Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    15. Siječanj 2021. 13:20

Nina89 baš mi je žao. Nadam se da će otići samo od sebe. Kako se ti osjećaš?
    Bozma očito se nešto krene događa i stane... Meni kinezi nikad nisu davali sjenice ni lažne crte. Jednom (na ljeto, nakon 1.neuspjelog pokušaja, pa idući ciklus) sam na 2 imala crtice 1 dan i idući više ništa, al sam pretpostavila da se isto nešto primilo pa odustalo.. Inače, nikad ni mala sjenica do 9.mj i pozitivnog testa...
    Nikitta drago mi je da si dog operaciju i čula se s dr😊 inače, ja sam preko ljeta koristila DHEA, oko 6-7tj na svoju ruku (DHEAs je bio oko 3) i taj je bio dobitni ciklus. Ali istini za volju, vrlo moguće da to nema veze s DHEA jer sam koristila i gro drugih stvari. Možda bi i i prvi uspio da nije bila nezrela stanica 🤔

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Any_35
    15. Siječanj 2021. 13:23

Mattan- sve dok je Papa uredan sve je uredno sa stanicama👌Nemaš brige💪

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

15. Siječanj 2021. 13:25

Nikitta

Bozma vidiš kako ti je tijelo davalo signale. Žensko tijelo je čudo! Za tvoj konstantno povišen LH, što govore liječnici? PCOS ste, koliko znam isključili. Primarna greška u jajniku oli menopauza?
    Čitam ovdje:https://ibb.co/N3fLQcd
    Malo mi je suludo da ti sada liječnici govore da nisi kandidat za donaciju js.

Ovako mi je zadnja dr. objasnila. Da sam nekad bila PCOS i onda taj omjer FSH i LH uvijek ostane i već sam pisala, trebalo bi krenut u stimulaciju sa cetrotide da snizi LH pa tek sutradan sa Bemfolom ili što već dogovorimo za stimulaciju. Privatnici nisu ništa komentirali.
    Mislim da bi meni baš zbog toga pasao dugi protokol, njega mi je dr. kod kojeg sam bila privatno rekao da ćemo sljedeći put ići s njim, ali nisam imala više love za to. A  za donaciju, svaki doktor prdi svoje, prva 2 su mi rekli da nisam za stimulaciju, da će mi rado dat preporuku za donaciju, zato sam se i istrošila privatno, a zadnja dr. da nema šanse jer FSH nije puno visok, i dobijem uvijek stanice i uvijek se bar jedna oplodi. A čini mi se da odobravaju i manjim slučajevima od mene, pa me baš zanima

BAJOMA
    15. Siječanj 2021. 13:27

MISS

Meni stigli nalazi štitnjaca 2.36, to je ok ja mislim,ali zeljezo tj feritin 57..to je niže…da li smijem u trudnoci uzimati kendural c ili nesto drugo, jel neko mozda zna?

Ja ti od 13tt pijem HEFEROL (za željezo)i prijasnje trudnoce sam ga pila

Slee
    15. Siječanj 2021. 13:28

Nija, zao mi je! Isto sam prosla ovaj tjedan :(

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• rita7
    15. Siječanj 2021. 13:29

Sanjich vidim u potpisu da imas inzulinsku rezistenciju...kako si to otkrila? Obican ogtt ili?
    ja sam ovaj tjedan radila prošireni ogtt koji je bas za dokazivanje/odbacianje toga i sad tripam da cu imat to ...
    uzimas nesto za to? sta u ti rekli prilikom otkrivanja?

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

15. Siječanj 2021. 13:30

Čudovište

Bozma 🍀🐞

Čudovište
    https://www.ebay.com/itm/Original-Innovita-Schwangerschaftstest-7-Zepter-Fr%C3%BChtest-Blitzversand-DE/222456182691?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Tnx, ako mi lh trakice pokazu ovulaciju ovaj mjesec naruciti cu i te jer se ne cekaju dugo. A bas mi se nekako cini da ciklus nakon stimulacije nisam imala o, iako ih uvijek imam, je li to moguce?

možda ti je prošla meni je ovaj put nakon estroema i utrogestana uranila, već 9dc je bila, bila slučajno u dr.koji je potvrdio.
    Tuma, to je sigurno bilo to, drugi testovi ne bi ni pokazali, ali ovi detektiraju i najmanju betu

ericaa
    15. Siječanj 2021. 13:31

Nina jako mi je žao...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

BAJOMA
    15. Siječanj 2021. 13:31

Nina89

Evo da se brzinski javim, nazalost nista od cuda, danas na uzv se nije vidio plod ni zumancana, a gestacijska je iste velicine kao i prije tjedan dana. Dr je rekla da danas i u pon izvadim betu za svaki slucaj, a onda cemo probati sljed tjedan s tabletama to rijesiti u bolnici, ak to ne uspije onda kiretaza 😔

❤️😥😥😥

15. Siječanj 2021. 13:34

Bozma 🍀🐞

Čudovište

Bozma 🍀🐞

Čudovište
    https://www.ebay.com/itm/Original-Innovita-Schwangerschaftstest-7-Zepter-Fr%C3%BChtest-Blitzversand-DE/222456182691?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Tnx, ako mi lh trakice pokazu ovulaciju ovaj mjesec naruciti cu i te jer se ne cekaju dugo. A bas mi se nekako cini da ciklus nakon stimulacije nisam imala o, iako ih uvijek imam, je li to moguce?

možda ti je prošla meni je ovaj put nakon estroema i utrogestana uranila, već 9dc je bila, bila slučajno u dr.koji je potvrdio.
    Tuma, to je sigurno bilo to, drugi testovi ne bi ni pokazali, ali ovi detektiraju i najmanju betu

Mislim da nije jer nema na lh trakicama nista, a uglavnom uspijem uhvatiti pik. Rekla sam da se necu opterecivati ali eto bas sam htjela vidjeti dal nakon stimulacije jos sve funkcionira. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.