Nina89 jako mi je žao, drži se 😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nikitta, ne znam kako su mi pisali zadnji sa Letrozolom i 1 ampulom Menopura, sve mi se čini da je išao pod stimulirani, onda mi ostaje samo 1 stimulirani i 2 prirodnjaka
Mattan- sve dok je Papa uredan sve je uredno sa stanicama👌Nemaš brige💪
🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Na kraju sam kupila omegu 3 jer mi slanina nije dovoljno masna 😂😂
6tt+2 imamo 💗
Nina drži se ❤️ neznam kako ti je i nadam se da neću znati, ali cure koje su to prošle ti mogu dati podršku i moraš znati da nisi sama ❤️
.
Nikitta ma nisu oni ništa napravili, ja sam "kriva" radi menge. Zapravo ti je išlo ovako... Nakon što ET nije uspio, čekala sam FET koji je trebao biti jučer. 9.1 sam bila na UZV i od tog dana sam počela sa Cyclogestom jer je transfer već bio dogovoren..uzimala sam ga 3 dana (800mg dnevno) i nakon 3 dana sam dobila temperaturu i prehladila se baš popravo i još me drži. Samim tim sam nazvala kliniku u otkazala FET i dogovor je bio da im se javim početkom idućeg ciklusa čim dobijem M (trebala je oko 25.1 doći) ... Eeeee ALIIII nisam uzela u obzir da bi mi ta doza Cyclogesta mogla izazvati mengu 3 dana nakon prestanka uzimanja i ja sam jučer doslovce jače se zakašljala i počela curkati. Na prvi mah sam mislila sa je neka žilica pukla...(hormoni, prehlada itd), ali na kraju, zapravo ni na kraj pameti da je menga ranije izazvana i tim se moj ciklus restartirao (10 dana prije)... Tako da sad 'ajmo Jovo nanovo' i ispočetka sve 🤦🏻♀️🙈
Tak da mi je danas 1dc i krećem u ponedjeljak opet sa tim blokiranjem ovulacije i čekamo da se endometrij dovoljno zadeblja i pucamo na FET 😊
Kaže doktor da je sve ok i nek me ne zabrinjava što se to skratilo, samo da ozdravim do 27.1 kad mi je zakazan UZV. 🤗🤗🥰❤️
endometrioza
Cure ja od jutra zovem kliniku… Nisu se javljali a do 13h su danas. Od 9 sam na telefonu i evo tek ih sad dobila 🙀🙀🙀🙀 uglavnom u ponedjeljak ponovo krećem sa Estrifamom da blokiramo ovulaciju… I 27.1.imam zakazan termin za UZV. Pa vjerojatno FET onaj prvi tjedan u veljači… Brzo to nešto kod mene ide 🤣🤣🤣🤣 ja u 2 mjeseca odradim 4 ciklusa 🤣
Ide tko samnom tako rano? MTB kad krećeš sa bockanjem, koji dc? Ostale curke? Vidim ima nas puno za 2 mj, ajmo datume na sunce 🥰❤️😘
Ista sam 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
08.02 bi trebala na FET 🐧🐧
ela1989 super znači blizu smo 🤗🤗
Ako sve bude po planu, onaj tjedan između 1.2-5.2 ću imati termin, a pošto sam bez ovulacije mogu birati dan sama koji mi najbolje odgovara, naravno uz praćenje endometrija.... Inače se on zadebljava pa vjerujem da ovaj mjesec neće biti ništa drugačije.
.
Ideš u redovno uz ovulaciju ili koristiš nešto da pumpaš estradiol? 😊
endometrioza
Nadalica, svi tvrde da nisu ovisnici... dok se pikaju.
SBjelis, do sad su mi došli nalazi koagulograma (ne znam jesi li to radila), homocistein i anti beta 2 glikoprotein. Preostale dvije uputnice su mješavina dugih i kratkih nalaza, to ću sve čekati par tjedana, osim ako se ne zaletim do Vinogradske po parcijalne nalaze.
joallina, hvala. I ja sam mislila tako nešto, ako je DHEA dobra, nema smisla piti je. To je vjerojatno samo za one koji imaju smanjene vrijednosti.
Bozma, pa ja sam ti rekla da nisi luda. Imam osjećaj da se s tobom nešto zbiva, i dobro je da napraviš pauzu još koji ciklus, da odmoriš tijelo. Ono želi biti trudno, ali je preiscrpljeno. Što se jajnih stanica tiče, sad ih imamo vieše "loših", ali i dalje imamo dobre. Ne dižem ja ruku od njih.
Ja ti Čudovište sad zamišljam kao ono ljubičasto/rozo dlakavo čudovište iz Sesame Street, sa šljokičastom tijarom.
💔💔💔
Miss, štitnjača ti je OK, pogotovo sad kad si trudna jer je beta diže. Za željezo u trudnoći ti ne znam, znam da se smije piti ali ne znam koje. Budeš nam rekla pa ću si zapisati.
Nikitta, ja sam svuda vidjela samo opciju da se vadi DHEA-S, nisam vidjela i opciju DHEA.
Nina89, žao mi je. Tu smo za tebe.
Dada, ja ti idem u drugoj polovici veljače, gađam na Strijelca.
manemoj, nije baš tako, imamo 4 uspješne trudnoće iz prosinca. Svaka se računa.
Mattan, ako su ti svi brisevi čisti, onda se nemaš što brinuti. Papa ti nije dovoljna, on može biti OK a da imaš neko sranje. Brisevi se računaju.
ela1989, dobrodošla!!! Stavljena si na popis. Slobodno nam reci sve o sebi.
💔💔💔
Meni došao još jedan nalaz:
homocistein 7.4 (referentno do 15)
anti beta 2 glikoprotein IgG 8.4 (negativna <= 20)
anti beta 2 glikoprotein IgM 1.7 (negativna <= 20)
Rekla big da je ovo sve super, je li tako?
💔💔💔
https://ibb.co/G7bXrPM evo ja sam i šoku, jel to uopće realno da curica od 5 godina rodi?! Ostale s popisa imaju 8,9,10 godina i naravno većina ih je silovana 🥺🥺🥺
Možda nije za ovu temu ali ja sam šokirana
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji