Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Siječanj 2021. 20:04

Bozma 🍀🐞

AuroraB, pa ti si se oporavila u rekordnom roku. Stanice si ocito dobro nabildala jer ne bi ni sad nista bilo. Ima da u travnju ide sve glatko.
    Cudoviste, pa ajd kad nije neki slatki nadimak, bar je slatka slika 😂. Ovi testovi su mi najjeftinija zabava. Ja to gledam po cijeli dan 😂
    SBjelis ovi moji su sa e-baya, sve to isto, isto se dugo cekaju. Narucila sam od 3 razlicita sellera po 20 komada, mozda nesto dodje i ranije 🙈
    Lucyinthsky pocela sam citat i odustala. Upucat cu se koliko sam love bacila na ubiquinol. Nije mi dosta sto mi nije koristio nego jos sad da znam da nema razlike i da sam mogla slobodno bacit i manje love na ubiquinone 😭

To je da se ne poplašite.

Anči 💕
    15. Siječanj 2021. 20:10

Čupica hvala 🙂 MM za sad nema neki konkretan datum..mora obavit još neke pretrage prije androloga

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

15. Siječanj 2021. 20:11

Čudovište

Bozma 🍀🐞

AuroraB, pa ti si se oporavila u rekordnom roku. Stanice si ocito dobro nabildala jer ne bi ni sad nista bilo. Ima da u travnju ide sve glatko.
    Cudoviste, pa ajd kad nije neki slatki nadimak, bar je slatka slika 😂. Ovi testovi su mi najjeftinija zabava. Ja to gledam po cijeli dan 😂
    SBjelis ovi moji su sa e-baya, sve to isto, isto se dugo cekaju. Narucila sam od 3 razlicita sellera po 20 komada, mozda nesto dodje i ranije 🙈
    Lucyinthsky pocela sam citat i odustala. Upucat cu se koliko sam love bacila na ubiquinol. Nije mi dosta sto mi nije koristio nego jos sad da znam da nema razlike i da sam mogla slobodno bacit i manje love na ubiquinone 😭

To je da se ne poplašite.

Džaba ti je, ja te se vec bojim 😂😂😂

Lucyinthesky
    15. Siječanj 2021. 20:13

Bozma 🍀🐞

Ja sam prije zadnjeg postupka pila ubiquinone 400 mg 3 mj i stanice su navodno bile ok. Isti taj mi je upravo stigao, ono sa Vitacosta što sam rekla da mi se paket zagubio. Zvala sam dhl, poštu i sve živo i nekim čudom "se našao" 🤦‍♀️😁
    MTB kako misliš fuj čvarci 😳, meni je to favorit namirnica 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 20:17

Lucyinthesky

Bozma 🍀🐞

Ja sam prije zadnjeg postupka pila ubiquinone 400 mg 3 mj i stanice su navodno bile ok. Isti taj mi je upravo stigao, ono sa Vitacosta što sam rekla da mi se paket zagubio. Zvala sam dhl, poštu i sve živo i nekim čudom "se našao" 🤦‍♀️😁
    MTB kako misliš fuj čvarci 😳, meni je to favorit namirnica 😁

Bljak čvarci 
    Dobar mi je članak, i ima mi smisla. Već sam naletila bila na neki članak gdje je pisalo da je ta razlika bitna samo za starčad jer je njima to mijenjanje oblika q10 sporije i lošije nego nama mladima.
    U članku sam dobila i loše i dobre vijesti - nije drama što sam greškom kupila Nutri nano ubiquinone. A ovaj ubiquinol koji sad pijem je žut, dakle, promijenio je oblik  Briga me, ja ću sve što imam popiti, pa ćemo vidjeti hoće li barem malo pomoći.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 20:19

Nikitta, držim fige da ti barem što kraće traje ta menga. 
    Kad spominješ disanje, vjerojatno ideš kod L.P?
    I hvala ti, što i dok si loše, imaš vremena i volje pročitati moje nalaze 

💔💔💔

15. Siječanj 2021. 20:19

Lucyinthesky, gledala sam malo cijene na Vitacostu pa uspoređivala sa iHerbom. Npr onaj Jarrow Ubiqoinol je 20 usd jeftiniji na Vitacostu bio kad sam gledala, bila neka akcija. Neću to svakako, za sad više naručivat, ali za nešto drugo sad znam. Kakva im je dostava, jesu cijene slične iHerbu?
    A čvarci, za navečer uz TV umjesto čipsa...obožavam

15. Siječanj 2021. 20:21

Čudovište

Bozma 🍀🐞

SBjelis, na e-bay. 20 komada 3 dolara

Ako nemam testova doma onda znam da necu bit 100posto trudna, a ako ih imam e onda mozda hocu! Nije bolest sve sto boli😂

Ahhahahahahahahahahahahaaahahhaahha tak nekako i ja mislim 🤣🤣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 20:24

Zvala mene večeras moja ginekologica. I krene ona "nažalost, …"
    Meni se noge odsjekle. Priča ona i priča, ja je ni ne slušam nego si mislim Klamidija? HPV? CIN? CIN17? Što ću sad? Tko će mi plaćati starački???
    U jednom trenutku se saberem, i krenem slušati, a ona nešto priča o idućem tjednu. Ja je zaustavim, i pitam može li ponoviti što je problem. 
    Problem je što nalazi još nisu stigli 
    Mislim da joj nitko sretnije nije reagirao na takve vijesti, skoro da sam šampanjac otvorila! 
    Da sam imala čvarke, i s njima bih nazdravila 

💔💔💔

15. Siječanj 2021. 20:26

Nikitta ne mogu vjerovat da ti jos imas M, zajedno sa svim njenim carima. Nekako mi se cinilo da ce ti to krenit pomalo na bolje. A nadam se da hoce uskoro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.