Slee neka si uzela odmor, nadam se da si bolje ❤️
Milast meni nije nikad ali ocito je u postupcima sve moguce.. Nase tijelo reagira svakako na sve to sta uzimamo i osjecamo.. Kako si inace osim tog krvarenja?
Meto nisam ga ni napravila xD okrenula sam se novom fetu i bas ne bi vise gledala ☃️☃️
Bozma tražiš komentat a da nije da si luda.. Eeee tesko 🤣🤣❤️😘
Meni i dalje nije jasno i ne nadjem di pise tko je čudovište 😳🌝
Miss nezz koji prenatal koristis? U novalacu ima zeljeza. Kako si 😊
Nina89 baš mi je žao.. Al očito je prava beta na dan vađenja stvarno pokazatelj najčešći kako će to završit 😑 bas mi je zao..
Dada meni ako stvari dodju kroz par dana ocekujem FET prvi tjedan veljače 😊🤞
Bozma ja radi straha od magneta kraljeznice u doktorice opce prakse dobila dijagnozu hahaha kad san to vidila probila na mozak.. Obrisala je na kraju koza.. Otkad dr opce prakse moze dijagnosticirat psih probleme.. Mislim ne kazem da ih nwmam.. Ali nisu jos od profesionalca detektirani ahahahahahahahhahaha
Rita7 meni je IR otkrivena omjerom inzulina i glukoze. Uz pomoc hama kalkulatora.. Proguglaj jer iako su obje vrijednosti u normalnim intervalima pokazuju na IR kad se ubace u taj kalkulator.
Ja našla dobar način da odgovorim svima hahha čitam na kompu a pišem na mobitelu redom svima hahahhhaha 🤯🤯🤯🤯😘😘😘
Pozdrav drage djevojke!
Cestitam curama koje su docekale svoj plusic, a ostalima puno snage za trnoviti put 💜
Nije me bilo dugo, vukla sam se od jednog doktora do drugog. Ali evo me tu sam, napokon se pomaknula s mrtve tocke nakon ohoho vremena.
Zadnji hormoni su mi 3dc
FSH 2,8
LH 1,8
Danas sam preuzela 💉
Gonal 150 i pergoveris. Ima li netko da je koristio isto?
27,5 god. // MM - > 30 god.
biokemijska // 6tt
spermiogram -> uredan
AMH -> 1,8 pmol/L
FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
1/21 - > aspiracija
Pozdrav drage djevojke!
Cestitam curama koje su docekale svoj plusic, a ostalima puno snage za trnoviti put 💜
Nije me bilo dugo, vukla sam se od jednog doktora do drugog. Ali evo me tu sam, napokon se pomaknula s mrtve tocke nakon ohoho vremena.
Zadnji hormoni su mi 3dc
FSH 2,8
LH 1,8
Danas sam preuzela 💉
Jaa Pergoveris ✌🏼✌🏼 najdraža špricka jer ju ni ne osjetiš... Također 150... Kasnije sam prešla na Fyremadel, nju baš nisam voljela jer je igla ogavna i debela 😁
Sretno, da se napravi puno divnih folikulčića 🥰
endometrioza
Sanjich 🤞🏼🤰🏻 skupa na party 🎉 prizivam ti vješticu da što prije dođe.
Jesi ozdravila? 😊
endometrioza
Sanjich, kako si skužila da ti je to pisala? na e-građani?
Evo sad sam pogledala, dijagnoza je postupci u vezi s oplodnjom, postupci su psihičke i somatske promjene u pubertetu, a ja u 42-oj godini i došla samo po uputnicu za sifilis, niti sam šta govorila, ni ulazila unutra da je mogla skužit da sam luda
Sanjich, kako si skužila da ti je to pisala? na e-građani?
Evo sad sam pogledala, dijagnoza je postupci u vezi s oplodnjom, postupci su psihičke i somatske promjene u pubertetu, a ja u 42-oj godini i došla samo po uputnicu za sifilis, niti sam šta govorila, ni ulazila unutra da je mogla skužit da sam luda
Daa na portalu zdravlja... Jos mi tribalo za poso potvrda da ne bolujem od niceg xD
Dada hvala na pitanju jucer sam ajmo nazvat to tako ozdravila 😊 tu i tamo kasljucnem al to je normalno nakon svega 😊
Slee drago mi je da si uspjela ovako brzo rijesiti sto je bilo neizbjezno, zelim ti brz oporavak ❤️
Nina89 bas mi je zao da nisi u skupini malenih cuda, uzmi si vremena da si slozis stvari u glavi i onda puna energije u nove pobjede 😘
MilaSt moja menga je prosli mjesec bila takva, redovna menga koja je trajala tri dana i jos tri, cetiri dana smecjarenja, pa tri dana nista i onda dosta obilno svjeze krvi dva dana i nakon toga svakodnevno smeckarenje do nove menge, neki dan slabije, neki jace, na 30.dc dosla sljedeca menga tri dana jakog krvarenja, tri slabog i danas sam prvi dan bez ikakvog iscjedka 🙏🏻 ovo mi je bila cetvrta menga poslije stimulacije.. (prva 24.dc, pa 36.dc, 33.dc, i sad 31.dc, a inace uvijek u sat skoro skolski trajao ciklus 28 dana)
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Forum me sabotira od jučer posljepodne..odjavilo me i više mi neda da se prijavim..kako god ukucam izbacuje da ne valja korisničko ime...tako da sam napravila novi profil (Anchyy123 je stari)..
Nina89 jako mi je zao 😟😟
----
Čitala sam vaše savjete i mislim da nećemo riskirat sa prebacivanjem ako nešto nađemo..sad me samo kopka ako sad odem na konzultacije u Petrovu a on npr dobije termin u nekoj drugoj bolnici i tamo mu to odrade jel se mogu i ja prebaciti tamo ili sam sad vezana uz Petrovu 🤔 možda su glupa pitanja ali jos hvatam sve 😟🤔😏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
darliv, ovako isto i meni nakon stimulacije, prva urani 5 dana, pa druga zakasni 5 dana
ma sve gledam koliko ćemo natipkat danas, možemo li dogurat do 2000 stranica, a sve nešto slabije pišemo nego inače.
Pozdrav drage djevojke!
Zadnji hormoni su mi 3dc
FSH 2,8
LH 1,8
Danas sam preuzela 💉
Jaa Pergoveris ✌🏼✌🏼 najdraža špricka jer ju ni ne osjetiš… Također 150… Kasnije sam prešla na Fyremadel, nju baš nisam voljela jer je igla ogavna i debela 😁
Sretno, da se napravi puno divnih folikulčića 🥰
Ajme, mene jako peče i boli. To je onaj prah? Mene užasno peče i 5min poslije uboda.
Tebi ta terapija nije uspjela 😭
Hvala ti, trebat će mi⭐
27,5 god. // MM - > 30 god.
biokemijska // 6tt
spermiogram -> uredan
AMH -> 1,8 pmol/L
FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
1/21 - > aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji