Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    19. Siječanj 2021. 18:07

Čudovište

Cure sa lh trakica, da li je ovo pik? Jos cu za par sati jednu testirati.
    https://ibb.co/G0yDvPd

Čine se jednake, probaj još. Ja sam te pikove znala po dva dana imat, nekad po jedan

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Leia3.0
    19. Siječanj 2021. 18:07

MTB

Uff. Kocka je bačena. IVF. Gić. Valjda ne griješim.
    Baš me strah.

mislim da si ispravno odlučila, ako ti to išta znači - i ja bi tako postupila da posumnjam u odluke klinike koje bi trebale biti vođeni mojom dobrobiti a ne novcima. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Lucyinthesky
    19. Siječanj 2021. 18:09

Leia2.0 ja mislim da je 3/5 super rezultat i navijam dalje za tebe 👍
    Mattan baš mi je žao da si u bolovima, probaj inzistirat na nekim pretragama da otkrijete što je,mora se naći nešto.
    MTB razumijem tvoju frustraciju, ali to nažalost i je tako, koliko god se oni trudili mi smo njima broj i statistika i čak i ako ti sve negdje "sjedne" opet ima stvari i koje nisu ok. Ja sam npr imala divan odnos sa dr iz Podobnika, ali sve je bilo bajno dok nismo došli do toga da ne ide i čak i tad je ostalo korektno, ali eto nije znao šta bi samnom pa sam otišla.
    U Ivf-u isto imam super odnos s dr, ali nije sve bajno kako sam bila i napisala, ali i ti minusi mi nisu razlog da odem dalje, za sad.
    Ovo za pilule poštujem jer si rekla da imaš s njima loše iskustvo ili da ih ne voliš i to je ok.Ja bi ovdje možda odlučila besplatan postupak negdje gdje si u suštini bila zadovoljna naspram plaćanja za koje i kasnije ima vremena,ali to sam ja kojoj su pilule ok (pila sam ih jako dug period bez ikakvih nuspojava).
    Hoću reći da mi je žao što se osjećaš loše i da se nadam da ćeš bit zadovoljna s odlukom koju doneseš 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    19. Siječanj 2021. 18:09

MTB

Uff. Kocka je bačena. IVF. Gić. Valjda ne griješim.
    Baš me strah.

Ne griješiš 👍👍🥰 čekamo te na listi 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Leia3.0
    19. Siječanj 2021. 18:12

Dia85

Leia2.0

Evo zvali su me - od ovih 5 zrelih su se 3 oplodile. Sutra ćemo se opet čut vezano uz dogovor oko vraćanja na 3. ili 5. dan, ako bude nešto za vratiti.
    Znam da smo s brojem oplođenih u odnosu na broj zrelih unutar statistike i već sam jučer računala na 3 oplođene , no ipak sam se nadala da bi se mogle možda sve oploditi. No što je tu je, sad se nadamo da će se ove 3 udarno razvijati odnosno da ćemo barem nešto moći vratiti u ovom postupku i nadati se sretnom ishodu.

Leia2.0 navijam za tebe i veselim se lijepim vijestima, bit će za vratiti sigurno i bas imam dobar osjećaj za tebe!
    Ja čekam aspiraciju u cetvrtak i zbog hipera se ide na freeze all, tak da prije ožujka/travnja su mi rekli nista od vraćanja. Bila sam ovih dana dosta u komi i strahu nekom, sad sam malo se dobila, test na covid negativan i idemo hrabro dalje..folikula je hrpa al su valjda pod kontrolom, nakon aspiracije uvesti će i Dostinex, ne znam dal neko od vas ima iskustva s tim lijekom. Ne stignem puno citati al navijam za sve vas, bas ste lavice:)

hvala ti draga Dia85. Strah i sve ostale emocije su dozvoljene :) ne znam tko ih nema u ovoj priči. Danas me baca na sve strane, od sreće preko tuge i straha. Sretno na aspiraciji. Nemam na žalost iskustva s tim lijekom pa ti ne mogu pomoći, ali sigurna sam da postoji dobar razlog zašto si to dobila. Samo hrabro, još sutra pa nastupaš! Olakšanje je kad ti izvade, doduše mene je jučer boljelo, danas već puno manje, a i sam postupak je kratkotrajan i ako dobiješ anesteziju ionako nisi svjesna ničega dok te ne probude. Javi nam se poslije :)

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Slee
    19. Siječanj 2021. 18:16

Mattan bas mi zao sto te boli :( 
    Lucy Citam sad tvoj potpis, vidim sve kao ok, a nikako da dodje do blastice? Precudno

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Leia3.0
    19. Siječanj 2021. 18:17

Lucy in the sky, Sunny i sve ostale cure neizmjerno vam hvala na pozitivi. Premda vas čitam već mjesecima, dio tih stvari nisam mogla razumjeti jer ih nisam osjetila na vlastitoj koži. Sad kad sam tu i kad sve to i sama prolazim ne mogu vam opisati koliko mi vaš optimizam znači. Jadni oni koji to prolaze bez ovakve podrške. 
    PS ovi izljevi ljubavi su možda i plod djelovanja utrića (danas sam nervozna, jadna, sretna, tužna, sve). Šalim se :))) super ste!!

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Tess2709
    19. Siječanj 2021. 18:19

Drage cure molim vas za pomoć. Nakon sto smo napravili sve pretrage muz i ja,bili smo na konzultacijama kod mog ginekologa. Savjetuje da idemo u BetaPlus kod dr.Dmitrovic i da cemo ici na IVF s obzirom na nalaze. Posto nisam upucena u pokrivanja sa strane HZZOa, molim vas za pojašnjenje. Mozemo li se naručiti u Vinogradsku sa svim nalazima za Ivf? Mozemo li se u Betu narucit i pitat da HZZO pokrije...? Svaki savjet cijenim jer mi je sve nepoznato.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 18:26

Tess2709

Drage cure molim vas za pomoć. Nakon sto smo napravili sve pretrage muz i ja,bili smo na konzultacijama kod mog ginekologa. Savjetuje da idemo u BetaPlus kod dr.Dmitrovic i da cemo ici na IVF s obzirom na nalaze. Posto nisam upucena u pokrivanja sa strane HZZOa, molim vas za pojašnjenje. Mozemo li se naručiti u Vinogradsku sa svim nalazima za Ivf? Mozemo li se u Betu narucit i pitat da HZZO pokrije…? Svaki savjet cijenim jer mi je sve nepoznato.

Dobro nam došla, i još brže otišla, trudna.
    Pročitaj prve dvije stranice teme, napravi potpis i slobodno nam se ukopčaj u grupu. Slobodno i napiši malo o sebi da te bolje znamo savjetovati.
    Što se tiče tvog pitanja, preko HZZO možeš u neku od bolnica ili u 3 privatne klinike - BetaPlus, IVF i Škvorc. Naručiš se gdje želiš - u bolnicama ne plaćaš ništa, u privatnim klinikama plaćaš uvodne konzultacije.
    Ne znam koliko se čeka u bolnicama, IVF sad popunjava peti mjesec, mislim da je slično i za BetaPlus. Za Škvorca ne znam.

💔💔💔

Lucyinthesky
    19. Siječanj 2021. 18:27

Slee

Mattan bas mi zao sto te boli :(
    Lucy Citam sad tvoj potpis, vidim sve kao ok, a nikako da dodje do blastice? Precudno

Moji nalazo su svi ok, ali imamo lošiji spermio i biolozi iz dvije klinike su nam rekli da nam zbog spermija nažalost embriji propadnu treći dan i nemamo ništa za zamrznuti. Čeka se onaj pravi 🙄🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.