Vadila sam već Feritin 66 i vitamin D 95-96 tako nešto, još u 11om mj. Danas je opet bacio oko na te rezultate brzinski.. pojačam vitamin D za svaki slučaj, može samo pomoci :)
Vadila sam već Feritin 66 i vitamin D 95-96 tako nešto, još u 11om mj. Danas je opet bacio oko na te rezultate brzinski.. pojačam vitamin D za svaki slučaj, može samo pomoci :)
Koji odlican Vit D za zimu 😍 ja sam na lito imala 70, sad sam si uzela ampule pa cu ga dic do feta nadam se 😊 ti i nemoras to je odlican rezultat oko sto preporucaju za ifv
Hvala cure 😘 Ma ne znam ni sama kako se osjecam, od pocetka je to bilo neizvjesno ali ono sve je nekako kao dobro islo… I sad si ne mogu pomoci, guglam cijeli internet, naisla sam na neki podatak da se na zavaljenim maternicama teze vidi plod i nekad cak moze biti da se tek u 9tj. vidi. A onda me opet muci ta gestacijska sto se nije povecala i beta od danas je negdje oko 4700 ak sam ih dobro skuzila prek telefona… Ne znam dal se beta uvijek mora duplati ili samo do nekog trena? Ugl na engleskom se svasta da nac, svakakva iskustva, pa si mislim mozda ipak da mrvicu pricekam, da neidem odma na te tablete… Nije da se ono nesto posebno nadam ali voljela bi biti sigurna, a nekako mi je jos rano da prekrizim to. Ne znam fakat 😞
Ne želim ti davati lažnu nadu, ali mojoj kumi su isto tako rekli i poslali je na kiretažu. Na zadnjem UZV prije sale vidjeli živu i zdravu bebicu i srce koje kuca 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich kad sam puno na arji :) inače uzimam kalcij-magnezij uz dodatak vitD, ali nisam nikad sami vitD.
Ajde sad kad se navitaminiziras s D, sljedeći fet je dobitan🥰
Dada kod tebe to ekspresno, još bolje nećeš vrijeme gubiti 😊 A imamo se čemu veseliti 💗 Sad smo se Leoni, ti i ja pogubile u ciklusima
Kod mene je sve ako ako... Ako ne dobijem M do brisa u pon. Ako stigne uopće bris biti gotov do 2,3 dc i ako uopće bude negativan i naravno Covid 😁
Imam grčeve već tjedan dana i užasno mi se spava..A spavat ne mogu, čudna situacija 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB, Sanjich ,Bajo hvala cure! Zasada uzimam samo folacin, pitat cu ga u pon na pregledu sta cu uvest jos dodatno pa vam javim sta kaze! U pon je i harmony pa se bas veselim.
Inace sam ok, danas me malo boluckalo, cak osjecam i neku mukicu zadnja 2 dana ,ali sve u svemu super je to !!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Meni došao još jedan nalaz:
homocistein 7.4 (referentno do 15)
anti beta 2 glikoprotein IgG 8.4 (negativna <= 20)
anti beta 2 glikoprotein IgM 1.7 (negativna <= 20)
Rekla big da je ovo sve super, je li tako?
Slican nam je Homocistein, meni 7,3
A ova dva... Igg=0,1
IgM =1,1
I ja bi rekla da ti je to sve super
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB, Sanjich ,Bajo hvala cure! Zasada uzimam samo folacin, pitat cu ga u pon na pregledu sta cu uvest jos dodatno pa vam javim sta kaze! U pon je i harmony pa se bas veselim.
Inace sam ok, danas me malo boluckalo, cak osjecam i neku mukicu zadnja 2 dana ,ali sve u svemu super je to !!
Haha, tak sam i ja rekla za mucnine 🙈 kao ma sam nek budu, sve je to super.
Evo sad vec mjesec dana ne znam sto znaci dan bez muke ili povracanja. 😂 Vise mi nije super. Zeljna sam hrane 🙈
Mislim prezivjet cu, naravno 😊 Al bas iscrpi...
Btw. cure, zvoni mi da je netko nedavno spominjao Gelicu 😊 da je ona jedna od onih koja je dugo u svemu ovome.
Na ljetnim bebama je, 8 tjedana trudna 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji