Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    15. Siječanj 2021. 15:37

Nina89 bas sam jucer mislila na tebe i kako se nejavljas, bas mi ja zao, drzi se, znam da je tesko i da ti nista nece pomoc bilo sta da kazemo, ali ti si jedna hrabra zena, lavica... Sve smo uz tebe.. 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Mila-Milica
    15. Siječanj 2021. 15:43

Nina89 uzmi si vremena koliko ti treba, plači, viči, tuguj... Poslije samo jako, optimistično i hrabro u nove pobjede do željenog cilja. Šaljem ti virtualni hug i support!💪💪💪😘

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Nina89
    15. Siječanj 2021. 16:10

Hvala cure 😘 Ma ne znam ni sama kako se osjecam, od pocetka je to bilo neizvjesno ali ono sve je nekako kao dobro islo... I sad si ne mogu pomoci, guglam cijeli internet, naisla sam na neki podatak da se na zavaljenim maternicama teze vidi plod i nekad cak moze biti da se tek u 9tj. vidi. A onda me opet muci ta gestacijska sto se nije povecala i beta od danas je negdje oko 4700 ak sam ih dobro skuzila prek telefona... Ne znam dal se beta uvijek mora duplati ili samo do nekog trena? Ugl na engleskom se svasta da nac, svakakva iskustva, pa si mislim mozda ipak da mrvicu pricekam, da neidem odma na te tablete... Nije da se ono nesto posebno nadam ali voljela bi biti sigurna, a nekako mi je jos rano da prekrizim to. Ne znam fakat 😞

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Siječanj 2021. 16:11

Cure nije me dosta bilo zub me je dokrajcija tri puta u oralnog kirurga ostetili mi vilicu kod prvog puta kost se upalila nesnošljivi bolovi tablete nisu pomagale ni stavlja mi u ranu neki medicinski lijek svako dva dana danima sam na juhi i kasicama pijem dupli antibiotik klavocin i medazol zeludac me satra pijem probiotik i usput dole dobila gljivice svrbez ma za poludit i jucer menstruaciju 7 dana ranije bol uzas tako da sam nikava glava mi puca danima i ko bacva mi 😪 samo sam dosla vas pozdravit da mislim na vas i cujemo se kad dodjem sebi i svima zelim srecu u svemu❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 16:17

Nina89

Hvala cure 😘 Ma ne znam ni sama kako se osjecam, od pocetka je to bilo neizvjesno ali ono sve je nekako kao dobro islo… I sad si ne mogu pomoci, guglam cijeli internet, naisla sam na neki podatak da se na zavaljenim maternicama teze vidi plod i nekad cak moze biti da se tek u 9tj. vidi. A onda me opet muci ta gestacijska sto se nije povecala i beta od danas je negdje oko 4700 ak sam ih dobro skuzila prek telefona… Ne znam dal se beta uvijek mora duplati ili samo do nekog trena? Ugl na engleskom se svasta da nac, svakakva iskustva, pa si mislim mozda ipak da mrvicu pricekam, da neidem odma na te tablete… Nije da se ono nesto posebno nadam ali voljela bi biti sigurna, a nekako mi je jos rano da prekrizim to. Ne znam fakat 😞

Iako sam vjerovala doktorici da je to to, ja sam otišla po drugo mišljenje kod još dvije doktorice (jedne prije nego što sam prestala uzimati utriće i druge prije kiretaže) da budem 100% sigurna.
    Netko bi rekao da je to ludo i produljavanje agonije, meni je zapravo dalo mir. Danas se ništa ne pitam, ne maštam, ne vraćam u nazad. No regrets.
    Ali ja sam takva osoba. Ako misliš da si i ti takva, odi po drugo mišljenje.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 16:21

anchy321

Forum me sabotira od jučer posljepodne..odjavilo me i više mi neda da se prijavim..kako god ukucam izbacuje da ne valja korisničko ime…tako da sam napravila novi profil (Anchyy123 je stari)..
    Nina89 jako mi je zao 😟😟
    —-
    Čitala sam vaše savjete i mislim da nećemo riskirat sa prebacivanjem ako nešto nađemo..sad me samo kopka ako sad odem na konzultacije u Petrovu a on npr dobije termin u nekoj drugoj bolnici i tamo mu to odrade jel se mogu i ja prebaciti tamo ili sam sad vezana uz Petrovu 🤔 možda su glupa pitanja ali jos hvatam sve 😟🤔😏

