Popila zadnju pilulu i skinula glupe alarme sa mobitela. Wooooohoooo.
Sad prizivamo menstruaciju…. mic mic mic mic….
🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Đođi dođi vještice što prije, MTB želi praviti jajašca 🤭 😊😊😊🤗
Očito si prizvala i moju usput 🙀🙀
Znači koda me netko kolje. I sad si više neznam šta da mislim…. Ujutro zovem kliniku…zar je moguće da će mi ovo računati kao menstruaciju.. Po količini crvene tekućine APSOLUTNO. ubi me, nisam ju očekivala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
To je od progesterona? Vidi kakva ce ti biti,mozda manja. Nadam se da te nece jako namucit….
Uzela sam smo 3 dana cyclogesta, to je 6 doza i dobila mengu. Znači baš baš prava menga… Prvo je krenulo lagano i sad evo već treći put uložak u dva sata 🙄🙄🙄🙄 stvarno ni ja ne vjerujem da je baš tak brzo počelo djelovati i da se to moglo tako dogoditi. Vidjet ću kako će sutra biti pa ću ih zvati da pitam. Jer sam sad zbunjena, neznam što da mislim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cyclogesta je kao utrogestan samo puno jača doza .i drugo ime, jedan je 400 mg, utrogestan jedna kuglica ima 100 mg…javi sta su ti rekli.
Šta je tolika razlika? 😲😲 Ja cijelo vrijeme pričam 200🤦🏻♀️🤦🏻♀️ pa nije ni čudo da mi je razvalilo hormone. Čudi me kak mi onda nisu rekli da ću početi krvariti. Možda su mislili da je to pod normalno da znam 🤣🤣 ako mi se ne jave do 11 onda sama zovem. Danas mi je klinika do 1 samo a ja pojma nemam šta dalje. Čačkala sam forum malo i nisam naišla na situaciju sličnu mojoj. Vjerojatno je bila ali ne tako skoro 🤷🏻♀️
Piše ti na kutiji jačina ja koje sam koristila su bili od 400 mg dva puta na dan..15 dana nakon 4 dan prestanka sam procurila, menge se ne sjećam ali mi je ostalo u sjećanju da sam mislila d će mi trbuh puknut koliko san bila napuhnuta od cyclogesta.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
MTB kako znas da je ona, nije nista najavila, a i mislim da joj od zadnjeg nadimka nije proslo mjesec dana 😂
Je li čudoviste sinoc bilo čupica?
Ja moram nesto prijavit, sad cete rec da sam luda. Znate ono kako meni vec par ciklusa kinezi pokazuju laganu crtu 7 i 8 dan nakom ovulacije i onda vise ne. E pa desilo se i ovaj mjesec, pazila sam da radim testove iz istog paketica. Imala sam 2 dana crtu i danas nista. Jos sam mislila dok jos ima crte vadit betu na uputnicu od proslog feta, a ono jutros nista. Zakasnila sam 😔
Kao da sebe slušam, baš sam gledala bilješke u kalendaru... već cca 5 x u ove 2 godine mi Kinez pokaže crticu, znala sam iz istog pakiranja uzet ovak na bezvezni dan ciklusa i bude bijelo ko snijeg... I uopće mi nije jasno, a isto nikad nisam išla odmah tako rano na betu..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dada auu, gadno.... Nadam se da će ti se javiti... Meni je poslije Utrića uvijek nor Al a menga. Jedino me sad smatralo smeđarenje zadnji ciklus nakon ohssa, 6 dana je smešarilo, 3 dana menga i još 3 dana smeđarenje 🤷♀️ ide ta menopauza polako 😂😂
Nego MTB hoćeš sada dobiti zeleno svijetlo za fuki fuki🙈🙊
6tt+2 imamo 💗
MTB kako znas da je ona, nije nista najavila, a i mislim da joj od zadnjeg nadimka nije proslo mjesec dana 😂
Pa napisala je guess who To je ili ona ili Lucka, a Lucija bi valjda imala novu varijantu Lucije
Dolly, sretno nam se vratila. Žao mi je radi ova dva mjeseca. S druge strane, sad si se riješila brige od korone i možeš razvaliti ovu stimulaciju.
Joooj, Mattan, nisi u toku. Imam dozvolu već preko deset dana. Već sam i oplakala što sam imala za oplakati
💔💔💔
Sad me malo brine znanje Mattan o biologiji. Ja jučer brinem jesam li trudna, a ona mene danas pitam imam li zeleno svjetlo za seks. Mattan, jesi li sigurna da vaš problem nije pogrešna rupica?
💔💔💔
Je li čudoviste sinoc bilo čupica?
Ja moram nesto prijavit, sad cete rec da sam luda. Znate ono kako meni vec par ciklusa kinezi pokazuju laganu crtu 7 i 8 dan nakom ovulacije i onda vise ne. E pa desilo se i ovaj mjesec, pazila sam da radim testove iz istog paketica. Imala sam 2 dana crtu i danas nista. Jos sam mislila dok jos ima crte vadit betu na uputnicu od proslog feta, a ono jutros nista. Zakasnila sam 😔
Kao da sebe slušam, baš sam gledala bilješke u kalendaru… već cca 5 x u ove 2 godine mi Kinez pokaže crticu, znala sam iz istog pakiranja uzet ovak na bezvezni dan ciklusa i bude bijelo ko snijeg… I uopće mi nije jasno, a isto nikad nisam išla odmah tako rano na betu..
Meni je ovo vec 3-4 mjesec tako ali samo oko sedmog dana bude crta i to ne na jednom nego na vise njih, a sad sam isto dva umocila i nista. Prekopala sam nalaze bete u mailovima i nasla jednu betu od 2, sve druge su bile 0.01 i onda sam i u mobitelu trazila slike koje sam slala muzu na taj dan i nasla sam ovakav test.
https://ibb.co/4ZNWqRF
Pa napisala je guess whoTo je ili ona ili Lucka, a Lucija bi valjda imala novu varijantu Lucije
Dolly, sretno nam se vratila. Žao mi je radi ova dva mjeseca. S druge strane, sad si se riješila brige od korone i možeš razvaliti ovu stimulaciju.
Joooj, Mattan, nisi u toku. Imam dozvolu već preko deset dana. Već sam i oplakala što sam imala za oplakati
Pa cudno mi je jer je Čupica vec pisala i cini mi se u isto vrijeme kad i korisnickoime. Jedino da je Lucija. A mozda sinoc nije bilo Čupica nego sam ja vidjela prvo slovo i pretpostavila da je Čupica 😂 a mozda su u šumi 😂
U svakom slucaju, ovo je netko od maratonaca, pocetnici su puno optimisticniji u postovima
Sad me malo brine znanje Mattan o biologiji. Ja jučer brinem jesam li trudna, a ona mene danas pitam imam li zeleno svjetlo za seks. Mattan, jesi li sigurna da vaš problem nije pogrešna rupica?
Hahahaa pa jel nije prošlo mjesec dana od tog plakanje? Haha sad kad je prošlo 3 dana 😂😂😂
6tt+2 imamo 💗
Bozma da baš se vidi 7.dan da je jača, meni je doktor nabavio nešto u stilu da ne može biti lažna crtica.. A moj prirodni hcg je 0,2 dakle nisam od onih koje 7maku malo veći pa da bi Kinez očitao...
Jesi li ti malo istraživala o tome?
Ja, sam uvijek mislila možda se krene događati pa iz nekog razloga stane 🤷♀️
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji