Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    15. Siječanj 2021. 19:39

Nina89, bas mi je zao da je tako bilo i sad se samo nadam da ce se sto prije sve rijesit, tako da se mozes pocet oporavljat 😘❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 19:42

Bozma hvala ti. Uspijela sam naci. 50kom oko 24 eur s dostavom! Hvala!

oharascarlett14@gmail.com

15. Siječanj 2021. 19:42

SBjelis

Dadazakon, kod tebe uvijek neka akcija! Ja čekam vješticu 31.1. da vadim estradiol i prog. 2dc pa ćemo viditi idemo li u ovom ciklusu u FET. Pitanje kad će doći, pitanje kakvi će biti nalazi hormona…Voljela bih to sada jer kasnoije će me stisnuti posao pa će me stres satrati kao u 12.mj. Nije niti ćudo da se nije primilo..Cure meni stigao Proxeed i kupila vitamin D. Samo radi toga što se šrica po čvarcima, tata napravio čvarke. Od većeras krećem!Čudovište i Bozma, gdje naručujete kineze? Ja sam samo ovulacijske naručivala prije godinu dana negdje preko ebaya.. Ovja link na Zepter ne radi…

Ja na aliju, 50 kom oko 50 kn. Isto tako i lh trakice. Ali ceka se dosta dugo.

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 19:43

Bozma javi gdje saljem cvarke!!

Lucyinthesky
    15. Siječanj 2021. 19:43

Danas sam naletila na ovo o Q10 ako nekoga zanima.
    http://www.q10qh.com/ubiquinone-or-ubiquinol-does-it-really-matter

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 19:47

Bozma a nisi ti nasla neke 20kom 3 dolara?

AuroraB
    15. Siječanj 2021. 19:50

Lucyinthesky, Sbjelis 😚😚

Cure, da li ste kad čule za ciste na jajovodima? Neka mlada doktorica mi je danas davala PHD nalaz jajovoda, rekla da je sve ok... A sad vidim na nalazu da piše "iz fimbrije dvije ciste" promjera 0.7 i 1.2cm?!?! Mislim dajte molim vas ako netko zna nešto o tome da mi napiše... 😭

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 19:55

mandarinkica, bitno je da si krenula. AIH ima dosta manje šanse, ali, s druge strane, ne truješ si tijelo hormonima. I imamo nekoliko uspješnih AIH priča. Ovo ti je dobar uvod u MPO svijet.
    Osim D vitamina i feritina, provjeri i vitamin B12, glukozu i TSH, to ti je isto bitno. Dalje te neću gnjaviti sa pretragama, ovo ti je dosta za početak. 

Tanja79, mi ćemo razvaliti ovog februara.  Znaš li u kojem dijelu mjeseca krećeš? Kako su ti prošle ostale pretrage?

Teja1408, ajde pošalji Gelicu ovamo, da nam kaže detalje i da je mogu staviti na listu 

Nadalica, mmmm, te uprazno su najbolje... 

AuroraB, super da već imaš planove. Ajde napiši malo o toj doktorici, tražim kod koga bih išla na konzultacije. Kakva je? Koliko se čeka na konzultacije?
    Što se tiče tih cisti, dosta su male. Vjerojatno su to one koje odu sa menstruacijom?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 19:58

SBjelis, ovako ti to izgleda: https://ibb.co/gJnTfTZ
    Ako je zasivljeno (kao npr Uputnice u bolnicu), onda tu nemaš ništa.
    Ako nije, imaš plus ispred (kao npr u Uputnice u SKZZ), onda klikneš na plus i otvori se. S tim da je meni sve bilo sivo na početku, uputnice su se vidjele tek dosta kasnije. Ja sam inače zaključila koliko će koja pretraga trajati po tome što sam provjerila u Breyeru i Agramu koliko traje. 
    Čvarci bljak.

Lucyinthesky, hvala na linku, mene zanima!

💔💔💔

15. Siječanj 2021. 19:58

AuroraB,  pa ti si se oporavila u rekordnom roku. Stanice si ocito dobro nabildala jer ne bi ni sad nista bilo. Ima da u travnju ide sve glatko.
    Cudoviste, pa ajd kad nije neki slatki nadimak, bar je slatka slika 😂. Ovi testovi su mi najjeftinija zabava. Ja to gledam po cijeli dan 😂
    SBjelis ovi moji su sa e-baya, sve to isto, isto se dugo cekaju. Narucila sam od 3 razlicita sellera po 20 komada, mozda nesto dodje i ranije 🙈
    Lucyinthsky pocela sam citat i odustala. Upucat cu se koliko sam love bacila na ubiquinol. Nije mi dosta sto mi nije koristio nego jos sad da znam da nema razlike i da sam mogla slobodno bacit i manje love na ubiquinone 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.