Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    15. Siječanj 2021. 20:26

SBjelis

Bozma javi gdje saljem cvarke!!

I meniiiii... DHL - om il pusti čamcem  ajme, kad sam procitala spricas D na cvarke 🤣🤣🤣🤣🤣
    Vi se baš bahatite 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Leia3.0
    15. Siječanj 2021. 20:42

Drage djevojke, evo da se prijavim. Danas desetak folikula vidljivo, oko 16-17 mm. U ponedjeljak aspiracija. Sutra jos jedan covid testic. I da, na moje sveopce odusevljenje - vadili su mi krv da izmjere estradiol i progesteron, stoga i zakljucak da je najbolji tajming za stopericu sutra navecer, a ponedjeljak ujutro za aspiraciju. 
    Stoperica ovitrelle. Ako dobro pamtim vase informacije, to je sinteticki hcg i trebat ce tjedan - 10 dana da izade iz krvi? 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

15. Siječanj 2021. 20:43

Bozma 🍀🐞

AuroraB, pa ti si se oporavila u rekordnom roku. Stanice si ocito dobro nabildala jer ne bi ni sad nista bilo. Ima da u travnju ide sve glatko.
    Cudoviste, pa ajd kad nije neki slatki nadimak, bar je slatka slika 😂. Ovi testovi su mi najjeftinija zabava. Ja to gledam po cijeli dan 😂
    SBjelis ovi moji su sa e-baya, sve to isto, isto se dugo cekaju. Narucila sam od 3 razlicita sellera po 20 komada, mozda nesto dodje i ranije 🙈
    Lucyinthsky pocela sam citat i odustala. Upucat cu se koliko sam love bacila na ubiquinol. Nije mi dosta sto mi nije koristio nego jos sad da znam da nema razlike i da sam mogla slobodno bacit i manje love na ubiquinone 😭

Onda uzmi i lh pa to neka bude zabava u prvom dijelu ciklusa, i onda nakon toga udari po hcg🤣🤣🤣, tako ja.
    Ja stvarno mislim da bi bilo jako dobro odreci se tih gluposti, tempiranja, analiziranja sjena. Pa svakoj od nas je barem jednom ovulacija potvrđena, sto znaci da organizam svoje obavlja. Automatski nisi opusten jer stalno o tome mislis. Nekad sama sa sobom razmisljam pa kakav je to seks kad ja u svakom trenu mislim koji dan ce pasti prvi test, nikakav, eto kakav! A s druge strane imam par prijateljica koje su vec u nekim godinama i same su, i znam sto bi dale samo da imaju muzeve kao svaka od nas tu. I mislim da bi mi sve tu trebale napraviti pakt za zivot bez ikakvih trakica, bazalnih temperatura i slicnih stvari i nastojati uzivati u zivotu i nasim gorim polovicama.😄😄😄

Lucyinthesky
    15. Siječanj 2021. 20:53

Bozma 🍀🐞

Lucyinthesky, gledala sam malo cijene na Vitacostu pa uspoređivala sa iHerbom. Npr onaj Jarrow Ubiqoinol je 20 usd jeftiniji na Vitacostu bio kad sam gledala, bila neka akcija. Neću to svakako, za sad više naručivat, ali za nešto drugo sad znam. Kakva im je dostava, jesu cijene slične iHerbu?
    A čvarci, za navečer uz TV umjesto čipsa…obožavam

Sa iherba sam samo jednom uzimala nešto pred par godina i onda našla Vitacost koji mi ima bolje cijene i veće akcije. Dostava klasika, obično mi dođe za 2-3 tjedna, ovsj put je bio iznimka. Mislim da i košta slično.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 20:55

Leia2.0

Drage djevojke, evo da se prijavim. Danas desetak folikula vidljivo, oko 16-17 mm. U ponedjeljak aspiracija. Sutra jos jedan covid testic. I da, na moje sveopce odusevljenje - vadili su mi krv da izmjere estradiol i progesteron, stoga i zakljucak da je najbolji tajming za stopericu sutra navecer, a ponedjeljak ujutro za aspiraciju.
    Stoperica ovitrelle. Ako dobro pamtim vase informacije, to je sinteticki hcg i trebat ce tjedan - 10 dana da izade iz krvi?

Super vijesti.
    Meni je pouzdano ovitrele otišla nakon 8 dana (vadila sam betu pa znam).

💔💔💔

Lucyinthesky
    15. Siječanj 2021. 20:56

Teja1408

Btw. cure, zvoni mi da je netko nedavno spominjao Gelicu 😊 da je ona jedna od onih koja je dugo u svemu ovome.
    Na ljetnim bebama je, 8 tjedana trudna 😊

Znaš li u kojoj klinici je uspjela?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Teja1408
    15. Siječanj 2021. 21:13

Lucyinthesky

Teja1408

Btw. cure, zvoni mi da je netko nedavno spominjao Gelicu 😊 da je ona jedna od onih koja je dugo u svemu ovome.
    Na ljetnim bebama je, 8 tjedana trudna 😊

Znaš li u kojoj klinici je uspjela?

Nazalost, ne znam nista. Nema potpis, a nije napisala. 

sbjelisi
    15. Siječanj 2021. 21:28

Nikitta ajme, ja do prije nekoliko tjedana nisam cula za tu bolest, a ti se satires od nje. Tako mi je zao, nadam se da je ovo zadnji bolni napad 😞
    Leia wooow lijepo ih se skupilo, drzimo fige 🙏

oharascarlett14@gmail.com

15. Siječanj 2021. 21:29

Cudoviste, slazem se. Mi smo toliko puta rekli da necemo vise o tome mislit, on cak i moze ne mislit o tome, ali dok god ja radim lh testove, pijem ikakve tablete, pa makar to bilo i samo zeljezo, nadam se necemu. Mislim da bi mi se trebalo nesto drugo desit, ali nesto dobro i veliko, da ne mislim na to. Ovako oko mene samo umiru bliski ljudi, sve nesto staro, propada, nigdje zivota i radosti, i onda sta drugo ostaje nego nadat se bar tome. 
    A sta se tice konzultacija i da probam jos jednom, sad sam zabrijala da bi prije zatrudnila prirodno nego sa ovakvim protokolima kakve sam prosla. Nemam vise ni volje, niti zelim vise dat i jednu kunu za nesto povrsno odradjeno

15. Siječanj 2021. 21:45

Bozma 🍀🐞

Cudoviste, slazem se. Mi smo toliko puta rekli da necemo vise o tome mislit, on cak i moze ne mislit o tome, ali dok god ja radim lh testove, pijem ikakve tablete, pa makar to bilo i samo zeljezo, nadam se necemu. Mislim da bi mi se trebalo nesto drugo desit, ali nesto dobro i veliko, da ne mislim na to. Ovako oko mene samo umiru bliski ljudi, sve nesto staro, propada, nigdje zivota i radosti, i onda sta drugo ostaje nego nadat se bar tome.
    A sta se tice konzultacija i da probam jos jednom, sad sam zabrijala da bi prije zatrudnila prirodno nego sa ovakvim protokolima kakve sam prosla. Nemam vise ni volje, niti zelim vise dat i jednu kunu za nesto povrsno odradjeno

A kod nas je stanje takvo da su svi sa hrpom djece oko nas, braca, sestre, prijatelji, u svih neko veselje, samo mi jadni i kukavi🤣🤣, i nisam ljubomorna ali imam osjecaj da me cijela ta okolina jos vise baca u neku opsesiju.
    A sto se tebe tice, bas zato sto je sve nesto drljavo odrađeno pa ja bih mozda radi svoga mira otisla do zagreba, mozda da ti ne bude zao jednog dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.