Nije glupo. Nisi nigdje vezana, možeš se prebacivati, samo je pitanje hoćeš li to prebacivanje trebati platiti.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Siječanj 2021. 16:27

Rita94

🌺Dada🌺

Rita94

Pozdrav drage djevojke!
    Cestitam curama koje su docekale svoj plusic, a ostalima puno snage za trnoviti put 💜
    Nije me bilo dugo, vukla sam se od jednog doktora do drugog. Ali evo me tu sam, napokon se pomaknula s mrtve tocke nakon ohoho vremena.
    Zadnji hormoni su mi 3dc
    FSH 2,8
    LH 1,8
    Danas sam preuzela 💉
    Gonal 150 i pergoveris. Ima li netko da je koristio isto?

Jaa Pergoveris ✌🏼✌🏼 najdraža špricka jer ju ni ne osjetiš… Također 150… Kasnije sam prešla na Fyremadel, nju baš nisam voljela jer je igla ogavna i debela 😁
    Sretno, da se napravi puno divnih folikulčića 🥰

Ajme, mene jako peče i boli. To je onaj prah? Mene užasno peče i 5min poslije uboda.
    Tebi ta terapija nije uspjela 😭
    Hvala ti, trebat će mi⭐

Ja sam imala Pergoveris u PENu. Identična ambalaža kao Gonal samo su različiti natpisi. Tko je to izmislio svaka čast. Pitala sam doktora zašto i ostale nisu tako pojednostavili... Kaže nebi prošli na tu tanku iglu radi gustoće. 
    Uglavnom sve je to ok kad znaš za koji je cilj. 
    Od svih pikica ova za trombozu mi je najgora bila jer peče 🙈🙈🙈🙈

endometrioza

Ela 👱🏼‍♀️
    15. Siječanj 2021. 16:35

Dada 🌺  pa ovako juče kada sam zvala kliniku da se prijavim za FET  , dobila sam kratke upute ☺️ Očekivana menga mi je 21.01 taj dan ih ponovo zovem , uključuju mi estrofem, radim hormone (progesteron,tsh,estradiol) , odnosim im nalaze, imam jedan eventualno dva UZ i idemo na FET 19dc 
    Ja sam si izračunala da ako sve bude uredu to je 08.02 🙏🏼🙏🏼 
    MTB napisala sam kratki potpis ,forumu sam se pridružila  dok sam čekala svoju prvu betu u 10. mjesecu , ubacim se ponekad ali redovno vas čitam i upijam sve što napišete 🥰 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

Čupica
    15. Siječanj 2021. 16:46

Meto hvala na informacijama 😘
    Anchy321 mislim da se mozes prebaciti bilo kuda. Ja samo znam da ako radi biopsiju na Rebru ti onda moras na postupak u Petrovu. Jer je to njihova procedura. Tako smo mi radili. Rekli su nam da se mozemo vratiti i na VV na postupak ali je to jako komplicirano za prijenos materijala sa Rebra.

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Siječanj 2021. 16:52

ela1989

Dada 🌺 pa ovako juče kada sam zvala kliniku da se prijavim za FET , dobila sam kratke upute ☺️ Očekivana menga mi je 21.01 taj dan ih ponovo zovem , uključuju mi estrofem, radim hormone (progesteron,tsh,estradiol) , odnosim im nalaze, imam jedan eventualno dva UZ i idemo na FET 19dc
    Ja sam si izračunala da ako sve bude uredu to je 08.02 🙏🏼🙏🏼
    MTB napisala sam kratki potpis ,forumu sam se pridružila dok sam čekala svoju prvu betu u 10. mjesecu , ubacim se ponekad ali redovno vas čitam i upijam sve što napišete 🥰

Da da, znači po istom postupku kao ja...Estrofem zapravo sprječava ovulaciju....to mi je baš Sanjich objasnila zašto je to dobro jer ni meni u početku nije bilo jasno zbog čega ju blokiraju, ja bila malo ljuta 🤣🤣🤣🤣... Ali sad kužim da ima svoje prednosti 😊
    Meni ispada da ću 2.2 biti 19dc pa sam si mislila za taj dan i pitati da mi odrade transfer ako mi sami ne kažu jer zadnji put me pitala jel želim utorak, srijedu ili četvrtak 😁
    Ma ovaj nam se mjesec svašta dešava 🥰❤️
    Mattan kakvo je kod tebe stanje? 😊 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.