Ajme Belaaa pa ne mogu vjerovati da te jos i zub toliko pati, bas mi je jako jako zao 😔 drzi se ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hvala cure 😘 Ma ne znam ni sama kako se osjecam, od pocetka je to bilo neizvjesno ali ono sve je nekako kao dobro islo… I sad si ne mogu pomoci, guglam cijeli internet, naisla sam na neki podatak da se na zavaljenim maternicama teze vidi plod i nekad cak moze biti da se tek u 9tj. vidi. A onda me opet muci ta gestacijska sto se nije povecala i beta od danas je negdje oko 4700 ak sam ih dobro skuzila prek telefona… Ne znam dal se beta uvijek mora duplati ili samo do nekog trena? Ugl na engleskom se svasta da nac, svakakva iskustva, pa si mislim mozda ipak da mrvicu pricekam, da neidem odma na te tablete… Nije da se ono nesto posebno nadam ali voljela bi biti sigurna, a nekako mi je jos rano da prekrizim to. Ne znam fakat 😞
Ja bih na tvom mjestu potražila još jedno mišljenje jer vidim koliko te muči ☹️☹️ zbog sebe odi ❤️ jer će te to vječno proganjati zašto nisi otišla. Spremi se na negativan ishod u svakom pogledu, ali čisto da si središ misli, uvjeri se dvaput.
endometrioza
Cure, samo da se javim, preskočim dan dva i onda satima čitam “na preskoke” dok ne pohvatam..
Sanjich bit će slj.put sretan, barem imaš pingviniće..🐧sta je super!
Evo ja sam se potrudila biti malo proaktivna, pa sam otišla uhvatiti dr Xy, u letu tek 2min, ali mi rekao da bi probao s aih sad sljedeći ciklus, u prirodnom, bez lijekova. Znam da su male jako šanse s aih, ali eto barem da krenem u prvi postupak.. na folikulometriju moram doći 8.dan c.
Cure koje ste u aih, je li znate treba li covid test pred folikulometrija već, ili tek pred samu inseminaciju? Nisu mi ništa rekli da napravim test za taj uzv 8.dan..
Cure, samo da se javim, preskočim dan dva i onda satima čitam “na preskoke” dok ne pohvatam..
Sanjich bit će slj.put sretan, barem imaš pingviniće..🐧sta je super!
Evo ja sam se potrudila biti malo proaktivna, pa sam otišla uhvatiti dr Xy, u letu tek 2min, ali mi rekao da bi probao s aih sad sljedeći ciklus, u prirodnom, bez lijekova. Znam da su male jako šanse s aih, ali eto barem da krenem u prvi postupak.. na folikulometriju moram doći 8.dan c.
Cure koje ste u aih, je li znate treba li covid test pred folikulometrija već, ili tek pred samu inseminaciju? Nisu mi ništa rekli da napravim test za taj uzv 8.dan..
mandarinkica, ja ti to ne znam. Ali mene zanima kad će to biti, u siječnju ili u veljači? : zapisničarka :
💔💔💔
Sanjichbit će slj.put sretan, barem imaš pingviniće..🐧sta je super!
Ne tribas ranije, kaze ti sestra kad treba 😊 Kakav jd muzu spermiogram? Sta se tebe tice u potpisu mi se i cini okej za pokusat.. Nije aih nemoguca ako je spermio dobar 😊🤞
Sanjichthx.
A muzu je odličan spermiogram, normo..
Paa ondaaaa 😊😊 sretnooo🤞🤞 S optimizmom ocekujem tvoju inseminacijuu
Btw jesi vadila vitamin D i feritin? Ako nisi izvadi sta prije za slucaj da su nisko da uzmes nadomjestak, dosta su bitni u zacecu
Sortiraj odgovore
Najstariji