Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2021. 22:07

ANKSIMORON

Bozma 🍀🐞

MTB

Lucyinthesky, neću mu se pojaviti na zadnjoj folikulometriji dok ne budem zadovoljna estradiolom

Ništa ti on ne mora značit, meni u prvom postupku na 5 folikula estradiol skoro 7000, sutradan štoperica i sve stanice nezrele

Di si joj to rekla 🤣🤣🤣 sad nece imat sta radit u postupku, mislim krv vadit… tek betu… sreca da je ona krene vadit prvi dan 🤣🤣🤣🤣 mtb 🥰😘😘

😂😂😂 ma nek izvadi betu, ako nista drugo 😂😂

Anavi985
    14. Siječanj 2021. 22:11

Mtb - moj nalaz LAC i APTV je sličan tvom i moj gin reko da je to sve ok...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

ericaa
    14. Siječanj 2021. 22:11

Bozma 🍀🐞

ANKSIMORON

Bozma 🍀🐞

MTB

Lucyinthesky, neću mu se pojaviti na zadnjoj folikulometriji dok ne budem zadovoljna estradiolom

Ništa ti on ne mora značit, meni u prvom postupku na 5 folikula estradiol skoro 7000, sutradan štoperica i sve stanice nezrele

Di si joj to rekla 🤣🤣🤣 sad nece imat sta radit u postupku, mislim krv vadit… tek betu… sreca da je ona krene vadit prvi dan 🤣🤣🤣🤣 mtb 🥰😘😘

😂😂😂 ma nek izvadi betu, ako nista drugo 😂😂

Kad vas procita MTB 🤫😜😏 
    Ja placem nad jednom epruvetom a ona hrabro izvadi jutros 9 i planira jos 🙀

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

14. Siječanj 2021. 22:12

Nadja89

Zdravo cure, da li je neko od vasih muzeva imao varikokelu.. Danas muz bio kod urologa, prvi put, i utvrdio mu varikokelu 2 stupnja, i preporucio operaciju.. Sad citam ovamo da ne mora znaciti da ce se popraviti spermiogram posle operacije, kao i da istu ne preporucuju cesto MPO doktori..
    Ako ode na operaciju gubimo najmanje 6 mjeseci, jer bi tek mogao u martu dobiti termin, a citam da je oporavak onako malo tezi, sada vagam ici ili ne ici, a mislim se sta ako mu stvarno samo to koci, sta ako spermiogram bude dobar posle operacije 🤔

Pa ovako ja koja sam zadnje 2 godine srljala u postupke na to gledam. Mlada si, nemas nekih dijagnoza da moras odmah i sada. Neka ide na operaciju, mozda se stanje i popravi, nisam cula da se nekome pogorsalo. Znam hrpu parova koji su nakon operacije varikokele prirodno zatrudnili i svi sad imaju 3 i vise djece. I ako se dobro sjecam ti placas postupke, pa stvarno nema smisla zurit

Anavi985
    14. Siječanj 2021. 22:14

https://ibb.co/93Xn9PJ
    Evo, MTB mojem ginu to ok

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

sbjelisi
    14. Siječanj 2021. 22:14

MTB tek sam na 1885, ali hvatam vas polako... 
    Vezano za ovo obeshrabrivanje od strane dr... Sve mi znamo gdje smo i kolike su nam šanse. Ipak, imamo pravo na nadu. Nada nas tjera dalje. Jer ovaj MPO je svijet gdje nema pravila. I gdje su čuda moguća. Čujem i racionaliziram, ali i dalje sanjam. "Meni niko ukrest ne mo-re.." https://www.youtube.com/watch?v=dc9nO1TTB3E&has_verified=1

Sanjich, baš si prava lavica iz ovog čopora!

...čitam dalje... 

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    14. Siječanj 2021. 22:20

BAJO1 UMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM 

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 22:20

vickivale 
    A ovaj APTV na donjoj granici je ok?

Bozma, u mom slučaju je bio točan imala sam točno toliko zrelih. Sad, ne znam bi li i idući put bilo tako. Dr samo što nije reagirala sa upsiiiććć. 

Leia2.0, estradiol vadiš prije zadnje folikulometrije, dakle u petak ili subotu.

anavi985, hvalaaa!!! 

ericaa, bila sam razočarana jer je Slee vadila 12. Podbacila sam. 

SBjelis 

Mučke provokacije ignoriram.  vi ste sve ljubomorne jer sad imam 9 litara krvi manje nego vi 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 22:21

E, baš se sad pitam... ako previše puta vadimo krv u kraćem vremenu kroz duže vrijeme, možemo li se malo po malo mumificirati a da toga nismo ni svjesni dok nije prekasno? 

💔💔💔

• vickivale
    14. Siječanj 2021. 22:23

MTB

vickivale
    A ovaj APTV na donjoj granici je ok?

Bozma, u mom slučaju je bio točan imala sam točno toliko zrelih. Sad, ne znam bi li i idući put bilo tako. Dr samo što nije reagirala sa upsiiiććć.Leia2.0, estradiol vadiš prije zadnje folikulometrije, dakle u petak ili subotu.

anavi985, hvalaaa!!!ericaa, bila sam razočarana jer je Slee vadila 12. Podbacila sam.SBjelisMučke provokacije ignoriram.vi ste sve ljubomorne jer sad imam 9 litara krvi manje nego vi

da, oke je... za trudnoću su ti ionako bitnije mutacije, ovo je "akutna" koagulacija koja pokazatelj trenutnog stanja.

Dvojajcane blizanke 🍒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.