Leia2 folikuli su ti ko bombončići i imaš ih cijeli paket Meni se isto bolje sviđa pristup kad se vade estradiol i progesteron... ima čovjek dojam da se temeljito brinu o njemu
Nikitta a kolko inače treba Visannima da dokrajče menstruaciju? Mislim da to nije lak zadatak i da će trebati tu još vremena... Jako mi je žao da si u bolovima, da ti barem mogu nekako pomoći. Dobro je da imaš koristi od terapeuta, drago mi je da je našao način kako da ti barem malo olakša bolove...
MTB samo da ti kažem da sam se na ovaj ili onaj način uspjela sresti sa svim doktoricama sa odjela humane u Petrovoj, to su sve vrhunske stručnjakinje, prekrasne žene i doktorice... One znaju sve što se događa na odjelu, imaju oko sokolovo na UZV-ima i sve mi ulijevaju jako veliko povjerenje, povrh moje doktorice Škrgatić, posebno dr. Pavičić Baldani i dr. Goldštajn Šprem (mrvicu oštrija, ali pravi tata mata). Dr. Banović mi je radila transfer i bila je jako nježna i smirena, ali mi se čini da ona ima najmanje iskustva/ staža od ovih ostalih. Moja doktorica se prema meni odnosi sa poštovanjem, djeluje kao jednostavna osoba, uvijek topla i ljubazna, kad je vidim dođe mi da je zagrlim i zahvalim joj se što postoji. Kad si kod nje na konzultacijama, ona ti se voli posvetiti i sluša što joj pričaš (ali na folikulometriji u državnoj bolnici ne stigneš reći dobar dan )! Empatična je i baš razmišlja što i kako s tobom. Jako mi je žao što nisam uspjela čuti njezino mišljenje oko cijele moje situacije, jer je bio takav splet okolnosti i morala sam odgoditi konzultacije koje sam imala kod nje neki dan, a danas su mi njezine kolegice prebacile termin prema svojem mišljenju. Moguće da se kod nje čeka 2mj na konzultacije, ali to lako provjeriš. Vjerujem da koju god od gore spomenutih odabareš, nećeš pogriješiti.. Mislim da sam negdje naletjela da Pavičić Baldani dosta radi (u dijelu znanstvenih radova) sa pacijenticama iznad 35.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Drage djevojke, evo da se prijavim. Danas desetak folikula vidljivo, oko 16-17 mm. U ponedjeljak aspiracija. Sutra jos jedan covid testic. I da, na moje sveopce odusevljenje - vadili su mi krv da izmjere estradiol i progesteron, stoga i zakljucak da je najbolji tajming za stopericu sutra navecer, a ponedjeljak ujutro za aspiraciju.
Stoperica ovitrelle. Ako dobro pamtim vase informacije, to je sinteticki hcg i trebat ce tjedan - 10 dana da izade iz krvi?
Super vijesti 🎉🎉🎉❤️
Ovitrelle je meni jako dugo izlazila iz organizma.
Mislim da mi se 12 dana zadržala. S njom si pazi, tako dobro radi lažno pozitivne testove, pa ti je moja preporuka s njom definitivno čekaš betu, ili eventualno test, ali 12 dana minimum iza nje 🙈🙈 just sayin 😁🥰
endometrioza
Cudoviste, slazem se. Mi smo toliko puta rekli da necemo vise o tome mislit, on cak i moze ne mislit o tome, ali dok god ja radim lh testove, pijem ikakve tablete, pa makar to bilo i samo zeljezo, nadam se necemu. Mislim da bi mi se trebalo nesto drugo desit, ali nesto dobro i veliko, da ne mislim na to. Ovako oko mene samo umiru bliski ljudi, sve nesto staro, propada, nigdje zivota i radosti, i onda sta drugo ostaje nego nadat se bar tome.
A sta se tice konzultacija i da probam jos jednom, sad sam zabrijala da bi prije zatrudnila prirodno nego sa ovakvim protokolima kakve sam prosla. Nemam vise ni volje, niti zelim vise dat i jednu kunu za nesto povrsno odradjeno
A kod nas je stanje takvo da su svi sa hrpom djece oko nas, braca, sestre, prijatelji, u svih neko veselje, samo mi jadni i kukavi🤣🤣, i nisam ljubomorna ali imam osjecaj da me cijela ta okolina jos vise baca u neku opsesiju.
A sto se tebe tice, bas zato sto je sve nesto drljavo odrađeno pa ja bih mozda radi svoga mira otisla do zagreba, mozda da ti ne bude zao jednog dana.
Ma, ako sam i razmisljala o tome, kad sam tu vidila da IVF bira pacijente, pa da to velikim djelom ovjasnjava njihovu uspjesnost i jos kad sam vidila da nalaz od MTB nije nista bolji od mog, LH veci od FSH, testosteron iznad granice, obisla je 3 klinike i 5 doktora i nitko nije nit spomenuo da bi to trebalo bit obrnuto, a kamoli da su joj dali nesto da se to popravi. Sve je to isto
Nikitta samo hrabro dalje❤️... Vjerojatno treba neko vrijeme da tijelo detektira Vissane. Dobro znaš kako su agresivne, a i poznaješ svoje tijelo... Tako da vjerujem da su sada u fazi tko je jači 🙄
Izdrži to junački, kao što si i sve do sada. Vrijeme tvojih muka se odbrojava. Znam da nemogu reći nešto što će ti puno pomoći, ali znam koliko boli ☹️☹️☹️ vjeruj da znam. Ali jače smo 🙏❤️
endometrioza
AuroraB planiram postupak u ozujku ako nalazi budu ok, moram ponoviti briseve, urinokulturu, partner bakterioloski ejakulat i spermiogram, mislim realno stigla bi to sve i za postupak u veljaci, ali nekako zelim sve pomalo ovaj puta, brzo ce ozujak..kao i tebi travanj, bas sam sretna da si u Petrovoj, znam da se tamo osjecas dobro ❤️
Također moram pohvaliti prof. Pavičić Baldani, prekrasna zena, empaticna, bas zraci toplinom iako cesto vidimo da su u stotoj brzini i da nam ponekad ne mogu posvetiti vremena koliko bi mi htjeli. Dr. Šprem također odlicna, ona je bas temeljita i ozbiljno prica o stanjima, djeluje strogo, ali je vrlo ugodna.
Mattan zaboravila sam, koliko puta se testira na covid tijekom postupka stimulacije?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nikitta drzi se ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cudoviste, slazem se. Mi smo toliko puta rekli da necemo vise o tome mislit, on cak i moze ne mislit o tome, ali dok god ja radim lh testove, pijem ikakve tablete, pa makar to bilo i samo zeljezo, nadam se necemu. Mislim da bi mi se trebalo nesto drugo desit, ali nesto dobro i veliko, da ne mislim na to. Ovako oko mene samo umiru bliski ljudi, sve nesto staro, propada, nigdje zivota i radosti, i onda sta drugo ostaje nego nadat se bar tome.
A sta se tice konzultacija i da probam jos jednom, sad sam zabrijala da bi prije zatrudnila prirodno nego sa ovakvim protokolima kakve sam prosla. Nemam vise ni volje, niti zelim vise dat i jednu kunu za nesto povrsno odradjeno
A kod nas je stanje takvo da su svi sa hrpom djece oko nas, braca, sestre, prijatelji, u svih neko veselje, samo mi jadni i kukavi🤣🤣, i nisam ljubomorna ali imam osjecaj da me cijela ta okolina jos vise baca u neku opsesiju.
A sto se tebe tice, bas zato sto je sve nesto drljavo odrađeno pa ja bih mozda radi svoga mira otisla do zagreba, mozda da ti ne bude zao jednog dana.
Ma, ako sam i razmisljala o tome, kad sam tu vidila da IVF bira pacijente, pa da to velikim djelom ovjasnjava njihovu uspjesnost i jos kad sam vidila da nalaz od MTB nije nista bolji od mog, LH veci od FSH, testosteron iznad granice, obisla je 3 klinike i 5 doktora i nitko nije nit spomenuo da bi to trebalo bit obrnuto, a kamoli da su joj dali nesto da se to popravi. Sve je to isto
Mozda se predomislis u proljece kad malo zatopli i kad zagreb procvjeta pa odes malo u šetnju i to obavis onako usput😊😊😊
Nina89 zao mi je...
Meni dosao dio nalaza... Sve ok, osim naravno, glukoze koja je 5.5. Ne gine mi OGTT. 🤦♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pa glukoza 5,5 je ok? Tiki?
Leila slažem se sa Dadom, meni je Ovitrelle bio mislim 13 dana, napast jedna 🤪
Darliv 2x, 1DC i dva dana pred aspiraciju...
Nikitta a gle, gadno je teško je. I sama znaš da ne može vječno, pa znaš ono jedno po jedno dok ne bude bolje.. Iako znam da nam je svima svega preko glave, pogotovo uz bolove kakve ti imaš 🥺
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Opet ste se raspisale, a ja ne stizem sve detaljno iscitati!
Sanjich, super mi je kako si se brzo presaltala na nove pobjede! Svidja mi se stav. Sto je to homa kalkulator? Kako da to izracunam?
Netko je spomenuo gelicu, da, gelica nam je trudna, ona je kod alebica uspjela, sad je 8tt. Sve je dobro, srceko kuca! Aktivna je na facebooku, nas par koje smo bile prije aktivne tu smo se bile preselile na facebook jer se nismo tu stizale pohvatati.
Nikitta zao mi je zbog bolova, vidim da si se ti vec itekako na zalost naucila nositi s tim i svaka ti cast!
Leia - super rezultat! A za stopericu - kako kome. Meni je izasla dosta brzo, tipa kroz 4-5 dana
Mtb - svi nalazi mi se cine super!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji