramo da sve tri budu divni embriji i u konacnici prave bebe🤞🍀
    Meni dosli maloprije spolni hormoni (3dc), ono sto mi je cudno je Amh, ranije je bio 24,73pmol, a nu ga sad.. sta vuce prema policist. jajnicima? Nadam se da me samo panika pere.. mtb bolja si, vid mog vitD😂 Ja uzela oleovit i ima da se rokam na najjace..
    https://ibb.co/5k17nFP

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Tess2709
    19. Siječanj 2021. 19:01

MTB

Tess2709

Drage cure molim vas za pomoć. Nakon sto smo napravili sve pretrage muz i ja,bili smo na konzultacijama kod mog ginekologa. Savjetuje da idemo u BetaPlus kod dr.Dmitrovic i da cemo ici na IVF s obzirom na nalaze. Posto nisam upucena u pokrivanja sa strane HZZOa, molim vas za pojašnjenje. Mozemo li se naručiti u Vinogradsku sa svim nalazima za Ivf? Mozemo li se u Betu narucit i pitat da HZZO pokrije…? Svaki savjet cijenim jer mi je sve nepoznato.

Dobro nam došla, i još brže otišla, trudna.
    Pročitaj prve dvije stranice teme, napravi potpis i slobodno nam se ukopčaj u grupu. Slobodno i napiši malo o sebi da te bolje znamo savjetovati.
    Što se tiče tvog pitanja, preko HZZO možeš u neku od bolnica ili u 3 privatne klinike - BetaPlus, IVF i Škvorc. Naručiš se gdje želiš - u bolnicama ne plaćaš ništa, u privatnim klinikama plaćaš uvodne konzultacije.
    Ne znam koliko se čeka u bolnicama, IVF sad popunjava peti mjesec, mislim da je slično i za BetaPlus. Za Škvorca ne znam.

Hvala ti na savjetu, budem te poslušala. Sutra cu sjest na telefon i zvat ove tri klinike i bolnice po ZG (SvDuh i Vinogradska i Petrova). S moje strane su u pitanju miomi koji pomalo stišću maternicu, muz ima 97%neplodnosti odnosno O dijagnozu (dugi naslov)

flower93
    19. Siječanj 2021. 19:05

MTB

flower93

MTB

Uff. Kocka je bačena. IVF. Gić. Valjda ne griješim.
    Baš me strah.

Pola uspjeha ti je vec povjerenje u doktora i u kliniku u koju ides. Nacin na koji su danas postupili u Beti je katastrofalan i vjerujem da ne bi opusteno krenula u novi postupak s njima, tako da imaj povjerenja u svoju odluku. Sve se dogadja s razlogom. 😉

HvalaKako se ti držiš danas? Dokad će te ta djeca maltretirati bez da ih možeš povući za nosiće?

Danas sam iskreno lose. Mislim da je do psihe. Tlak mi je navecer bio 140/100. Ne mogu vise bit zatvorena u ova 4 zida. Bez posjeta, bez zive duse da vidis van sobe. Ista rutina svaki dan, hrana od koje mi se bljuje. Dodje mi da iskocim iz vlastite koze van. Sutra mi rade neke krvne pretrage, pa cu nadam se vise znat koliko jos moram ovdje durat. Dal do punih 37tt ili cemo ipak ic ranije. Osjecam da me koza pocela svrbit pa ce radit jetrene probe da ne bi te vrijednosti otisle u nebo. Jednostavno osjecam da sam psihicki na rubu svoje snage, a fizicki mislim da bi jos mogla izdurat tjedan dana. 

• Ludakopatka
    19. Siječanj 2021. 19:05

MTB

A sad red zanimljivih vijesti: moji nalazi
    Došla i papa, svi ginekološki nalazi su uredni. Odahnula sam.
    Danas bila na sistematskom. Sise su mi savršene (ne da se hvalim, ali baš su mljac). Radila samo UZV, idući tjedan Mamo.
    Krvni nalazi:
    - nemam celijakiju, jupiiiii
    - nisam trudna, beta je 2.2, jupiiiii
    - imam antitijela na Covid, jupiiii
    - štitnjača izgleda OK (TSH 1,26 (ref 0,27-4,2), FT3 4,7 (ref 3,1-6,8), FT4 18 (ref 12-22), anti TG 13,9 (ref do 115), anti TPO 13,4 (ref do 34)) - TSH znam da je OK, može netko komentirati ostalo?
    - feritin, B12, folna, sve OK (je li feritin 64,4 (ref 10 do 120) dovoljno za MPO?)
    - kortizol 376 (ref 171 do 536) - zaboravila sam zašto sam ovo odlučila vaditi, ali izgleda dobro, zar ne?
    - D vitamin nije dobar - o tome u idućem postu
    - inzulinska rezistencija - o tome u idućem postu

Štitnjača je super. Za kvalitetu stanica je bitan ft4 koji treba biti u gornjem intervalu, a tvoj i je 18 šta je super

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 19:07

Teja1408, slažem se, ništa nije vrijedno našeg mira - ako si to ikako možemo priuštiti. Za sve ostalo, tu je ekipa od Ruska1986
    Držmo fige za fantastične rezultate Niftyja  A i saznat ćeš spol 

Bajo1, napokon smo došle na tvoj teren, gdje si ti ekspert 

💔💔💔

flower93
    19. Siječanj 2021. 19:10

MTB sto se tice Dvit, meni je bio oko 70 i koristila sam dozu od 25000 dva mjeseca i uspjela sam ga dic blizu 120. Tak da bude to super. 

Meto
    19. Siječanj 2021. 19:11

Mtb meni je dr. Po dao oggt i hba1c, pila glukozu i ovo je nalaz (taj hba1c je secer zadnja tri mjeseca) 
    https://ibb.co/MPGdfwB 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.