Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    19. Siječanj 2021. 19:12

MTB

Ne očekujem idealno. Daleko od toga. AuroraB su totalno sjebali. Znam da se moram pobrinuti za sebe, i nekad i izboriti za sebe i ok sam s tim. Vidjet ću kako će biti, nekako pokušavam birati ono što će biti najbolje za moje tijelo. Moje nadanje je da ću do kraja ove godine ostati trudna, imati zdravu trudnoću i porod živog zdravog djeteta. Pretjerujem li?
    OK, OK, ako ćemo iskreno, nadam se i nekolicini smrzlića
    Podsjeti me što je ono bilo minus, ako ti nije problem?

Ma nije problem 😁
    Usred postupka im je nestalo lijeka, pa mi je dr bio prisiljen tu sekundu promijenit dogovoreni protokol, nije to mala stvar. Bio mu je bed, ali nije do njega, rekli su, ah naše zdravstvo, tako nešto... Ok ti ćeš si ih kupit pa ti se to neće dogodit.
    Pregled na konzultacijama i folikulometrije nisu ni približno isti. Folikulometrije su ekspresno brze jer imaju hrpu previše posla, dr doslovno leti.
    Nekim curama koje znam nije njihov dr bio na svim pregledima i aspiraciji i transferu, nego i drugi. Meni je bio.
    Punkcija me jako boljela, ok izdrži se, ali i dr i sestra su me uvjeravali da taj njihov koktel super djeluje. Očito kako za koga.
    A za AuroruB se slažem, takav dojam sam i ja stekla.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    19. Siječanj 2021. 19:16

Meto

Napisem post za cijeli dan i iskljuci mi se mob, nista nije spremio😨
    Mtb zao mi je zbog Bete, evo im 🖕 za covid💆
    Ludakopatka sretan prvi rodjendanko❤️ Pokazi i nama tortu😋
    Mattan jao, tebi kao da je potreban neki dobar detox.. zao mi je zbog svih boljki 💪🍀
    Lucy hocemo li vise docekati taj pravi spermij🤞🤞💪
    Gdje je Bozmavec treci dan?🙄
    Erica ja se stvarno ne razumijem u tvoje stanje, osim sto su cure vec pisale..🍀
    Cudoviste nije pik, izgleda da ce u noci biti ili rano ujutro..🤷‍♀️
    Ruska stjeces ti nove prijatelje, neka poznanstava, tko zna sta sutra nosi dragi prijatelju😂 Oh Džone, Džone😜
    Leia mantramo da sve tri budu divni embriji i u konacnici prave bebe🤞🍀
    Meni dosli maloprije spolni hormoni (3dc), ono sto mi je cudno je Amh, ranije je bio 24,73pmol, a nu ga sad.. sta vuce prema policist. jajnicima? Nadam se da me samo panika pere.. mtb bolja si, vid mog vitD😂 Ja uzela oleovit i ima da se rokam na najjace..
    https://ibb.co/5k17nFP

Ma nemam pojma 🙄Dok ja to dočekam, moje stanice će se vjerovatno sjeb** 🤦‍♀️

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Meto
    19. Siječanj 2021. 19:17

Lucy dam ti ja koju svoju🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Teja1408
    19. Siječanj 2021. 19:18

MTB

Teja1408, slažem se, ništa nije vrijedno našeg mira - ako si to ikako možemo priuštiti. Za sve ostalo, tu je ekipa od Ruska1986.
    Držmo fige za fantastične rezultate NiftyjaA i saznat ćeš spolBajo1, napokon smo došle na tvoj teren, gdje si ti ekspert

Hvala 🥰❤️

Lucyinthesky
    19. Siječanj 2021. 19:19

Meto

Lucy dam ti ja koju svoju🙈

Hvala sestro škorpijo 🦂Za sad ih ima i navodno su dobre, ali neće bit vječno dok ja ovog dočekam 🤦‍♀️🤣Da se bar same možemo oplodit, kao puž 🐌

🧍‍♂️42-od astheno-normo

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 19:21

Meto, za policistične još trebaš imati povišeni testosteron, ako se ne varam.
    Mislim da ti je AMH ok za tvoje godine.
    Uff, koliki ti je prolaktin. Što si, trčala maraton prije?
    D vitamin - i ti si mi neka Dalmatinka. 
    Hvala na nalazu Hb1AC. Ja mislim da su oni meni to zaboravili napraviti. Sutra ću pitati, idem tamo na još jedan pregled. Ionako su mi već rekli da iz te krvi 48 sati mogu dodatne nalaze raditi, hihi.

