Nikitta gjde imaš HBO? U sklopu nekog provajdera? Kaj je to HBO Max? HBO na Max TV-u?
oharascarlett14@gmail.com
MTB a za sto su uopce to nalazi? Ne razumijem nista,jel to ima veze sa mutacijama ili grusanjem krvi ili nista od navedenog? Mozda zbog nedavne kiretaze su vrijednosti drugacije… bubam bez veze al znam da cim nesto rade s nama,invanzivni postupak,vrijednosti nisu mjerodavne kao inace. Bas me zanima sto ce ti doktor reci i preporuciti…
Ovo su testovi koagulacije. Sutra ću otići skupiti još par testića, ostalo dolazi za nekoliko tjedana.
Hoće li te utješiti da idući tjedan još 2 puta vadim krv?
💔💔💔
MTB a za sto su uopce to nalazi? Ne razumijem nista,jel to ima veze sa mutacijama ili grusanjem krvi ili nista od navedenog? Mozda zbog nedavne kiretaze su vrijednosti drugacije… bubam bez veze al znam da cim nesto rade s nama,invanzivni postupak,vrijednosti nisu mjerodavne kao inace. Bas me zanima sto ce ti doktor reci i preporuciti…
Ovo su testovi koagulacije. Sutra ću otići skupiti još par testića, ostalo dolazi za nekoliko tjedana.
Hoće li te utješiti da idući tjedan još 2 puta vadim krv?
😲😲 hrabro,hrabro 😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Popila zadnju pilulu i skinula glupe alarme sa mobitela. Wooooohoooo.
Sad prizivamo menstruaciju.... mic mic mic mic....
💔💔💔
Sad prizivamo menstruaciju…. mic mic mic mic….
🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Đođi dođi vještice što prije, MTB želi praviti jajašca 🤭 😊😊😊🤗
Očito si prizvala i moju usput 🙀🙀
Znači koda me netko kolje. I sad si više neznam šta da mislim.... Ujutro zovem kliniku...zar je moguće da će mi ovo računati kao menstruaciju.. Po količini crvene tekućine APSOLUTNO. ubi me, nisam ju očekivala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
endometrioza
Znači koda me netko kolje. I sad si više neznam šta da mislim…. Ujutro zovem kliniku…zar je moguće da će mi ovo računati kao menstruaciju.. Po količini crvene tekućine APSOLUTNO. ubi me, nisam ju očekivala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
To je od progesterona? Vidi kakva ce ti biti,mozda manja. Nadam se da te nece jako namucit....
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Znači koda me netko kolje. I sad si više neznam šta da mislim…. Ujutro zovem kliniku…zar je moguće da će mi ovo računati kao menstruaciju.. Po količini crvene tekućine APSOLUTNO. ubi me, nisam ju očekivala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
To je od progesterona? Vidi kakva ce ti biti,mozda manja. Nadam se da te nece jako namucit….
Uzela sam smo 3 dana cyclogesta, to je 6 doza i dobila mengu. Znači baš baš prava menga... Prvo je krenulo lagano i sad evo već treći put uložak u dva sata 🙄🙄🙄🙄 stvarno ni ja ne vjerujem da je baš tak brzo počelo djelovati i da se to moglo tako dogoditi. Vidjet ću kako će sutra biti pa ću ih zvati da pitam. Jer sam sad zbunjena, neznam što da mislim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
endometrioza
To je od progesterona? Vidi kakva ce ti biti,mozda manja. Nadam se da te nece jako namucit….
Uzela sam smo 3 dana cyclogesta, to je 6 doza i dobila mengu. Znači baš baš prava menga… Prvo je krenulo lagano i sad evo već treći put uložak u dva sata 🙄🙄🙄🙄 stvarno ni ja ne vjerujem da je baš tak brzo počelo djelovati i da se to moglo tako dogoditi. Vidjet ću kako će sutra biti pa ću ih zvati da pitam. Jer sam sad zbunjena, neznam što da mislim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Nemam iskustva i neznam sto reci. Javi svakako sto su ti rekli. Sretno 😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure pročitala ja jutros zaostatke 😊 nisam u depri nego je godišnji gotov pa sad kako stignem vijat ću vas ❤️
Mtb drago mi je da si gotova s terapijom i ja sam odahnula nakon utrića iskreno.. Ovo svaki dan neki k isto umori psihu 🙇
Imam bas dost često menstrualne bolove i čekam svaki čas M 😊🤞🤞
Svima danas lijep dan zelim ❤️❤️
Ps tko je monster na kraju? Jel to opet neko minja nick.. Pa ljudi sta vam je taman se naviknem i upamtim i onda opet?hmmmm, 🤯
Uzela sam smo 3 dana cyclogesta, to je 6 doza i dobila mengu. Znači baš baš prava menga… Prvo je krenulo lagano i sad evo već treći put uložak u dva sata 🙄🙄🙄🙄 stvarno ni ja ne vjerujem da je baš tak brzo počelo djelovati i da se to moglo tako dogoditi. Vidjet ću kako će sutra biti pa ću ih zvati da pitam. Jer sam sad zbunjena, neznam što da mislim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cyclogesta je kao utrogestan samo puno jača doza .i drugo ime, jedan je 400 mg, utrogestan jedna kuglica ima 100 mg...javi sta su ti rekli.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji