Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    14. Siječanj 2021. 22:23

BAJO1 je komentirala "Stavi ga ti lipo ovdi." Zato umirem. 
    Onda Bozma komentira izvukla je krivu.. 
    Joj bože  Trebam vino 

https://www.youtube.com/watch?v=h55RKXt6W20

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 22:26

vickivale, hvala. Nalaze mutacija još čekam, doći će za nekoliko tjedana...

SBjelis, prestani piti, smanjit će ti se PV 

💔💔💔

• Nadja89
    14. Siječanj 2021. 22:27

Bozma 🍀🐞

Nadja89

Zdravo cure, da li je neko od vasih muzeva imao varikokelu.. Danas muz bio kod urologa, prvi put, i utvrdio mu varikokelu 2 stupnja, i preporucio operaciju.. Sad citam ovamo da ne mora znaciti da ce se popraviti spermiogram posle operacije, kao i da istu ne preporucuju cesto MPO doktori..
    Ako ode na operaciju gubimo najmanje 6 mjeseci, jer bi tek mogao u martu dobiti termin, a citam da je oporavak onako malo tezi, sada vagam ici ili ne ici, a mislim se sta ako mu stvarno samo to koci, sta ako spermiogram bude dobar posle operacije 🤔

Pa ovako ja koja sam zadnje 2 godine srljala u postupke na to gledam. Mlada si, nemas nekih dijagnoza da moras odmah i sada. Neka ide na operaciju, mozda se stanje i popravi, nisam cula da se nekome pogorsalo. Znam hrpu parova koji su nakon operacije varikokele prirodno zatrudnili i svi sad imaju 3 i vise djece. I ako se dobro sjecam ti placas postupke, pa stvarno nema smisla zurit

Ma da, svakako prije ljeta necu na postupak, juli mozda, do tada se moze i oporaviti od operacije i moci cemo vidjeti rezultate.. Mislim da cu tako i uraditi, upravu si, placam postupke, mozda prije novog trebamo rijesiti sve ovo ostalo..
     Ni ja nisam procitala nigdje da se pogorsao nalaz, valjda necemo biti prvi.. 😊

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    Ja: hipotireoza, hashimoto
    On: OAT težeg stupnja, varikokela
    8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
    11.03.2021 operacija varikokele

14. Siječanj 2021. 22:34

Nadja89

Bozma 🍀🐞

Nadja89

Zdravo cure, da li je neko od vasih muzeva imao varikokelu.. Danas muz bio kod urologa, prvi put, i utvrdio mu varikokelu 2 stupnja, i preporucio operaciju.. Sad citam ovamo da ne mora znaciti da ce se popraviti spermiogram posle operacije, kao i da istu ne preporucuju cesto MPO doktori..
    Ako ode na operaciju gubimo najmanje 6 mjeseci, jer bi tek mogao u martu dobiti termin, a citam da je oporavak onako malo tezi, sada vagam ici ili ne ici, a mislim se sta ako mu stvarno samo to koci, sta ako spermiogram bude dobar posle operacije 🤔

Pa ovako ja koja sam zadnje 2 godine srljala u postupke na to gledam. Mlada si, nemas nekih dijagnoza da moras odmah i sada. Neka ide na operaciju, mozda se stanje i popravi, nisam cula da se nekome pogorsalo. Znam hrpu parova koji su nakon operacije varikokele prirodno zatrudnili i svi sad imaju 3 i vise djece. I ako se dobro sjecam ti placas postupke, pa stvarno nema smisla zurit

Ma da, svakako prije ljeta necu na postupak, juli mozda, do tada se moze i oporaviti od operacije i moci cemo vidjeti rezultate.. Mislim da cu tako i uraditi, upravu si, placam postupke, mozda prije novog trebamo rijesiti sve ovo ostalo..

Nećete sigurno. A možda Vam na kraju neće ni trebat IVF

14. Siječanj 2021. 22:38

Bozma 🍀🐞

Nadja89

Bozma 🍀🐞

Nadja89

Nećete sigurno. A možda Vam na kraju neće ni trebat IVF

Puf, guess whoo🤣🤣🤣, muz od prijateljice je imao operaciju varikokele, nista znacajno mu nije popravila. 

sbjelisi
    14. Siječanj 2021. 22:41

MTB da, slažem se da trebaš u Petrovu. Taman da te držimo dovoljno dugo okupiranm dok ne ostaneš trudna. Zezam se. Mislim da trebaš u Petrovu, baš radi ovoga što cure kažu - na koje će te pretrage posalti. Genijalna ideja!
    Sanjich vadili su mi hormone netom prije transfera da vide situaciju. Ne zma točno koju, samo su rekli da moraju vidjeti situaciju da su hormoi dobri za implat.
    Bozma čekamo i tvoju rez. konzultacija preko HZZO!
    Slee, lavice, drži se 
    Libo vraćaju pinguaaaaaaa, jeeeeeeeeeeee

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    14. Siječanj 2021. 22:42

MTB

E, baš se sad pitam… ako previše puta vadimo krv u kraćem vremenu kroz duže vrijeme, možemo li se malo po malo mumificirati a da toga nismo ni svjesni dok nije prekasno?

nemojte se smijat,al kad sam vadila 4 epruvete,plakala sam vecer prije,to jutro i slabo mi doslo na drugoj.... tvojih 9 mi je SF

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 22:46

ericaa

MTB

E, baš se sad pitam… ako previše puta vadimo krv u kraćem vremenu kroz duže vrijeme, možemo li se malo po malo mumificirati a da toga nismo ni svjesni dok nije prekasno?
    nemojte se smijat,al kad sam vadila 4 epruvete,plakala sam vecer prije,to jutro i slabo mi doslo na drugoj…. tvojih 9 mi je SF

Pa ne znam zašto bih ti se smijala. Puno ljudi se boji vađenja krvi. Ja se bojim nekih drugih stvari.
    Ja sam bila jako bolesno dijete pa su me stalno boli. A imam zajebane vene, pa je to uvijek bio masakr. Navikla sam. Današnja divna sestra mi se ispričavala da ću sigurno imati podljeve - nemam, toliko je nježna bila, iako se namučila.

💔💔💔

ericaa
    14. Siječanj 2021. 22:49

MTB a za sto su uopce to nalazi? Ne razumijem nista,jel to ima veze sa mutacijama ili grusanjem krvi ili nista od navedenog? Mozda zbog nedavne kiretaze su vrijednosti drugacije... bubam bez veze al znam da cim nesto rade s nama,invanzivni postupak,vrijednosti nisu mjerodavne kao inace. Bas me zanima sto ce ti doktor reci i preporuciti... 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    14. Siječanj 2021. 22:52

MTB

ericaa

MTB

nemojte se smijat,al kad sam vadila 4 epruvete,plakala sam vecer prije,to jutro i slabo mi doslo na drugoj…. tvojih 9 mi je SF

Pa ne znam zašto bih ti se smijala. Puno ljudi se boji vađenja krvi. Ja se bojim nekih drugih stvari.
    Ja sam bila jako bolesno dijete pa su me stalno boli. A imam zajebane vene, pa je to uvijek bio masakr. Navikla sam. Današnja divna sestra mi se ispričavala da ću sigurno imati podljeve - nemam, toliko je nježna bila, iako se namučila.

💗 sad su dosli u fazi da mozes reci da se bojis i ne mrcvare. Toliko su mi savrseno izvadili krv u ovih godinu dana da mi ni slabo nije stiglo doci. I zaista,imali su razumijevanja. Tesko je ljudima objasnit da znam da ne boli i da me nije tog strah nego igle,mirisa bolnice i alkohola i cinjenice da ide iglom u moju zilu. Radije bi iz aviona skocila u tom trenu. A vjerojatno je povezano sa djetinjstvom i bolezljivosti. Dogovorila sam se sa MM da mi on daje inekcije dok se sama ne ohrabrim... 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.