Tess2709, imaš one gadne miome koji rastu u maternicu? Ako da, onda mislim da ih moraš skinuti. Inače, mislim da ti ne bi trebali predstavljati problem. Imam i ja dva, neka ih.
    Za muža, ako nema neku dijagnozu kao uzrok neplodnosti (ozljeda u djetinjstvu, neki gen, neka preboljena bolest), on možda može popraviti situaciju promjenom stila života i dodacima prehrani. Oni su tu "sretniji" od nas u tom smislu.
    Koliko godina imate?
    Privatne klinike će ti jako brzo dati termin konzultacija, na kojima onda dogovoriš i termin postupka (to ćeš morati čekati preko HZZO koji mjesec, ako plaćaš ideš odmah). Za bolnice - mislim da čekaš i na uvodni razgovor nekoliko tjedana, a koliko čekaš na postupak ne znam.

flower93, i mislila sam da je tako. Imam blisku prijateljicu s blizancima, pred kraj je umirala. Nije se više ni poroda bojala, dosta joj je bilo. A ona još nije bila zatvorena u bolnici (bila je zatvorena doma jer više nije mogla hodati). Držim fige da te što prije ubace za CR, vrijeme je da upoznaš svoje mališane. Sutra 36tt, mislim da je to i više nego solidno za blizance.

Ludakopatka, hvala!!! Baš mi znači!!! Čitala sam da izbacivanje mliječnih proizvoda pomaže štitnjači. Pa se ja nadam da je ovaj dobar rezultat ne samo radi glupog Euthyroxa, već i radi moje ogromne žrtve.
    Neeeego, gdje su slikice torte i poklona???

Lucyinthesky, hvala ti, dobro mi je znati ovakve stvari da se pripremim.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    19. Siječanj 2021. 19:28

Teja sretno ti 😘 kažu da je taj kombinirani samo statistika, pa ne brini. Nifty će pokazat da je sve super 😘😘 jesi tražila i za spol? 😍😍
    MTB ja sam isto vadila tu neku inzulinsku rezistenaciju i sjećam se da mi nalaz uopće nije imao ref vrijednosti. Nisam ništa ni na netu mogla nac, doktor je rekao da je ok 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Teja1408
    19. Siječanj 2021. 19:32

*.Women_name.*

Teja sretno ti 😘 kažu da je taj kombinirani samo statistika, pa ne brini. Nifty će pokazat da je sve super 😘😘 jesi tražila i za spol? 😍😍
    MTB ja sam isto vadila tu neku inzulinsku rezistenaciju i sjećam se da mi nalaz uopće nije imao ref vrijednosti. Nisam ništa ni na netu mogla nac, doktor je rekao da je ok

Ma znaaam, i vjerujem da je sve dobro. 
    Al ja sam preemotivna i jednostavno zbog svog mira moran to napraviti. Jer znam da bi me inace mucilo iz tjedna u tjedan.. 
    Hvala ti ❤️
    Uzet cemo onaj srednji paket, ima i spol tamo 😊🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Siječanj 2021. 19:37

Nikitta, ne, idem u IVF na plaćanje u veljači. A za dalje sam isto u IVF već upisana za HZZO postupke.
    U Beti pilule doslovno daju da bi mogli planirati koliko će klijentica imati u kojem tjednu. Razlog - Covid. Nemaju medicinski razlog. Drugo je da su pilule tu za moje dobro (imam ciste, nešto) pa postoji medicinski razlog. Ali ovo da ih pijem da bi njima bilo lakše meni nije OK. Izdurala sam 18 dana, 34 dana mi je previše.

*.Women_name.* i meni je doktorica na sistematskom rekla da mi je to sve super. A ja gledam D vitamin i ridam. Ništa ne vjerujem nikome, osim ovdje curama s foruma.

💔💔💔

• Dia85
    19. Siječanj 2021. 19:39

Sunny_

Tuma
    Leia2.0 3/5 odlično 🥰
    MTB pristup užas! Sad kada trebaš biti najodmornija i stavit tijelo u zen stanje da se taj malac što bolje ugnijezdi, oni se tako ponašaju! Po tvojim komentarima kužim da si totalno protiv kontracepcije, ako ce ti ta kontracep stvarat stres idi u IVF. Mirnoća i povjerenje u doktora ti je najpotrebnije 🤞❤ predaj se potpuno svom doktoru G 😂
    Dia85 sretnoooo u četvrtak 🤞😊 koliki ti je AMH?

Amh mi je 20, po njemu ne bi trebala biti takva reakcija al na uzv se uvijek vidi puno antralaca pa je dr. G ocekivao, doza Gonala mi je prepolovljena vec 6. dan i svejedno ima vise od 10 na svakom jajniku🤷‍♀️

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.