MTB fibrinogen ti je povišen od provere, ovaj PV/INR je uredan (ovaj referentni interval (2-3)je za osobe koje uzimaju antikoagulantnu terapiju). Da si alkoholičar (svašta kaže baba Gugla...) PV bi bio ispod 50 a omjer PV/INR iznad 2.
D-dimeri uredni što je vrlo važno.
Znači nalaz sve u svemu očekivan.

Dvojajcane blizanke 🍒
Lucyinthesky, neću mu se pojaviti na zadnjoj folikulometriji dok ne budem zadovoljna estradiolom
Ništa ti on ne mora značit, meni u prvom postupku na 5 folikula estradiol skoro 7000, sutradan štoperica i sve stanice nezrele
Lucyinthesky, neću mu se pojaviti na zadnjoj folikulometriji dok ne budem zadovoljna estradiolom
Ništa ti on ne mora značit, meni u prvom postupku na 5 folikula estradiol skoro 7000, sutradan štoperica i sve stanice nezrele
Di si joj to rekla 🤣🤣🤣 sad nece imat sta radit u postupku, mislim krv vadit... tek betu... sreca da je ona krene vadit prvi dan 🤣🤣🤣🤣 mtb 🥰😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sounds like a plan 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bok cure, evo samo da vam javim. Imam 7 folikula veličine 14-16 mm. Ima ih još nekoliko, ali ih nisu sve izmjerili - kažu da budu sutra jer da su se malo sakrili danas.
Smanjili su mi dozu ovaleapa na 100 jedinica, radi opasnosti od OHSS-a.
Misle da će aspiracija bit već u nedjelju, možda ponedjeljak.
Mene malo brine što je nedjelja tek 11. dc, 10. dan da primam terapiju. Kolike su šanse da to sve sazrije do tada
Čini mi se da ste i vi pisale o tome, da ako je prerano da su šanse velike da budu nezrele, ili sam nešto krivo pokopčala?
A možda je to i kod svakog individualno.
Leđa 2.0 ja ih na svakom jajniku imam toliko i vise, prekjucer mi je smanjena doza Gonala na 100,od sutra Orgalutan inekcija,a aspiracija najavljena u srijedu,cetvrtak, danas mi je tek 7. dan ciklusa. Cini mi se da smo mi tu negdje šta se tice postupka i lijekova. Meni kažu da će sigurno biti free ali jer je OHSS vrlo vjerojatno. Od jučer sam na bolovanju jer me strah korone (maksimalno hoću izbjeći kontakte, lose se osjećam,nadam se da je reakcija na lijek i toliko stanica, al za svaki slucaj..jucer sma bila poprilično zabrinuta,danas sam se malo posložila). Mislim da je tebi to sve ok,bitno da je pod kontrolom
Da, mi se pratimo :)
Eto vidiš, meni se nitko nije htio očitovati po pitanju hoće li biti ET ili freez all. Možda ću sutra saznati.
Osim pritiska i nelagode u donjem dijelu trbuha, osjećam i umor, a nemam koronu jer sam danas dobila potvrdu da je negativan rezultat, pa se možda i ti tako osjećaš kao rezultat terapije i toga što ti je tijelo pod ekstra naporom kad toliko toga proizvodi u tako kratkom razdoblju ;)
Hvala ti,muz me tješi da je tako ko sto ti kazes:). Meni je reko vec peti dan da to ide u hiper, danas ponovio i da je realno očekivati da nece bit svježeg transfera, FET ozujak/travanj kad se oporavim od hipera. Sad sam već prihvatila situaciju samo da aspiracija sretno prode
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Di si joj to rekla 🤣🤣🤣 sad nece imat sta radit u postupku, mislim krv vadit… tek betu… sreca da je ona krene vadit prvi dan 🤣🤣🤣🤣 mtb 🥰😘😘
🤣🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Slee kako si? Jesi doma ili u bolnici? Pardon ako si se javila,nisam uhvatila?
Razumna kako si ti?

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meni su rekli da mi je estradiol malo povisen,sto god to znacilo... ma bas sam prezrela jabucica 🍎

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Zdravo cure, da li je neko od vasih muzeva imao varikokelu.. Danas muz bio kod urologa, prvi put, i utvrdio mu varikokelu 2 stupnja, i preporucio operaciju.. Sad citam ovamo da ne mora znaciti da ce se popraviti spermiogram posle operacije, kao i da istu ne preporucuju cesto MPO doktori..
Ako ode na operaciju gubimo najmanje 6 mjeseci, jer bi tek mogao u martu dobiti termin, a citam da je oporavak onako malo tezi, sada vagam ici ili ne ici, a mislim se sta ako mu stvarno samo to koci, sta ako spermiogram bude dobar posle operacije 🤔
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Ajme meni...stvarno svatko svoju politiku ima 🤦🏻♀️
Bas me zanima da li cu ja vaditi taj famozni estradiol. Ako je u Vinogradskoj to praksa, onda bi trebala. Premda ne znam kad ak u nedjelju ili pon planiraju aspiraciju 🤷🏻♀️
Ma sutra me se nece rijesiti dok ne izbrojimo i izmjerimo sve folikule. Kao u skolici. Barem da tu znam na cemu sam. ☝🏻

💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji