Lucyinthesky, neću mu se pojaviti na zadnjoj folikulometriji dok ne budem zadovoljna estradiolom
Ništa ti on ne mora značit, meni u prvom postupku na 5 folikula estradiol skoro 7000, sutradan štoperica i sve stanice nezrele
Di si joj to rekla 🤣🤣🤣 sad nece imat sta radit u postupku, mislim krv vadit… tek betu… sreca da je ona krene vadit prvi dan 🤣🤣🤣🤣 mtb 🥰😘😘
😂😂😂 ma nek izvadi betu, ako nista drugo 😂😂
Mtb - moj nalaz LAC i APTV je sličan tvom i moj gin reko da je to sve ok...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Lucyinthesky, neću mu se pojaviti na zadnjoj folikulometriji dok ne budem zadovoljna estradiolom
Ništa ti on ne mora značit, meni u prvom postupku na 5 folikula estradiol skoro 7000, sutradan štoperica i sve stanice nezrele
Di si joj to rekla 🤣🤣🤣 sad nece imat sta radit u postupku, mislim krv vadit… tek betu… sreca da je ona krene vadit prvi dan 🤣🤣🤣🤣 mtb 🥰😘😘
😂😂😂 ma nek izvadi betu, ako nista drugo 😂😂
Kad vas procita MTB 🤫😜😏
Ja placem nad jednom epruvetom a ona hrabro izvadi jutros 9 i planira jos 🙀
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Zdravo cure, da li je neko od vasih muzeva imao varikokelu.. Danas muz bio kod urologa, prvi put, i utvrdio mu varikokelu 2 stupnja, i preporucio operaciju.. Sad citam ovamo da ne mora znaciti da ce se popraviti spermiogram posle operacije, kao i da istu ne preporucuju cesto MPO doktori..
Ako ode na operaciju gubimo najmanje 6 mjeseci, jer bi tek mogao u martu dobiti termin, a citam da je oporavak onako malo tezi, sada vagam ici ili ne ici, a mislim se sta ako mu stvarno samo to koci, sta ako spermiogram bude dobar posle operacije 🤔
Pa ovako ja koja sam zadnje 2 godine srljala u postupke na to gledam. Mlada si, nemas nekih dijagnoza da moras odmah i sada. Neka ide na operaciju, mozda se stanje i popravi, nisam cula da se nekome pogorsalo. Znam hrpu parova koji su nakon operacije varikokele prirodno zatrudnili i svi sad imaju 3 i vise djece. I ako se dobro sjecam ti placas postupke, pa stvarno nema smisla zurit
https://ibb.co/93Xn9PJ
Evo, MTB mojem ginu to ok
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
MTB tek sam na 1885, ali hvatam vas polako...
Vezano za ovo obeshrabrivanje od strane dr... Sve mi znamo gdje smo i kolike su nam šanse. Ipak, imamo pravo na nadu. Nada nas tjera dalje. Jer ovaj MPO je svijet gdje nema pravila. I gdje su čuda moguća. Čujem i racionaliziram, ali i dalje sanjam. "Meni niko ukrest ne mo-re.." https://www.youtube.com/watch?v=dc9nO1TTB3E&has_verified=1
Sanjich, baš si prava lavica iz ovog čopora!
...čitam dalje...
oharascarlett14@gmail.com
BAJO1 UMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
oharascarlett14@gmail.com
vickivale
A ovaj APTV na donjoj granici je ok?
Bozma, u mom slučaju je bio točan imala sam točno toliko zrelih. Sad, ne znam bi li i idući put bilo tako. Dr samo što nije reagirala sa upsiiiććć.
Leia2.0, estradiol vadiš prije zadnje folikulometrije, dakle u petak ili subotu.
anavi985, hvalaaa!!!
ericaa, bila sam razočarana jer je Slee vadila 12. Podbacila sam.
SBjelis
Mučke provokacije ignoriram. vi ste sve ljubomorne jer sad imam 9 litara krvi manje nego vi
💔💔💔
E, baš se sad pitam... ako previše puta vadimo krv u kraćem vremenu kroz duže vrijeme, možemo li se malo po malo mumificirati a da toga nismo ni svjesni dok nije prekasno?
💔💔💔
vickivale
A ovaj APTV na donjoj granici je ok?
Bozma, u mom slučaju je bio točan imala sam točno toliko zrelih. Sad, ne znam bi li i idući put bilo tako. Dr samo što nije reagirala sa upsiiiććć.Leia2.0, estradiol vadiš prije zadnje folikulometrije, dakle u petak ili subotu.
anavi985, hvalaaa!!!ericaa, bila sam razočarana jer je Slee vadila 12. Podbacila sam.
SBjelis
Mučke provokacije ignoriram.
vi ste sve ljubomorne jer sad imam 9 litara krvi manje nego vi
da, oke je... za trudnoću su ti ionako bitnije mutacije, ovo je "akutna" koagulacija koja pokazatelj trenutnog stanja.
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji