Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Siječanj 2021. 18:59

Nina89

Hvala cure 😘 Ma ne znam ni sama kako se osjecam, od pocetka je to bilo neizvjesno ali ono sve je nekako kao dobro islo… I sad si ne mogu pomoci, guglam cijeli internet, naisla sam na neki podatak da se na zavaljenim maternicama teze vidi plod i nekad cak moze biti da se tek u 9tj. vidi. A onda me opet muci ta gestacijska sto se nije povecala i beta od danas je negdje oko 4700 ak sam ih dobro skuzila prek telefona… Ne znam dal se beta uvijek mora duplati ili samo do nekog trena? Ugl na engleskom se svasta da nac, svakakva iskustva, pa si mislim mozda ipak da mrvicu pricekam, da neidem odma na te tablete… Nije da se ono nesto posebno nadam ali voljela bi biti sigurna, a nekako mi je jos rano da prekrizim to. Ne znam fakat 😞

Nina89 draga jako mi je zao i dzi mi se ❤️i ipak odluci ono sta ti mislis da tebi cini dobro odi po drugo misljenje sijeti se mene isla sam sve dok nisam bila sigurna da nema spasa 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 19:02

Mattan ta tema silovanih djevojčica mi je preteška. Neki sam dan čitala o ženi koja je osudjena na smrtnu kaznu u Americi. Napravila je grozotu.. ali kada sam pročitala što su njoj otac i majka radili ne mogu vjerovati da Bog to dopušta. Ne izlazi mi to dijete iz glave.. Strašno nešto, prestrašno.. 

oharascarlett14@gmail.com

Nadalica
    15. Siječanj 2021. 19:02

Mattan meni to drzava pokriva, ja jedino mozda cu od tih 12 hiljada morati dati 1 hiljadu... Samo neka se izlijeci, da, a ja uzimala progesteron do 14 tt, uglavnom sa tim hormonima je sve otislo nizbrdo.. nadam se da si ti laksi slucaj od mene ? Na kojim mjestima ti to imas ?
    SBjelis a ne znam jos uvijek koliko cesto, znam da ide cesto na pocetku pa onda sve rjedje 🥴

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

15. Siječanj 2021. 19:03

SBjelis, na e-bay. 20 komada 3 dolara

15. Siječanj 2021. 19:13

SBjelis

Dadazakon, kod tebe uvijek neka akcija! Ja čekam vješticu 31.1. da vadim estradiol i prog. 2dc pa ćemo viditi idemo li u ovom ciklusu u FET. Pitanje kad će doći, pitanje kakvi će biti nalazi hormona…Voljela bih to sada jer kasnoije će me stisnuti posao pa će me stres satrati kao u 12.mj. Nije niti ćudo da se nije primilo..Cure meni stigao Proxeed i kupila vitamin D. Samo radi toga što se šrica po čvarcima, tata napravio čvarke. Od većeras krećem!Čudovište i Bozma, gdje naručujete kineze? Ja sam samo ovulacijske naručivala prije godinu dana negdje preko ebaya.. Ovja link na Zepter ne radi…

https://www.ebay.com/itm/50x-Innovita-7-Zepter-Schwangerschaftstest-Fr%C3%BChtest-Blitzversand-aus-DE/222456245468?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649
    probaj sad, možda nisam sve copy-paste. Ako nemaš kad čekat kineze, naručiš ove jer ovi dođu u tjedan. Mogla si poslat koji čvarak

Lucyinthesky
    15. Siječanj 2021. 19:14

AuroraB

Nina89 žao mi je što se na kraju tako završava situacija… Vidljivo je na Nina92, menii tebi da niska beta ne završava dobro!!! 😢 Sve tri smo imale nisku betu u startu (ja najnižu) i pogledajte kako smo završile; izvanmaternična/ tubarna kak se to službeno zove, biokemijska i bligted ovom.
    Stoga, budimo realne kad piškimo te testove, ako cca 7dpt ili 8dpt posebno blastociste, nema pozitivne crte… mora nam biti jasan ishod. Čuda se zaista događaju, ali si rijetkost. Da nisu, nebi se zvala čuda.
    Darliv kad ti ideš u sljedeći postupak?
    Rita94možeš li mi objasniti ovo iz svojeg potpisa, laparaskopija prije MPO-a? Išla si na dijagnostičku laparaskopiju ili?
    Bozmajako mi je žao da nisi uspjela taj dan kad si imala sjenu, izvaditi betu. Već sam ti to više puta napisala, ali ajde..mogu opet 🙂 Ja nisam nikad vidjela sjenu na kinezu, osim u 10mj. kad mi je kasnila menga!! Test je imao sjenu dva dana i gotovo, došla menga ali sa kašnjenjem od 4 dana. Pa sad nek meni neko reće da to nije krenula trudnoća. Blizu si… tijelo ti se trudi, nemoj odustajati❤❤ Odmori se, pusti tijelo da se regenerina i napravi još jedan postupak sa cetrotidom od početka… 🦄🦄

Drago mi je da si bolje i da polako planiraš dalje 😊👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    15. Siječanj 2021. 19:15

SBjelis da, čitala sam ti... Grozno 😵
    Nadalica super onda, mislila sam da sama moraš platiti...
    Kod mene nije toliko strašno, više seboreja :tjeme, uši, ispod očiju oko nosa i obrve..
    Po laktovima, na leđima između loptica i tak po tijelu svugdje po neka sitna... Ali čim me za svrbi znam dae se ti stvorit i odmah me panika uhvati jer znam kako mi je prije grozno bilo... Kod tebe je baš puno jače? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

15. Siječanj 2021. 19:17

Bozma 🍀🐞

SBjelis, na e-bay. 20 komada 3 dolara

Ako nemam testova doma onda znam da necu bit 100posto trudna, a ako ih imam e onda mozda hocu! Nije bolest sve sto boli😂

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 19:26

Belaa ajme stvarno te satralo. Nadam se da ce brzo na bolje.. To sve obicno ide u kompletu. Ali smilim da je to sada to 😉😘
    Aurora ovo su stvarno lijepe vijesti kod tebe. Vidim da se lijepo oporavljas, i da planiras travanj u Petrovoj. Sve mi se svidja! Najvise to sto mi paras tako cistr glave. Sve je po P.S.-u. Brava!

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Siječanj 2021. 19:27

SBjelis bome kod mene nema praznog hoda... Uvijek se nešto dešava 😁😁😁
    Vi sve neke pretrage radite između etova i fetova, meni ništa 😁 to oni jednom izvadili, vele sve ti je ok i nemoramo više 🤣🤣🤣 a muko moja 🤭🤭🤭🤭 inače, da to tu nije tako komplicirano zdravstvo, već bi ja sama uzela uputnice i rokala pretrage... Ovako se ne isplati jer je užasno skupo, a socijalna neda uputnice bez nalaza specijalista. Ali do sada su uvijek odradili sve kako treba pa će valjda i sada 😁

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.