Mtb za IR sta ti je vrca osjetljivost manja je rezistencija.. Tako da IR nemas 😊
Evo zvali su me - od ovih 5 zrelih su se 3 oplodile. Sutra ćemo se opet čut vezano uz dogovor oko vraćanja na 3. ili 5. dan, ako bude nešto za vratiti.
Znam da smo s brojem oplođenih u odnosu na broj zrelih unutar statistike i već sam jučer računala na 3 oplođene , no ipak sam se nadala da bi se mogle možda sve oploditi. No što je tu je, sad se nadamo da će se ove 3 udarno razvijati odnosno da ćemo barem nešto moći vratiti u ovom postupku i nadati se sretnom ishodu.
Leia2.0 navijam za tebe i veselim se lijepim vijestima, bit će za vratiti sigurno i bas imam dobar osjećaj za tebe!
Ja čekam aspiraciju u cetvrtak i zbog hipera se ide na freeze all, tak da prije ožujka/travnja su mi rekli nista od vraćanja. Bila sam ovih dana dosta u komi i strahu nekom, sad sam malo se dobila, test na covid negativan i idemo hrabro dalje..folikula je hrpa al su valjda pod kontrolom, nakon aspiracije uvesti će i Dostinex, ne znam dal neko od vas ima iskustva s tim lijekom. Ne stignem puno citati al navijam za sve vas, bas ste lavice:)
hvala ti draga Dia85. Strah i sve ostale emocije su dozvoljene :) ne znam tko ih nema u ovoj priči. Danas me baca na sve strane, od sreće preko tuge i straha. Sretno na aspiraciji. Nemam na žalost iskustva s tim lijekom pa ti ne mogu pomoći, ali sigurna sam da postoji dobar razlog zašto si to dobila. Samo hrabro, još sutra pa nastupaš! Olakšanje je kad ti izvade, doduše mene je jučer boljelo, danas već puno manje, a i sam postupak je kratkotrajan i ako dobiješ anesteziju ionako nisi svjesna ničega dok te ne probude. Javi nam se poslije :)
Hvala tebi puno:)..javim se svakako
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Teja1408, slažem se, ništa nije vrijedno našeg mira - ako si to ikako možemo priuštiti. Za sve ostalo, tu je ekipa od Ruska1986.
Držmo fige za fantastične rezultate NiftyjaA i saznat ćeš spol
Bajo1, napokon smo došle na tvoj teren, gdje si ti ekspert
Hehehheheh😘
MTB jesi svaki dan uzimala vitamin D? Muči me kako ti se uopće nije digao.. i koliko često ćeš sad uzimati ovaj od 25 tisuća?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Teja sretno ti 😘 kažu da je taj kombinirani samo statistika, pa ne brini. Nifty će pokazat da je sve super 😘😘 jesi tražila i za spol? 😍😍
MTB ja sam isto vadila tu neku inzulinsku rezistenaciju i sjećam se da mi nalaz uopće nije imao ref vrijednosti. Nisam ništa ni na netu mogla nac, doktor je rekao da je ok
Ma znaaam, i vjerujem da je sve dobro.
Al ja sam preemotivna i jednostavno zbog svog mira moran to napraviti. Jer znam da bi me inace mucilo iz tjedna u tjedan..
Hvala ti ❤️
Uzet cemo onaj srednji paket, ima i spol tamo 😊🥰
Vuhuu budeš saznala spol 😍😍😍 znam znam, sve kužim.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nikitta, ne, idem u IVF na plaćanje u veljači. A za dalje sam isto u IVF već upisana za HZZO postupke.
U Beti pilule doslovno daju da bi mogli planirati koliko će klijentica imati u kojem tjednu. Razlog - Covid. Nemaju medicinski razlog. Drugo je da su pilule tu za moje dobro (imam ciste, nešto) pa postoji medicinski razlog. Ali ovo da ih pijem da bi njima bilo lakše meni nije OK. Izdurala sam 18 dana, 34 dana mi je previše.
*.Women_name.* i meni je doktorica na sistematskom rekla da mi je to sve super. A ja gledam D vitamin i ridam. Ništa ne vjerujem nikome, osim ovdje curama s foruma.
Je da, što se tiče doktora nikad opreza dosta.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala svima na komentiranju moga pika🤣🤣🤣, nije mi ni bitno da ga uhavatim nego sam bila ufilmala da sam Nakon stimulacije izgubila sve hormone i ovulaciju🤣🤣🤣🤣. Ocito je da se neki rast događa pa sam kap mirnija
Meto, tako je meni u 5. mjesecu amh bio 28, a sad je 37, nemam pojma kako je to moguce!
Sto se tice d vitamina, jeste pauzirale s terapijom prije vadjenja? Moj je bio u 8. mjesecu 70, a sad nakon 2 mjeseca oleovita 10 kapi je 107, s tim da sam pauzirala samo jedan dan 🤦🏻♀️
Mtb mislim da su ti super nalazi.
Sto se tice inzilinske, saljem svoje nalaze. Ja ih isto ne kuzim, al navodno su ok.
Mozda sam ga vec slala, ali kako je aktualno, evo opet.
https://ibb.co/TBJqPQ5
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Teja sretno ti 😘 kažu da je taj kombinirani samo statistika, pa ne brini. Nifty će pokazat da je sve super 😘😘 jesi tražila i za spol? 😍😍
MTB ja sam isto vadila tu neku inzulinsku rezistenaciju i sjećam se da mi nalaz uopće nije imao ref vrijednosti. Nisam ništa ni na netu mogla nac, doktor je rekao da je ok
Ma znaaam, i vjerujem da je sve dobro.
Al ja sam preemotivna i jednostavno zbog svog mira moran to napraviti. Jer znam da bi me inace mucilo iz tjedna u tjedan..
Hvala ti ❤️
Uzet cemo onaj srednji paket, ima i spol tamo 😊🥰
Vuhuu budeš saznala spol 😍😍😍 znam znam, sve kužim.
❤️❤️
MTB ah so, onda mi je jasno. Batalila si Betu, i neka si, s punim pravom. Dobro si odlučila. 🙏🏼
Manemoj dvital 25000 se uzima 1 ampula tjedno, ne bi trebalo više 😊
Ja sve čekam da mi netko kaže da je uzimao više 🙈🙈 moj je jadan 40, ovim tempom kojim čitam da je curama rastao do iduće godine mi neće biti na 100
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji