Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    15. Siječanj 2021. 17:45

Čupica

Metohvala na informacijama 😘
    Anchy321 mislim da se mozes prebaciti bilo kuda. Ja samo znam da ako radi biopsiju na Rebru ti onda moras na postupak u Petrovu. Jer je to njihova procedura. Tako smo mi radili. Rekli su nam da se mozemo vratiti i na VV na postupak ali je to jako komplicirano za prijenos materijala sa Rebra.

Bas cu vidjet gdje ce ga narucit..hvatamo prve slobodne termine jer ne zelimo vise gubit vrijeme...probat cu nazvat i svoju ginekologicu da je pitam onda za to da mi da uputnicu u istu bolnicu gdje je i on a ovo onda otkazat mozda 🤔 nisam ni sama pametna

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Siječanj 2021. 17:53

Mattan ja sam ti kak  MTB kaže, brža od zapadne medicine. Jesi vidjela, ja u mjesec dana imala ET, otkazala jedan FET i pripremam već idući 🤣🤣 da nisam doživjela i da je netko to napisao, mislila bih da se šali 😂😂
    Mi nismo ponavljali nikakve nalaze sad za FET. Vjerojatno ću imati samo vađenje krvi pred transfer i to je to.
    Leoni u ponedjeljak ima FET 🤞🏼🥰

endometrioza

Čupica
    15. Siječanj 2021. 17:55

anchy321

Čupica

Metohvala na informacijama 😘
    Anchy321 mislim da se mozes prebaciti bilo kuda. Ja samo znam da ako radi biopsiju na Rebru ti onda moras na postupak u Petrovu. Jer je to njihova procedura. Tako smo mi radili. Rekli su nam da se mozemo vratiti i na VV na postupak ali je to jako komplicirano za prijenos materijala sa Rebra.

Bas cu vidjet gdje ce ga narucit..hvatamo prve slobodne termine jer ne zelimo vise gubit vrijeme…probat cu nazvat i svoju ginekologicu da je pitam onda za to da mi da uputnicu u istu bolnicu gdje je i on a ovo onda otkazat mozda 🤔 nisam ni sama pametna

MM je termin cekao 2 tjedna, zahvat 2 mjeseca, nalaz 3 tjedna. 

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

AuroraB
    15. Siječanj 2021. 17:59

Nina89 žao mi je što se na kraju tako završava situacija... Vidljivo je na Nina92, meni i tebi da niska beta ne završava dobro!!! 😢 Sve tri smo imale nisku betu u startu (ja najnižu) i pogledajte kako smo završile; izvanmaternična/ tubarna kak se to službeno zove, biokemijska i bligted ovom. 
    Stoga, budimo realne kad piškimo te testove, ako cca 7dpt ili 8dpt posebno blastociste, nema pozitivne crte... mora nam biti jasan ishod. Čuda se zaista događaju, ali si rijetkost. Da nisu, nebi se zvala čuda. 
    Darliv kad ti ideš u sljedeći postupak? 
    Rita94 možeš li mi objasniti ovo iz svojeg potpisa, laparaskopija prije MPO-a? Išla si na dijagnostičku laparaskopiju ili?
    Bozma jako mi je žao da nisi uspjela taj dan kad si imala sjenu, izvaditi betu. Već sam ti to više puta napisala, ali ajde..mogu opet 🙂 Ja nisam nikad vidjela sjenu na kinezu, osim u 10mj. kad mi je kasnila menga!! Test je imao sjenu dva dana i gotovo, došla menga ali sa kašnjenjem od 4 dana. Pa sad nek meni neko reće da to nije krenula trudnoća. Blizu si... tijelo ti se trudi, nemoj odustajati❤❤ Odmori se, pusti tijelo da se regenerina i napravi još jedan postupak sa cetrotidom od početka... 🦄🦄

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    15. Siječanj 2021. 18:12

Dada ma samo rokaj, baš te briga, vidi mene.. Već prošle dvije menge bez veze... a izgleda da će i treća..
    Baš mi drago za Leoni 💗 Neka vam bude dobitno! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nadalica
    15. Siječanj 2021. 18:25

MTB ja uzmem iglicu pa se bodem onako uprazno 😂😂😂😂
    Nina89 ❤️😥😥
    Meto, Mattan rekli su da imam mix seboreje i psorijaze, ja sam to prije uvijek drzala pod kontrolom , ali sada kako sam se sopala hormonima, pa trudnoca, pa disbalans hormona i svega nakon trudnoce su bili kec na desetku i to ne tako nenormalno krenulo da se siri, i danas mi daju te sprice kao terapiju, nisu kortikosteroidi nego antitijela koja se bore protiv toga u tijelu, samo sto da bi pocela s tom terpijom moram uraditi hiljade nalaza.. danas sam nesto zavrsila, u ponedjeljak cu nesto i moliti se da je sve uredno pa da krenem s pikanjem.. godinu dana se koristi terapija, pa se pravi pauza, u pon cu znati vise.

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 18:30

MTB ja ništa ne vidim. 
    dodjem u posjet i tamo piše "Propisivanje uputnice za SKZZ na razini sekundarne zdravstvene zaštite (1 ili više uputnica)" ali nigdje ne piše koje su to. Meh, u pon mi ne gine vadjenje ovih imunološki i trombo u Petrovoj... VAljda će doći barem dio za 10ak dana... Hormone čuvam za 2dc, ali baš bi mi komotno mogao pasti na nedjelju!! KAO I OBIČNO. Znam da mogu vaditi 2.5 dc, ali kada dr treba estradiol i prog. baš 2dc, najkasnije 3dc pa sam mislila sve učuture... 
    Mattan de pošalji NLO i kod mene, imam memorijskih sekvenci koje bih voljela izbrisati 
    Ericaa ja ne bih pila kafu dok čitam forum. Ovdje je krenula pišarija. Sve mi falite kroz dan! Ništa, sad kad okrenemo novu rundu trudničica kroz mjesec dva, taman krene lijepo vrijeme, ima da opalimo live maran smijehaaa
    Nadalica cijelu godinu se moraš bosti?? :faint: Nadma se da nije svaki dan nego npr. 1x tjedno. Jesus. 
    Joallina hvala za info oko DHEA.. Korisno.

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    15. Siječanj 2021. 18:36

Nadalice hvala, i ja imam tu kombinaciju.. I vidim da mi na višlji progesteron luduje po novim mjestima, ali kratko uzimam Utriće pa, se smiri kad prestanem...
    Držim fige da prođe kako treba, velika je to lova 🙄

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 18:42

Nina89 ❤️

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 18:55

Dada zakon, kod tebe uvijek neka akcija! Ja čekam vješticu 31.1. da vadim estradiol i prog. 2dc pa ćemo viditi idemo li u ovom ciklusu u FET. Pitanje kad će doći, pitanje kakvi će biti nalazi hormona...  Voljela bih to sada jer kasnoije će me stisnuti posao pa će me stres satrati kao u 12.mj. Nije niti ćudo da se nije primilo.. 
    Cure meni stigao Proxeed i kupila vitamin D. Samo radi toga što se šrica po čvarcima, tata napravio čvarke. Od većeras krećem! 
    Čudovište i Bozma, gdje naručujete kineze? Ja sam samo ovulacijske naručivala prije godinu dana negdje preko ebaya.. Ovja link na Zepter ne radi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.